- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
merhaba kızlar,aslında nereden başlamalı onu bile bilmiyorum;eşimle4,5 senelik evliyizve 2 sene korunmanın arkasından bebek sahibi olmak istedik,geçen sene düşüğüm oldu ve arkasından bir yığın ameliyat tedavi derken bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik...ama ne karar....kim istiyor kim istemiyor o bile belli değil.bu akşam saat 23 de çatlatma iğnemizi vurdurmamız gerekiyordu,ama eşimin bitmek bilmeyen o çok konuşmaları,dırdırları yüzünden saat 24 oldu,neyse artık dayanamadım yerimden kalktım hastaneye gitmek için oda benimle geldi.ama arada tartışıyoruz falan,yolda sinirlendim ve elimdeki iğneyi camdan aşağıya attım,sonrada indik arabadan iğneyi aradık bulduk.tabii ikimizde sinirliyiz ama hastaneye gitmektede ısrar ediyoruz,neyse yolda yine tartıştık ve indi,şimdi bende aldım arabayı eve geri döndüm.sinir oldum,çatlatma iğnemi vurulmam gerekiyordu onun saati gecikti o ayrı dert,eşimle aramız kötü o ayrı dert,aslında tüm bu olumsuzluğun içinde çocuk istenmelimi o ayrı dert,hoş istesekte zaten olmuyor o ayrı dert,pazartesi aşılama yapılacaktı artık olmaz o ayrı bir dert.bütün bir haftanın yorgunluğu üstümde ve cumartesi gecem böyle iğrenç geçiyor.söyleyin şimdi bana ben ne yapmalıyım?biliyorum karışık oldu ama bende çok karışığım ve delirmek üzereyim.
Son düzenleme: