- Konu Sahibi CorpseBride88
Öncelikle merhaba,
25 yaşındayım. Güzel bir ailem ve güzel bir işim var. Şubat ayından beri birisiyle görüşüyorum. Bu kişi iş çevremden birisi. İyisiyle kötüsüyle şu zamana kadar geldik... Ama sanki birşeyler eksik gibi. Gerçekten seviyor muyum bilmiyorum
Hayata bakış açılarımız, beklentilerimiz çok ama çok farklı. Örneğin benim tatil anlayışım güzel bir otele gidip deniz kumun güneşin tadını rahat rahat çıkarmakken onun tatil anlayışı çadır kurup kamp yapmak... Ben işimde başarılı olup kariyerimde yükselmeye çalışırken onun amacı imkanı olursa işi gücü bırakıp küçük bir kayıkta balık ekmek satmak:) Yani o hayata o kadar rahat bakarken ben biraz daha sorumluluklarıma sahip çıkarak yaşamaya çalışıyorum... En kısa haliyle onu eski dönem hippilerine benzetebiliriz:) Huy olarakta herşeyi sonuna kadar yaşar, en zor anında bile yanında olur, elini öyle tutar ki insanın sanki hiç bırakmayacakmış gibi. Alkole, sigaraya ve kumara bayılır... Aksine ben hepsinden de nefret ederim... Hiçbir zaman aşkım, canım, sevgilim gibi sözler söylemez ama sevdiğini bir şekilde hissettirir. Canı sıkkınken kendini öylesine çeker ki haftalarca merak ederim iyi mi acaba diye...? Hatta benden uzaklaştığı anda onunla ilgilensem hep kalbimi kırar...İlgi beklerim ama benim istediğim zaman da değil kendi istediği zamanda ilgilenir. Evlilik için ise henüz hazır olmadığını söylüyor. (hem madden hem manen) İyisiyle kötüsüyle anlatabildiğim kadarıyla böyle...
Geçen hafta ise bir arkadaşımın arkadaşı beni çok beğenmiş. Güzel bir işi var. Annesini çok küçükken kaybetmiş o yüzden sevgiye aç. Benimle ilgileniyor. (Ama kendisine görüştüğüm biri olduğunu belirttim. Arkadaş bile olarak da olsa seninle görüşmek huzur veriyor diyor bana) Şiirler yazıyor, sevgilimin aramadığı kadar beni arıyor ve benimle ilgileniyor. Niyetinin ciddi olduğunu söylüyor ve artık kendi ailesi olsun istiyor. Allah' a ben onu seveyim diye dua ediyormuş. Çok zarif biri. Yani bir kızın bütün beklentilerini karşılayabilcek biri...
Yani demek istediğim şu; şu anda görüştüğüm insanı ben gerçekten seviyor muyum bilmiyorum? Aklım çok karışık. Sevgilimin ilgisizliği üzerine arkadaşımın arkadaşının ilgisi acaba aklımı mı karıştırdı bilmiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Sanki sevgilimi aldatıyor, kötü bir şey yapıyorum gibi hissediyorum...
Çıkmazdayım...
25 yaşındayım. Güzel bir ailem ve güzel bir işim var. Şubat ayından beri birisiyle görüşüyorum. Bu kişi iş çevremden birisi. İyisiyle kötüsüyle şu zamana kadar geldik... Ama sanki birşeyler eksik gibi. Gerçekten seviyor muyum bilmiyorum

Geçen hafta ise bir arkadaşımın arkadaşı beni çok beğenmiş. Güzel bir işi var. Annesini çok küçükken kaybetmiş o yüzden sevgiye aç. Benimle ilgileniyor. (Ama kendisine görüştüğüm biri olduğunu belirttim. Arkadaş bile olarak da olsa seninle görüşmek huzur veriyor diyor bana) Şiirler yazıyor, sevgilimin aramadığı kadar beni arıyor ve benimle ilgileniyor. Niyetinin ciddi olduğunu söylüyor ve artık kendi ailesi olsun istiyor. Allah' a ben onu seveyim diye dua ediyormuş. Çok zarif biri. Yani bir kızın bütün beklentilerini karşılayabilcek biri...
Yani demek istediğim şu; şu anda görüştüğüm insanı ben gerçekten seviyor muyum bilmiyorum? Aklım çok karışık. Sevgilimin ilgisizliği üzerine arkadaşımın arkadaşının ilgisi acaba aklımı mı karıştırdı bilmiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Sanki sevgilimi aldatıyor, kötü bir şey yapıyorum gibi hissediyorum...