- Emoji Skoru
- 3.623
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
Off konuşmuştuk bu konuyu zaten uzatmadan söyleyecektin canım nasıl üzüldüm şimdi o laf taşıyan dedikoducu pislikler bir dönüp kendilerine baksınlar sevmek görüşmek suç mu kafam çalışmıyor o kadar üzüldüm ki canım istemeye gelseler direk daha mı fena olur zaten ciddiyiz ve istemeye geleceklerdi ben beklettim desenİnkar etseydin kim görmüş gelsin söylesin orada niye madem kötü bir şeymiş gelip uyarmamışlar deseydin
Babama çok haber geldi bizimle ilgili ama bazılarına inanmadım ben bile babama gören gelir söyler bunlar da en yakınlarımız amcam falandı madem yanlış gelsinler ben kimleymişim falan görelim dedim hep gerçekten olsa da inkar ettim babam güveniyorum dedi aslında içim yanıyor yalan söylediğim için ama bunu ben söylemeliyim sadece babama inan babama şimdi söylemeyi düşünüyorum sanki
Kafanı yere eğme kime ne sen yanlış bir şey yapmadın o konuşanlar kendi fikirlerinin pisliğinden konuşurlar
![]()
Bilmem.Sanki bu durumda yapılacak en son iş gibi geliyor bana söz falan yapmak.Zoraki,apar topar.Beklemekten yanayım ben ama onun tepkisi ne olacak bilemiyorum.