- 11 Ocak 2016
- 11
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi Gulgul0101
-
JANDARMA AMA OYLE HAReketleri varki sanki baska biri var gibi kafayi yiyecem isin icinden cikamiyorumCnm isi ne bu arada pskolojisi bozulmustur yanlız bırakılmıs hissediyordur çocuktan esten evinden ailesnde uzakta karısık bi ortamda... zor... anla onu istersen dönerim de onu sevdiğini falan söyle hassastır simdi o..
En son buraya uye olup icimi dokmek bi akil almak istedim kimseye anlatamiyorum cok kotuyum neolur bi akil verinCnm isi ne bu arada pskolojisi bozulmustur yanlız bırakılmıs hissediyordur çocuktan esten evinden ailesnde uzakta karısık bi ortamda... zor... anla onu istersen dönerim de onu sevdiğini falan söyle hassastır simdi o..
İnsallah dediginiz gibidir.benim aklima hic iyi seyler gelmiyor psikolojim bozulduBence eşinizde sizi kiskaniyor.evlerinizi ayirmaniz,iki yil ayri kalacak olmaniz evliliginizi normal olarak olumsuz etkiler.kiskanclik beraberinde sogukluga sebep olmus gibi hissettim.keske geri donme sansiniz olsa...
Gidemiyoruzki mardin nusaybinde o zaten ucak yok birde giris cikislar kapali cok riskli olur gitmemiz.insallah dediginiz gibidir insallah baska birsey yokturEşinin psikolojisi bozulmuş bence canım.
Sen ve çocuk yok ev yok ortalık karışık.
Destek ol sabırlı ol. Altında bir şey arama bence.
Hafta sonları sürpriz yap çocuğuda al uçakla git gel moral olur
Cnm içini ferah tut çok zor görevleri bunalım içindedir bence baska biri yoktur sadece yanlız kalmanın ve zorlu sartların verdiği sıkıntıyla sitemkar davranıyor. Acaba yok gitmem demeni mi bekledi... destek ol dualarımız onlarla. İstersen bi süreliıine ziyaretine ğit. Çocuk büyükse onu götürmeyebilirsin annen ve kv e bırakablrsin.özlediğini söyle ve git.En son buraya uye olup icimi dokmek bi akil almak istedim kimseye anlatamiyorum cok kotuyum neolur bi akil verin
Bem hep iyi davraniyordum ama kendisi bu aralar ne yaptigini bilmiyor neden boyle olduk diye dusunuyorum bi dedigi bi dedigini tutmuyor
İnsallah dediginiz gibidir.benim aklima hic iyi seyler gelmiyor psikolojim bozuldu
Geri donmem imkansiz cok karisik oralar cocugun okulu yuzunden gidemiyorumdua edin bana neolur eskisi gibi olalim sabahlara kadar uyuyamiyorum
Bi diyorki git rahatina bak yazma telefona esir etme bizi
Bide diyorki neden arayip yazmiyorsun
Nededigini bilmiyor
İnsallah dediginiz gibidir.benim aklima hic iyi seyler gelmiyor psikolojim bozuldu
Geri donmem imkansiz cok karisik oralar cocugun okulu yuzunden gidemiyorumdua edin bana neolur eskisi gibi olalim sabahlara kadar uyuyamiyorum
Bi diyorki git rahatina bak yazma telefona esir etme bizi
Bide diyorki neden arayip yazmiyorsun
Nededigini bilmiyor
Yok onuda aramadi2 hafta sızı aramadı çocugunu da mı aramadı?
Giris cikislar kapali garajı yakip yikmislar gitme imkanim.olsa saniye durmamÇocuğu annenize bırakma imkanınız gibi bir durumunuz varsa sürpriz yapmanız durumu düzeltebilir belki. Eşiniz çok bunalmış belli ki.
Ben gitmemek icin cok mucadele verdim gerek ordaki olaylarda gerekse esimleCnm içini ferah tut çok zor görevleri bunalım içindedir bence baska biri yoktur sadece yanlız kalmanın ve zorlu sartların verdiği sıkıntıyla sitemkar davranıyor. Acaba yok gitmem demeni mi bekledi... destek ol dualarımız onlarla. İstersen bi süreliıine ziyaretine ğit. Çocuk büyükse onu götürmeyebilirsin annen ve kv e bırakablrsin.özlediğini söyle ve git.
Kpss a grubuna nicin gireyim anlamadimAllah sabır versin; gerçekten. Umarım bi kolaylığını bulursunuz. Şu durumda güvensizlik gibi düşünceleri aklınıza getirmeyin; sonuçları yıkıcı olur. Zor olsa da eskilerin yaptığı gibi güleryüzlü olumlu kadın olun, atlattığınızda daha mutlu vir yyvaya sahip olursunuz. Eşinizin Facebookta KPSS A diye bir grup var; gir dosyalar bölümünde psikolojisi zor
Aklima hersey geldi hatta girip baktim bile gruba acaba orayami giriyor diyeonemli degil kafam bir milyonn gercektenKlavyeden otomatik olarak yapıstı herhalde, kusurabakmayın dikkat etmemişim. Buradan bir arkadaş Kpss için kaynak sormuştu; ona cevaben yazdığım mesajın içeriği.
Akıllı telefonlar sandığımız kadar akıllı değil demek ki :)
Kusurabakmayin, gerçekten telaslandirmak istemezdim.Aklima hersey geldi hatta girip baktim bile gruba acaba orayami giriyor diyeonemli degil kafam bir milyonn gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?