çıkmazlardayım :(

Kendince zaman kazanmaya çalışıyor sanırım. Sana değil kendine güvenmediği için yapıyor bence. Ayrıca sen ona giyimini ve tarzını değiştirmeyerek cevap ver.

bir konuşsam bi terslemese söylicem ona bana baskı yapmayı bırak diye ama yok hep müsait değilll beyefendi düne kadar 2 ay daha beklerim sonra hallederiz diye düşünüyodum ama artık bi önemi kalmadı fırsatını bulduğumda konuşucam onunlaa

bizimki de topuklu giy diye yalvarır bu erkekleri anlamak daha güç kadınları anlamaktan

ya işte bak burdan çıktı geçen konuştuk gene bu giyim konusu açıldı normalde biz anlaşmıştık askerlik bittiğinde baskı yapmıcak diye meğer ben yanlış anlamışım neymiş efendim onun yanındayken istediğim gibi giyinebilirmişim o yokken yine eskisi gibi onun izin verdiklerinin dışına çıkmıcakmışım işte bu beni patlama durumuna getirdi bende 2 ay daha beklemenin bir lüzumunu olmadına karar verdim canım durum böyle yaniii.

kesinlikle kendinden taviz verme daha sevgiliyken kısıtlamalar yapan bir adam yarın bir gün iş ciddiye binince sana yapmadığını bırakmaz nefes bile aldırmaz örnegini ben kendimde yaşadım ve daha cok yeni nişanlımdan ayrıldım sevmek bir yere kadar insan önce kendi kendini mutlu edebilmelidir!..

babet sandalet yasak.. hmm.
Paşamıza incir yaprağı lazım..
te allahım ya.
Asker dicem kıskanıyor falanda hikaye canım bunlar. Bir insan ne ise odur değişmez. Daha çok gençsin. Böyle saplantılı adamlardan uzak durmak lazımki hataı inan zindan ederler. Onun sana yada çevreye değil kendine güveni yok. madem gelmesine 2 ay var soğuk ol. Gelincede konuşursun.kendine yazık etme.

babet ne ya.. babet nasıl yasak olur e ne giycen ?

Uzakta olduğundan canım böyle yapıyo benim kiii ama benimki aştı gitti babaet sandelet falan yassaklarda

çarık mı giyeceksin be güzelim :44:

şimdi bu adamla berabersin, diyelim 5 sene geçti ve ayrıldınız... öyle düşün. hatta öyle düşünme bile bunu dşünmeye de gerek yok.

babet giyme ne ya

babet giyen ne oluyomuş, babet giyenlere nasıl bakıyomuş acaba çok merak ettim

çocuk askerde şu an bırakman hiç doğru olmaz ki bence başta izin verdiysen sessiz kaldıysan şimdi de zoruna gitmemeli ayrıca onu seviyosan ne var onun istediği gibi olsan kişilik değişimi değil ki kıyafet makyazj gibi şeylere karışıyomuş sonuçta bence normal büyütme bu kadar

canım bence askerlik psikolojisinden kaynaklanıyor.biliyoruz ki çogu kız sevgilisini askerdeyken baskasını bulup terkediyor.yanında bu durumu yaşayan arkadaşları varsa seni kaybetme korkusundan öyle demiştir.madem 1.5 sene katlanmıssın 2 ay daha sabret döndüğünde de biraz süre ver bakalım değişecek mi değişmezse de konuş karşına alıp.yine değişmezse bitirirsin.ilişkiyi bitirmek kolay biraz yapıcı olmaya çalışalım.bence düzeltirsiniz aranızı

hic bir Sevgiliyle "eski, özgür" hayatini yasayamazsin ki
Biryerlerde birseylerden fedakarlik etmek/vaz gecmek gerek. Bu iki taraf icinde gecerli.
Kisilikten ödün vermemek kaydiyla.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin hesabi

hehehe al benden de o kadar
ama ben giyemiyorum rahat edemiyorum

kızlar konuştum ve çok fena patladım nerdeyse elllerim zangır zangır titriyodu oda bağırdı en sonunda dayanamadım ağladım sonra sakinleşti sen bana böyle teli açar açmaz bağırdın bende sert çıktım böyle sakin oluup konuşsaydın gibisinden konuştu bende beni dinlemedin ki dedim hep geçiştirdin dedim tam böyle üzel güzel konuşurken kapatmak zorunda kaldı akşam konuşuuz dedi ..
demin aradı bana patlaman ii pldu dedi belkde ben yanlış yapmışımdır sana bu kadar baskı yapıp karımama hakkım yoktu fazla bunalttım seni dedi böyle geçiştirmelerimde kavga etmemizden korktuğum içindi kafamı toparlayamıyordum falan dedi ben senin hayatına niçin girdm seni mutlu etmekiçin dedi senin bu kadar üzmek istemem dedi karışmıcam dedi bakalım akşam gene konuşucaz kızlar....

canım konusunca halloluncak seyler bunlar bak sevgilin de ne kadar ılılmlı yaklaşmıs hatasını anlamıs.askerde olmasına ver.psikolojileri inan altüst oluyor onların.erkek arkadaşımdan biliyorum ben:)

canım konusunca halloluncak seyler bunlar bak sevgilin de ne kadar ılılmlı yaklaşmıs hatasını anlamıs.askerde olmasına ver.psikolojileri inan altüst oluyor onların.erkek arkadaşımdan biliyorum ben:)

ewet ama biraz yumuşaması için ağladımm onunda etkisi var içim rahatt etmiyor onun kendisini suçlu hissetmesi acaba söylesem mi ki senin yumuşatmak için ağladım gibisinden sizirden ne yaptımıda hatırlamıyorum hangi hisler içindeydim onuda bilmiyorum offf

seni yumusatmak için ağladım dersen bu sefer her aglayısının altında öyle bir şey arar.bence söyleme ama güzel davran kendisini suclu hissetmez böylece güzel şeyler söyle ne kadar özlediğinden falan bahset.

Bunu söyliyeyim deme bida içinden gelerek ağlasan bile umrunda olmazsın..
Ay hadi siz atlattınız benim içinde dua et benim konumada yazmıştın sen hatırlarsın beni belki benimkide topukluya karışıyo dualarını bekliyorum :)

inşallah canım sende atlatırsın ve mutlu olursun dualarım seninle :)

Askerdeyken aynen öyle giyimime, makyajıma, dışarı çıkmama karışırdı.. Bunun sebebi seni kıskanması, sakınması..
O orada senden uzakta.. Muhtemelen giyinip süslenip çıktığında erkeklerin sana bakacağını vs düşünüyodur.. Aynı durumu yaşadım..Senin düşüncelerinin aynısını bende düşündüm ama Askerden geldikten sonra, hep yanımda olduktan sonra bundan eser kalmadı.. Seviyosan ayrılmayı düşünme bu geçici bir durum Zaten askerliğin bitmesine de az kalmış.. Biraz daha sabret..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…