Kendince zaman kazanmaya çalışıyor sanırım. Sana değil kendine güvenmediği için yapıyor bence. Ayrıca sen ona giyimini ve tarzını değiştirmeyerek cevap ver.
Canım bi kere "Sizin durumunuz da belli" falan demesi çok çirkin olmuş. Bence 2 ay daha idare et, sevgilisi askerdeyken terketmiş kız konumuna gelme. Ama biraz mesafeli ol. Bu iki ayda da iyice düşün. Ta nerelerden de sana bu kadar karışmasına izin verme. Senin giydiğin kıyafet sana normalse de giy. Giymemezlik etme. Ne yapıyor telefonda bugün ne giydin diye mi soruyor? Birileri laf mı taşıyor?
2 ay geçip de döndükten sonra da duruma bir bak. Karışma olayı gene varsa o zaman al karşına ben böyle şeylere gelemiyorum. Sen askerdesin streslisin diye bir şey demedim ama üzgünüm ya böyle kabul edeceksin ya da beni kaybedeceksin. Ben kıyafetlerimle senin aranda seçim yapmıyorum. Ben kişiliğim, karakterim ve kendime saygımla senin aranda seçim yapıyorum ve seni seçerek kendimden kaybedeceksem üzgünüm böyle yürümez.
bizimki de topuklu giy diye yalvarır bu erkekleri anlamak daha güç kadınları anlamaktan
Uzakta olduğundan canım böyle yapıyo benim kiiiama benimki aştı gitti babaet sandelet falan yassaklarda
bizimki de topuklu giy diye yalvarır bu erkekleri anlamak daha güç kadınları anlamaktan
babet sandalet yasak.. hmm.
Paşamıza incir yaprağı lazım..
te allahım ya.
Asker dicem kıskanıyor falanda hikaye canım bunlar. Bir insan ne ise odur değişmez. Daha çok gençsin. Böyle saplantılı adamlardan uzak durmak lazımki hataı inan zindan ederler. Onun sana yada çevreye değil kendine güveni yok. madem gelmesine 2 ay var soğuk ol. Gelincede konuşursun.kendine yazık etme.
babet ne ya.. babet nasıl yasak olur e ne giycen ?
çarık mı giyeceksin be güzelim :44:
şimdi bu adamla berabersin, diyelim 5 sene geçti ve ayrıldınız... öyle düşün. hatta öyle düşünme bile bunu dşünmeye de gerek yok.
babet giyme ne ya
babet giyen ne oluyomuş, babet giyenlere nasıl bakıyomuş acaba çok merak ettim
çocuk askerde şu an bırakman hiç doğru olmaz ki bence başta izin verdiysen sessiz kaldıysan şimdi de zoruna gitmemeli ayrıca onu seviyosan ne var onun istediği gibi olsan kişilik değişimi değil ki kıyafet makyazj gibi şeylere karışıyomuş sonuçta bence normal büyütme bu kadar
canım bence askerlik psikolojisinden kaynaklanıyor.biliyoruz ki çogu kız sevgilisini askerdeyken baskasını bulup terkediyor.yanında bu durumu yaşayan arkadaşları varsa seni kaybetme korkusundan öyle demiştir.madem 1.5 sene katlanmıssın 2 ay daha sabret döndüğünde de biraz süre ver bakalım değişecek mi değişmezse de konuş karşına alıp.yine değişmezse bitirirsin.ilişkiyi bitirmek kolay biraz yapıcı olmaya çalışalım.bence düzeltirsiniz aranızı
hic bir Sevgiliyle "eski, özgür" hayatini yasayamazsin ki
Biryerlerde birseylerden fedakarlik etmek/vaz gecmek gerek. Bu iki taraf icinde gecerli.
Kisilikten ödün vermemek kaydiyla.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin hesabi
hehehe al benden de o kadar
ama ben giyemiyorum rahat edemiyorum
çok sevindim canım umarım herşey yoluna girer
canım konusunca halloluncak seyler bunlar bak sevgilin de ne kadar ılılmlı yaklaşmıs hatasını anlamıs.askerde olmasına ver.psikolojileri inan altüst oluyor onların.erkek arkadaşımdan biliyorum ben:)
ewet ama biraz yumuşaması için ağladımm onunda etkisi var içim rahatt etmiyor onun kendisini suçlu hissetmesi acaba söylesem mi ki senin yumuşatmak için ağladım gibisinden sizirden ne yaptımıda hatırlamıyorum hangi hisler içindeydim onuda bilmiyorum offf
ewet ama biraz yumuşaması için ağladımm onunda etkisi var içim rahatt etmiyor onun kendisini suçlu hissetmesi acaba söylesem mi ki senin yumuşatmak için ağladım gibisinden sizirden ne yaptımıda hatırlamıyorum hangi hisler içindeydim onuda bilmiyorum offf
Bunu söyliyeyim deme bida içinden gelerek ağlasan bile umrunda olmazsın..
Ay hadi siz atlattınız benim içinde dua et benim konumada yazmıştın sen hatırlarsın beni belki benimkide topukluya karışıyo dualarını bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?