cikmazdayim :(

ayseee222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
164
21
48
35
Merhabalar. Ben yaklaşık yedi ay önce sevgilimden ayrıldım. Sevgilim ile üç ay görüştük farklı şehirlerde olduğumuz için yüz yüze ilişkimiz süresince iki defa genelde de telefon ile gorusuyorduk. Sevgili olmadan önce bir yıl aynı ortamda çalıştık sonra o başka şehire tayini çıktı sonra görüşmeye başladık. Benim başlarda duygularım olmasına rağmen hatta aynı ortamda platonik olarak hislerim olmasına rağmen yüz yüze az goruatugumuzden mi yoksa ilk defa duygusal birseyler yasadigimdann mi bilmiyorum kafam karıştı , duygularımı anlamlandiramadim. Sonra ailem tepki verdi ikna edemedim. Kafam da karışıkti , bitirmek zorunda kaldım. Ayrılan taraf ben olduğum halde 7 ay boyunca hep doğru mu karar verdim diye düşündüm. Kendime kızdım . Koca insandim , sevip sevmedigimi nasıl anlayamazdim. Bazen diyordum onu seviyordum çünkü kaç aydır onu unutamiyirdum yerine kimseyi koyabilirsiniz, bazende diyordum onu sevmiyorsun çünkü bu kadar kolay pes edilnzdi duygunu sorgulamazdin. Ailemle çok kötü oldum ,onlara çok kırıldım izin vermedikleri için. Ama ailemi suclamamam gerekiyordu tek neden ailem değildi ben de duygularımı anlayamiyirdum . Kendimle celisiyurdum bu durumda. Yedi aydır onun yerine kimseyi koyamadim. Kendime kızdım aileme kızdım içime kapandim. Sizce napmaliyim hayatima yeni birini alayım mi ? Unutmam kolaylaşır mi ? Bu yaşadığım duygusal karmasanin nedeni ne olabilir ? Duygularımı nasıl anlayabilirom ?

Once is arkadaşı sonra şehir değişikliği ile ilişki ama 2 kez görüşme + sadece telefon derken aile rest çekmiş.. Bu karmaşa ile kafanızı hala toplayamamissiniz duygularinizi da normal bence.. zamana bırakın.. arada uzulurseniz de hayata devam edin illa ki kafa toparlanacak.. unutmak için başkası olsun fikri kötü ama.. işler daha da karışır.. birinden hoslanirsaniz yeni bişey yaşayın o zaman içiniz rahat olur.. aileniz çok çabuk öğrenmiş ve Hayır demiş neden?

Ailemin Hayır demelerinin sebebi farklı memleketli biri olmasıydı. Kafamda karışıkti ikna edemedim. Ama ayrılırken kafamda net bitmedigi için mi bilmiyorum ama unutamadim. Kimseyi sevemeyecejmisim gibi geliyor yerine kimseyi koyamayacakmisim gibi geliyor. Tekrar biri ile ayni şeyleri yaşama ihtimali beni korkutuyor

Ayrılık kararına aileniz sebep olduğu için emin olamiyorsunuz sanırım.. kimseyi yerine koymayın zaten.. herkes farklı her ilişki farklı.. ailenizi her halukarda dinlerim diyen biriyseniz ciddi bişey yaşayacağınız kişiye ne derler önceden hesap etmelisiniz.. yoksa bu durum tekrarlar.. ya da ailenizi ikna edeceginiz kadar güçlü duygular da olur bir gün.. gelecekte ne olur boşverin şu an iyi olun..

7 aydır unutamamamin sebebi duygularımla mi alakali sizce yoksa takıntı yapmış olabilme ihtimalinden mi ? Duygularımı nasıl anlayabilirim?

7 aydır unutamamamin sebebi duygularımla mi alakali sizce yoksa takıntı yapmış olabilme ihtimalinden mi ? Duygularımı nasıl anlayabilirim?

İkisi de olabilir.. Aşk sevgi herkes de aynı duyguları yaratmiyor.. yeni biri yok o anlamda yalnızsiniz ve sırf bu yüzden de olabilir.. "eski sevgiliyi unutamamak" ile "eski sevgiliden duygusal boşlugu doldurmak" ikisi çok karışır birbirine.. neyi özlüyorum neyi düşünüyorum ailem onay verse nasıl olurdu tartin duygularinizi.. o hala barışmak istiyor mu..

O günden sonra hiç konuşmadık. Tartmaya çalıştım ama bulamıyorum sağlıklı dusunemedigim için galiba. İlk de platonik olarak da varolan duygular sonradan nasıl anlasilmaz ki ?

O günden sonra hiç konuşmadık. Tartmaya çalıştım ama bulamıyorum sağlıklı dusunemedigim için galiba. İlk de platonik olarak da varolan duygular sonradan nasıl anlasilmaz ki ?

Şimdi sevdiğini dusunsen bundan 5 sene sonra hiç de sevmemisim diyebilirsin.. değişiyor bakış acimiz.. yaşadıklarınla değişecek.. ilkler her zaman haddinden fazla kredili oluyor:) ya da haksızlığa uğruyor.. neyse hak hukuk ile aşk zaten alakasız mevzular..

ama bugun için seviyor muyum acaba diyorsan sevgi değil başka bişey var gibi gelir bana.. bi arayis.. ama bu benim fikrim.. herkes farklı..

Belki siz bitirince o kabullenip size israr etmediginden akliniza takiliyordur.olmayacak bir is ki bitirmissiniz.artik unutun gitsin.baska bir iliski de dusunmeyin.onu unutmak icin baska iliskiye baslamak sizi yanlisa goturur.zmana birakin karsiniza dogru kisi ciksin

Haksızlığa uğruyor hak hukuk demissiniz kusura bakmayın anlayamadım demek iatediginuzu .Beni üzen kısım bu kadar dysundugume göre hislerim olduğu farkına varamadigum için ikimize de yazık ettiğimi düşünüyorum. Belki yanikiyirum dur

Sağolun teşekkür ederim. Yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Insan sevip sevmediğini bilir. Bence sevmiyorsun da o boşluğu dolduramadigindan böylesin.

bence henüz daha sevmeniz için fazlasıyla erkenmiş, ama neden olmasın. why not baby?

Platonik aşk bence tamamen hayran olduğun hayalindeki eş profiline karşındakinin görsel bedenini yerleştirmek. Karşındakini tanımadan gerçekten o kişi mi değil bilemezsin. İş arkadaşın olmuş olabilir ama sevgili olmak bambaşka bana göre tanımak açısından. Lisedeyken 3 yıl boyunca sınıfımdan bi çocuğu sevdiğimi düşündüm. Sayısız günlük eskittim onu anlatarak ama şuan düşünüyorum onu ben bi gram sevmemişim ya sadece bedenen onu kafamdaki eş profilinin içine yerleştirmişim.

Canım seninki de öyle olabilir. Ne yap ne et kendini kapatma. Seni bekleyen o prens bambaşka bişekilde sen hiç ummuyorken karşına çıkacaktır. Bu deneyimden ders çıkarmaya çalış kendine. Farklı şehirlerde olmak mesela hiç mi mümkün değil? O zaman farklı şehirlere kapa kendini bidaha aynı acıları yaşama. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

İlk ilişki diyip çok fazla anlam yükleyen de oluyor.. ilk ilişki olunca taşları yerine oturtamayip biraz ilişkiyi boşa harcayan da.. ama bir önemi yok çünkü kimse kimseye yazık etmiyor.. haksizlik et etme.. duygu isi mantiksiz olabilir.. hayat devam ediyor.. duygulariniz o kadarmış belki şimdi daha yoğun.. belki yakında püf diye bitecek.. zamana bırakın..

aileye. inat davranan hep pişman olmuştur bence senin.gormedigini ailen daha net görmüştür olayları akışına bırak

aileye. inat davranan hep pişman olmuştur bence senin.gormedigini ailen daha net görmüştür olayları akışına bırak

Ailem tanımak istemediker. Istememelerin sebebi farklı memleketten biri olmasaydı. haklılık payı var mı ? Ben göremiyor muyum onların gördüklerini

Cnm ilkte platonik olarak bnm ona hissim vardı. Sonra görüşmeye başladık . Tel ile de iyiydi . Sonra ne oldu bilmiyorum ben duygumu anlayamadım . Sonradan hisler sebep yokken his nasıl biter ? Yedi aydır unutamamin sebebi sevgiden dolayi mi yoksa takıntı mi ki . Çözemedim.

Ailem tanımak istemediker. Istememelerin sebebi farklı memleketten biri olmasaydı. haklılık payı var mı ? Ben göremiyor muyum onların gördüklerini
Sırf memelekti farklı diye reddedilmesi çok saçma geldi bana
Biriyle tanıştığında bi dur bakalım senin memleket neremi diyecekmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…