Çıkmazdayım!

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
merhaba kızlar,aslında nereden başlamalı onu bile bilmiyorum;eşimle4,5 senelik evliyizve 2 sene korunmanın arkasından bebek sahibi olmak istedik,geçen sene düşüğüm oldu ve arkasından bir yığın ameliyat tedavi derken bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik...ama ne karar....kim istiyor kim istemiyor o bile belli değil.bu akşam saat 23 de çatlatma iğnemizi vurdurmamız gerekiyordu,ama eşimin bitmek bilmeyen o çok konuşmaları,dırdırları yüzünden saat 24 oldu,neyse artık dayanamadım yerimden kalktım hastaneye gitmek için oda benimle geldi.ama arada tartışıyoruz falan,yolda sinirlendim ve elimdeki iğneyi camdan aşağıya attım,sonrada indik arabadan iğneyi aradık bulduk.tabii ikimizde sinirliyiz ama hastaneye gitmektede ısrar ediyoruz,neyse yolda yine tartıştık ve indi,şimdi bende aldım arabayı eve geri döndüm.sinir oldum,çatlatma iğnemi vurulmam gerekiyordu onun saati gecikti o ayrı dert,eşimle aramız kötü o ayrı dert,aslında tüm bu olumsuzluğun içinde çocuk istenmelimi o ayrı dert,hoş istesekte zaten olmuyor o ayrı dert,pazartesi aşılama yapılacaktı artık olmaz o ayrı bir dert.bütün bir haftanın yorgunluğu üstümde ve cumartesi gecem böyle iğrenç geçiyor.söyleyin şimdi bana ben ne yapmalıyım?biliyorum karışık oldu ama bende çok karışığım ve delirmek üzereyim.

Son düzenleme:
eşinle yaşadıgın sorunların temelinde ne var?
bebek için gerekli adımların atılmasının verdiği stres mi yoksa çok farklı mevzular mı?

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım. Öncelikle rabbim inşallah bebeğinizi bir an önce nasip etsin. ztn herseyı cok ıyı ıfade edıosn sen anlattıklarına bakılırsa bugece gecmıste bırıkenlerın patlamasını yasamıssınz ama keske esını bırakıp gelmeyeydın :26: dilerim aranız düzelir ve hersey yoluna girer:70:

prensesim öncelikle böyle bir tedavide başarılı olman için stres olmamalısın bu çok önemli yaşadığın stres senin hormonlarını direkt etkiliyor yoksa çabaların boşa gider sonrasında eşinle ilgili sornlarını düzeltmeye çalış relax olmalısın çokda yoruluyorsan buda stres yapar eşinde seni anlıyacakdır çocuk sahibi olmak için sabretmen gerekiyor allah yardımcın olsun canım biraz sabırlı ol sakin ol tamammı canım

eşinle yaşadıgın sorunların temelinde ne var?
bebek için gerekli adımların atılmasının verdiği stres mi yoksa çok farklı mevzular mı?
bende bilmiyorum canım,sorunda burada başlıyor aslında,onun ailesi,benim ailem,birbirimizden beklentiler,çocuk bekletisi içerisindeki stresler,bla bala bala bala bla.....

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım. Öncelikle rabbim inşallah bebeğinizi bir an önce nasip etsin. ztn herseyı cok ıyı ıfade edıosn sen anlattıklarına bakılırsa bugece gecmıste bırıkenlerın patlamasını yasamıssınz ama keske esını bırakıp gelmeyeydın :26: dilerim aranız düzelir ve hersey yoluna girer:70:
evet canım belkide geçmişin bir patlaması bilmiyorum.

prensesim öncelikle böyle bir tedavide başarılı olman için stres olmamalısın bu çok önemli yaşadığın stres senin hormonlarını direkt etkiliyor yoksa çabaların boşa gider sonrasında eşinle ilgili sornlarını düzeltmeye çalış relax olmalısın çokda yoruluyorsan buda stres yapar eşinde seni anlıyacakdır çocuk sahibi olmak için sabretmen gerekiyor allah yardımcın olsun canım biraz sabırlı ol sakin ol tamammı canım
bilmiyorum canım kafam karmakarışık,sadece konuşuyoruz ama çözüm yok,aslında sorunda bu,ne sorunumuz olduğunu tam bizde bilemiyoruz.

bende bilmiyorum canım,sorunda burada başlıyor aslında,onun ailesi,benim ailem,birbirimizden beklentiler,çocuk bekletisi içerisindeki stresler,bla bala bala bala bla.....

bilmiyorum canım kafam karmakarışık,sadece konuşuyoruz ama çözüm yok,aslında sorunda bu,ne sorunumuz olduğunu tam bizde bilemiyoruz.

sadece stres çocuk beklentisi sizi bu hale getirmiş dua et canım başka sorun olmasın siz sağlıklı olun rabbim mutlaka dualarını kabull eder

biraz önce zile bastı ve eve geldi.biraz daha sakin gibiydi önceleri ama tekrar konuşmaya başladık ve başa tekrar döndük.kaçınılmaz son yine tartıştık,şimdi aldı anahtarı ve çıktı gitti evden biraz hava alayım dedi.

biraz önce zile bastı ve eve geldi.biraz daha sakin gibiydi önceleri ama tekrar konuşmaya başladık ve başa tekrar döndük.kaçınılmaz son yine tartıştık,şimdi aldı anahtarı ve çıktı gitti evden biraz hava alayım dedi.

biraz üstüne gitme canım kendi haline bırak biraz düşünsün sakinleştiğinde konuşursunuz

Doğal yöntemlerle olma şansı varsa bir süre böyle deneyin, olmazsa tedaviye dönersiniz. Tedavi aşamaları psikolojik olarak yıpratıyor. Ama bu tedavilerde en çok kadınların sinirlerinin heba olması lazım tüp bebek olsun aşılama iğneleri olsun uygulamanın çoğu kadına yapılıyor.

siz 3.kisilerle olan seyleri bosverin.
kendi aranizdaki sorunlari da gidermeye calisin birbirinizi yormadan ve suclamadan..

siz 3.kisilerle olan seyleri bosverin.
kendi aranizdaki sorunlari da gidermeye calisin birbirinizi yormadan ve suclamadan..

İkinizde zor ve stresli bir dönem geçiriyorsunuz anladığım kadarıyla. Elinizden geldiğince brbirinizi anlamay çalışmalısınız ve özellikle siz bebek istediğiniz bu dönemde daha sakin olabilmesiniz..

gece saat 4:30 da eve geldi,bana sarıldı ve şimdi uyuyor.ama bu tartışmaların sonu bitmek tükenmek bilmiyor.bu sadece bebek meselesi değil,zaten baştan babamın istemediği bir evlilikti babamla konuşmuyoruz,onun verdiği bir sıkıntı var baştan,eşimin ailesi zaten çok karışık ve yapılan birsürü haksızlıklar var,bunlar zaten beni yeterince strese sokuyor,boşver demekle olmuyor işte,bir bakış,bir kelime yetiyor bazen.eşimle maddi sıkıntımız yok hatta durumumuz çok iyi ama bu bizi mutlu etmiyor,kendi işimiz olduğu için sürekli çalışıyoruz ve haliyle gün içerisindede hep biraradayız ve özleme diye birşey yok lugatımızda,iş stresi içerisinde birbirimizin hatalarını görmemezden gelememekte yanında cabası.anlayacağınız 2 kişilik bir hayatımız var.tüm bunların içerisinde 1,5 sene kadar önce düşük yaptım,kendimi yedim bitirdim,ve hala hamile kalamıyorum,derken 6 ay önce laporoskopi,histereskopi ameliyatları oldum,2 aydırda yok çatlatma iğnesi yok aşılama uğraşıyorum.psikolojim ne halde siz düşünün,belki ben çok büyütüyorum ama hepsini tek başıma yaşıyorum,eşim benim kadar hassas değil,istiyorumki biraz daha anlayışlı olsun,daha sevecen yaklaşsın.kötü biri hiç değil ama bilemiyorum işte beklediğim şeyler farklı.ona deliler gibi aşıkken sanki bir değnek dokundu ve şimdi karşımda geğiren,sürekli dişlerini kürdanla karıştıran,anlayışsız,iş delisi bir adam oluverdi sanki.

1)tatile ihtiyacım var ama işimiz dolayısıyla biryere kıpırdayamıyoruz;anlayacağınız kazandığımız parayı yemeye vakit yok,böylede iğrenç bir durum.
2)hala aklım iğnede,dün akşam vurulmadım,karanlıkta birde onu arayıp buldum getirdim buzdolabına geri koydum,bozulmuşmudur ve vurdurmalımıyım onu bile bilmyorum.
3)4,5 sene önceki adamı geri istiyorum.

sorununuz falan yok canım, bu dönemde olur böyle şeyler. biz de bebek olmasını beklerken eşimle sürekli kavga halindeydik. stresten oluyo hep. ama sonra hepsi geçti. eşin de strese girmiştir. çok zor bi dönem ama sen alttan alıver, boşver.

merhaba kızlar,aslında nereden başlamalı onu bile bilmiyorum;eşimle4,5 senelik evliyizve 2 sene korunmanın arkasından bebek sahibi olmak istedik,geçen sene düşüğüm oldu ve arkasından bir yığın ameliyat tedavi derken bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik...ama ne karar....kim istiyor kim istemiyor o bile belli değil.bu akşam saat 23 de çatlatma iğnemizi vurdurmamız gerekiyordu,ama eşimin bitmek bilmeyen o çok konuşmaları,dırdırları yüzünden saat 24 oldu,neyse artık dayanamadım yerimden kalktım hastaneye gitmek için oda benimle geldi.ama arada tartışıyoruz falan,yolda sinirlendim ve elimdeki iğneyi camdan aşağıya attım,sonrada indik arabadan iğneyi aradık bulduk.tabii ikimizde sinirliyiz ama hastaneye gitmektede ısrar ediyoruz,neyse yolda yine tartıştık ve indi,şimdi bende aldım arabayı eve geri döndüm.sinir oldum,çatlatma iğnemi vurulmam gerekiyordu onun saati gecikti o ayrı dert,eşimle aramız kötü o ayrı dert,aslında tüm bu olumsuzluğun içinde çocuk istenmelimi o ayrı dert,hoş istesekte zaten olmuyor o ayrı dert,pazartesi aşılama yapılacaktı artık olmaz o ayrı bir dert.bütün bir haftanın yorgunluğu üstümde ve cumartesi gecem böyle iğrenç geçiyor.söyleyin şimdi bana ben ne yapmalıyım?biliyorum karışık oldu ama bende çok karışığım ve delirmek üzereyim.

cnm benimde sorun aynı 3 senedir evliyiz ben hiç korunmadım ama çoçuk olmuyor sebebsiz kısırlık ve benim çevrem eşimin çevresi acayip baskı yaptı ve bunaldık artık telefonları kapattık anlasınlar diye bende o ay hamile kaldım .ama düştü sonra neyse kısaca sitresten kalamıyorum diye düşünmeye başladım. şimdi herkes bize küs ama ne yapayım bize başka çıkış yolu bırakmadılar muhatap olmayınca daha mutluyum yaratabiliyorlarsa kendileri yaratsında görelim herşey allahtan...

canım geçecektir bütün bu sorunlar. bence de biraz nefes almaya ihtiyacınız var. tatile gidemiyorsanız bile haftasonu başbaşa bambaşka bir yere gidip kafanızı ve dolayısıyla birbirinizi dinleyin biraz, kavga etmeyin, askıya alın her şeyi. kolay değil elbette bunlar; ama 4,5 sene önceki adamı ancak bu şekilde geri alabilirsin gibime geliyor. sen de çok stres olmuşsun tedavi sürecinde ve diğer tüm olaylar yüzünden. yıpratma bu kadar kendini canım.

Bu çocuk stresi sizi zorluyor gibi geldi bana.
bi süre uzaklaşmayı deneseniz. ve kafanızdan bi süre belirleseniz mesela x ay boyunca çocuk istemiyoruz, bu sürede keyifli vakit geçiricez. tatile gidin, istediğiniz yerlere gidin, aileleri takmamya alıştırın kendinizi vs.
sonra da gerekli tedaviye başlayıp allah nasip ederse bebeğimize kavuşucaz diye bi yol çizebilirsiniz.
bence çok gerilmişiniz, biraz karı-koca olmanın keyfine varın tadını çıkarın, sakinleşin, stresinizi atın, böyle hamile kalırsanız bebeğinizi de kötü etkilersiniz unutmayın.

zor bi süreçdesiniz sanırım çocuk sahibi olma telaşı tedaviler ikinizi de yıpratmış olabilir
çok yakın bi arkadaşımda sıkıtı zamanlar yaşadı çocuk sahibi olma uğraşı içinde
eşi yeteri kadar yanında olmadı sürekli kavgalar falan
arkadaşımın zoruyla tedaviler erkeğin sorumsuz davranışları derken
çok yıprandı arkadaşım en iyisi şu durumda
çocuk fikrinden uzaklaşmak bence.
sorunların aşılamadığı bi evlilikte öncelik aradaki
iletişimsizliğin çözümü olmalı.
bu çocuğu gerçekten istediğine emin olun eşinizin
iyi bi eş olmalı ki baba olmayı haketsin
kadınlar doğuştan annelik güdüsüyle doğar ama
erkekeler baba olmayı hakederse gayret ederse baba olur..

arkadaşlarında dediği gibii ne kadar kasarsan kendini o kadar kötü sonuç alırsın...bu arada bizim batımız aynıydı seninle noldu rengli oldunmu ben 31 temmuzda oldum anlıyacağın 3. tedavide tutmadı zaten en sonuncusu kiste çevirmişti ama yinede iğne oldum :)) bence iğneni bugünde vurdura bilirsin am doktoruna danış öyle vurul eğer yumoşlar 22 mm den büyükse iğne sanırım yapmıolarmış doktoruna danışıp vurul bence fırsatı kaçırma:)) öpüorum seni bayağıdır görüşememiştik

Back
X