Çıkmazdayım

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Uzun olacak okuyup yorum yapın lütfen
Eşimle çok karmaşık bir evliliğimiz oldu şimdiye kadar 4 kez evi terketti.
2 çocuğa rağmen . Ben evlenip yurtdışına gittim o orda doğup büyüdüğü hayatı orda kurulu olduğu için. Liseden terk işsiz güçsüz dü evlendiğimde kalkıp gittim ailesiyle yasadım ailesi cok ataerkil baskıcı baktım onlarla olmuyo o istemeye istemeye kiraya çıktık. Derken hemen bebek oldu kaynana çalısıyo diye haliyle bakmadıbebeğe hemen 2.ye hamile kaldım oda dogdu derken eşim kendini dışarıya verdi arkadasımla geziyoz deyip işten sonra haftanın 5 gunu dısarda takılırdı aylarca 1 yıla yakın boyle gitti dayandım buaraada ben evde yalnız 2 bebekle kalakaldım gurbette uzak bir ülkede .
2. Bebeğim 1 yasına girmek uzereyken eşim yürümüyo evlilik deyip terketti evi hepten yalnız çaresiz kaldım 1 tek o calısıyodu kazancı azdı ama akmasada damlıyodu derken oda gitti 7 ay baska ulkede yalnız bebeklerle yasadım devletten gelen parayla kira fatura odeyip nafakaylada yiyecek icecek bez mama alarak
7 ay sonra eve dondu tabi gidişinin 3. Ayında ogrendimki biriyle berabermiş zaten dısarda takıldıgı zamanalarda baslamıs ben evde bebeklerine bakarken o kadınla geziyomus arkadasıyla sanarken ben.
7 ay sonra eve dondu o da benim yalvarmamla eve çekmeye çalışmamla o kadını bıraktı bize dondu ama be yıkılmıstım uzuntuden cok kısa surede cok kilo verdim bittim
Eve dondukten cok değil 16 ay sonra bu sefer telefonda baska biriyle gorustunu yakaladım inkar etmedi var dedi bende kovdum yine evden gitti
Tabi aynı sorunlar dvm ediyodu bu sefer cocuklar 3 ve 4 yasındaydı artık bebek degillerdi ama ufaklardı
6 ay sonra ailesinin araya girmesi bizi barıstırması benim arkamda durmasıyla yine birlestik ama bu seferde ailesiyle benim aramız acıldı bikac ay sonra kustuk ve 3 yıl kadar ailesiyle konusmadım ben
3 yılın sonunda turkiyeye tatile geldim cocuklarımla ailemi ülkemi görmek için herşey ok gibiydi guzel vedalaştık tr deyken her gun harika msjlar attı bana konnustuk her gun 3 ay kaldım tatil bitince geri döndüm oraya
Bizi aldı havaalanından evimize gittik ailesiyle barışmamı istedi barıştım biz geleli 5 hafta olmustu tr den aramızda bir sebepten kavga cıktı ben kendimi kaybettim ogun bagırıp cagırdım sonunda da yüzüne tükürdüm
Ve evi yine terketti
Ben tr den onun için geri gelip 3. Kez terkedilince eşim benimle oyun oynamış gibi hissettim şoka girdim ertesi sabah bileti aldım bize ve onun gittiginin ertesi gecesi üçümüz tr ye dönmek için yola çıktık. Tabi eve gelmiş cocukları gormeye gittigimi anlayınca tehditler hakaretler cocukları kaçırdın sana kuruş para yok falan dedi 4 ay geçti gercekten hiç para yollamadı beni hiç affetmiceni söylüyo sen ve ben yokuz bittik diyo sizce o mu haklı ben mi ben aniden buraya gelerek yanlışmı yaptım
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden

Hayır öyle bir durumla karşılaşmadım tatile de gelirken bu şekilde de gelirken izin kağıdı sorulmadı benden

evet 2 kez aldatıldım ve affettim ustelik buna rağmen büyük kavga çıkardığım için yüzüne tükürdükten sonra evden gitti

Paşama bak o sana neler yapmış affetmişsin ama o seni affetmeyecegini söylüyor.seni yine affetmesin beyfendide insan çocuklarım ne halde ihtiyacları vardır diye düşünmezmi.boşanmayı düşünmüyormusunuz en azından nafaka bağlanır falan

anlamadığım şey; o kadar ihanete, hakarete, şiddete rağmen affettiniz barıştınız susun oturun o zaman. bunu yapamıyorsanız da ne bekliyorsunuz ki?
kişisel düşüncem boşanmayın. en azından şu an evli. boşanmış olursa adam daha rahat hisseder, bati diğer kadınlar çekmesin çilesini

İşsiz güçsüz bir adamla neden evlendiniz?
Hadi evlendiniz neden ardarda iki çocuk yaptınız adamın sorumsuzluğu ortadayken?
Bunları da geçelim defalarca aldatılıp nasıl ve neden affettiniz?
Kendi hayatınızı nasıl bu kadar kötü bir hale getirdiniz?
O çocukları da kendinizle birlikte perişan ettiğinizin farkında mısınız?
Hala affedilmeyi ve barışmayı mı bekliyorsunuz?

Konuyla alakasi yok ama burada avrupada buyuyup buradan hem de en cahilinden insanlarla neden evlilik yapiyorsunuz? Acilan konular bir degil iki degil. Bu ulkedeki cogu kisinin bile evlenilmeyecek gozuyle baktigi insanlarla evleniyorsunuz ya. Issiz gucsuz bir baltaya sap olamamis tipler hep. Oralarda evlenecek kimse mi yok? Hic mi yok sizi durduran? Veya ne buluyorsunuz bunlarda?

Uzun olacak okuyup yorum yapın lütfen
Eşimle çok karmaşık bir evliliğimiz oldu şimdiye kadar 4 kez evi terketti.
2 çocuğa rağmen . Ben evlenip yurtdışına gittim o orda doğup büyüdüğü hayatı orda kurulu olduğu için. Liseden terk işsiz güçsüz dü evlendiğimde kalkıp gittim ailesiyle yasadım ailesi cok ataerkil baskıcı baktım onlarla olmuyo o istemeye istemeye kiraya çıktık. Derken hemen bebek oldu kaynana çalısıyo diye haliyle bakmadıbebeğe hemen 2.ye hamile kaldım oda dogdu derken eşim kendini dışarıya verdi arkadasımla geziyoz deyip işten sonra haftanın 5 gunu dısarda takılırdı aylarca 1 yıla yakın boyle gitti dayandım buaraada ben evde yalnız 2 bebekle kalakaldım gurbette uzak bir ülkede .
2. Bebeğim 1 yasına girmek uzereyken eşim yürümüyo evlilik deyip terketti evi hepten yalnız çaresiz kaldım 1 tek o calısıyodu kazancı azdı ama akmasada damlıyodu derken oda gitti 7 ay baska ulkede yalnız bebeklerle yasadım devletten gelen parayla kira fatura odeyip nafakaylada yiyecek icecek bez mama alarak
7 ay sonra eve dondu tabi gidişinin 3. Ayında ogrendimki biriyle berabermiş zaten dısarda takıldıgı zamanalarda baslamıs ben evde bebeklerine bakarken o kadınla geziyomus arkadasıyla sanarken ben.
7 ay sonra eve dondu o da benim yalvarmamla eve çekmeye çalışmamla o kadını bıraktı bize dondu ama be yıkılmıstım uzuntuden cok kısa surede cok kilo verdim bittim
Eve dondukten cok değil 16 ay sonra bu sefer telefonda baska biriyle gorustunu yakaladım inkar etmedi var dedi bende kovdum yine evden gitti
Tabi aynı sorunlar dvm ediyodu bu sefer cocuklar 3 ve 4 yasındaydı artık bebek degillerdi ama ufaklardı
6 ay sonra ailesinin araya girmesi bizi barıstırması benim arkamda durmasıyla yine birlestik ama bu seferde ailesiyle benim aramız acıldı bikac ay sonra kustuk ve 3 yıl kadar ailesiyle konusmadım ben
3 yılın sonunda turkiyeye tatile geldim cocuklarımla ailemi ülkemi görmek için herşey ok gibiydi guzel vedalaştık tr deyken her gun harika msjlar attı bana konnustuk her gun 3 ay kaldım tatil bitince geri döndüm oraya
Bizi aldı havaalanından evimize gittik ailesiyle barışmamı istedi barıştım biz geleli 5 hafta olmustu tr den aramızda bir sebepten kavga cıktı ben kendimi kaybettim ogun bagırıp cagırdım sonunda da yüzüne tükürdüm
Ve evi yine terketti
Ben tr den onun için geri gelip 3. Kez terkedilince eşim benimle oyun oynamış gibi hissettim şoka girdim ertesi sabah bileti aldım bize ve onun gittiginin ertesi gecesi üçümüz tr ye dönmek için yola çıktık. Tabi eve gelmiş cocukları gormeye gittigimi anlayınca tehditler hakaretler cocukları kaçırdın sana kuruş para yok falan dedi 4 ay geçti gercekten hiç para yollamadı beni hiç affetmiceni söylüyo sen ve ben yokuz bittik diyo sizce o mu haklı ben mi ben aniden buraya gelerek yanlışmı yaptım
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden
kardeş sen bu adama ne kadar kaptırmışsın kendini.. hem seni aldatacak hemde sen o hatalısın seni affetmicem dediginde yanlış mı yaptım diyeceksin..büyük ironi.
aklınabaşına devşir toplana kendini adamdan boşan. tek sorun keşke o ülkede boşansaydın. yurtdışında cocukl parası o bu parası derken baya ii bkardın cocuklarına.

işsiz güçsüzdu evlendiniz.üstelik başka bir ülke kv yanında yasamak pahasına.cok mu asiktiniz? böyle birseyden bahsetmemissiniz..
hemen hamile kalmissiniz derken hoop ikinciye hamile kalmissiniz..
kocaniz evi terketmis aldatmis affetmissiniz.en son yüzüne tükürmüssunuz tr ye donmussunuz.hatami ettim diyorsunuz..
sizin yazdiklarinizi yazdim baska birinden okuyunca belki bakış açınız değişir..
bana göre ortada bir evlilik sevgi saygi namına hic birsey yok..

Pes yani ya pes! Adam her haltı yemiş defalarca.
Ne biçim bir hayat tarzı ya.
Hala o adamı nasıl düşünüyorsunuz.
Ayrıca emin olmadan yapmayın şu çocukları yazık günah ya!

Açıkçası en başta yapmanız gerekeni sonda yapmışsınız.Sizin için üzgünüm ama Ortada evlilik falan yok bence.

Konuyla alakasi yok ama burada avrupada buyuyup buradan hem de en cahilinden insanlarla neden evlilik yapiyorsunuz? Acilan konular bir degil iki degil. Bu ulkedeki cogu kisinin bile evlenilmeyecek gozuyle baktigi insanlarla evleniyorsunuz ya. Issiz gucsuz bir baltaya sap olamamis tipler hep. Oralarda evlenecek kimse mi yok? Hic mi yok sizi durduran? Veya ne buluyorsunuz bunlarda?

avrupadakı Türk aileler yurtdışına gitti de gelenekleri unuttu denmesin diye Türkiyedeki ailelerden daha beter cahil oluyorlar

Hiç vicdan yapma canım. Onun yaptıklarının yanında seninki ne ki? Kaldı ki seni de o kıvama getiren yine o.. keşke asıl sen onu affetmesen , keşke hayatını idame ettirebilmek için ona ihtiyacın olduğunu düşünmesen. İhanet varsa sonu gelmeyecektir çünkü. .

Back
X