- 16 Eylül 2014
- 99
- 69
- 36
- Konu Sahibi Anneyim Ben
Hayirli günler hanimlar bugun bir baska doluyum. Biraz uzunca yazabilirim hakkinizi helal edin lutfen. Daha 20 gunluk lohusayim 7 yasinda okula giden bir oglum daha var. Her sabh onu okula birakiyorum sonra ogle icin yiyecek birseyler goturup tekrr aksam cikista almaya gidiorum. Kendi yakinlarimdan kimse yok burada. Kayinvalidem ile ayni apartmandayiz bna hic fydasi yok. Defalarca cocugu okula goturmesi icin rica ettim ama bn cikamm yoruluyorum birak bebegi bna sen gotur diyor. Bnde mecbur el kdr bebegimi ona birakip oglumla ilgilenmek zorunda kaliyorum. Yine bu sbh bebegi kv birakip oglumu okula goturecektim bna para verdi gelirkende bize ekmk al diye. Bnde cocugu yakin saatte emzirmedim hemn gidip geleyim diye ekmk alamiycami soyledim. Sonucta okul ile firinin arasida yakin degil. Sonra aramizda tartisma bsladi. Ben zaten dolup tasmisim içimdeki butun nefreti kini kustum. Ailesi oldugu surece bnm yuvama huzur yok. Bunu esimde biliyor ama hep bna sabret diyor. Artik sabredecek gucum kalmadi. Stresten sutum azaldi. Cekip gidesim var buralardan artik inceldigi yerden kopsun. Beni bu evde tutan tek sey cocuklarim...Fakat kararliyim gidicem ailemin yanina. 8 yildir burnumdan geldi rabbm kimseyi caresiz birakmasin