teşekkürler deniycemmbiraz bakır kahveyle karıştır..
Önceki boyanız 6.35 miydi? Eğer öyle ise sarılığı veren boya numarasındaki 6 dan sonra gelen 3ten kaynaklanıyor.ama kızlar bu boya aktıkça sarı oluyor ve bu tam bir hayal kırıklığı ... aktıkça daha kızıl gibi kalabilen bir kahve fikriniz varsa onuda paylaşırsanız mutlu olurum ... bakır kahvede aktıkça sarı olucak sanki ayda 2 kez mi saç boyuycam Allah korusun :/ 7.42 daha kızıllı bi renk aktıkça yine iyimi olurdu bilemedim .. bi kullanan çıksada yazsa keşke ???
ama kızlar bu boya aktıkça sarı oluyor ve bu tam bir hayal kırıklığı ... aktıkça daha kızıl gibi kalabilen bir kahve fikriniz varsa onuda paylaşırsanız mutlu olurum ... bakır kahvede aktıkça sarı olucak sanki ayda 2 kez mi saç boyuycam Allah korusun :/ 7.42 daha kızıllı bi renk aktıkça yine iyimi olurdu bilemedim .. bi kullanan çıksada yazsa keşke ???
ne şahane bir renk... teşekkür ederim not ettimloreal 5.62 kızıl kahve ben kullandım çok memnun kaldım kalıcılığı da gayet iyiydi akıncada kızıllık kaldı bu rengin üstünede tutar
bunuda not ettim saolun :) umarım doğru kararı vericem .. saç değil deneme tahtası oldu mübarek bide siyahtan döndüm iyice yıpratmam umarım :/6.dan sonra 4 ile başlayan boya tercih ederseniz bakırlık,
6.dan sonra 5 ile başlayan boya ile mahogani,
6.6 ile başlayan boyayla ise saçınıza kızıllık katarsınız.
Eski boyanızda dorelik olduğundan, ona birşeyler katmak yerine direk istediğiniz renge boyayın.
şampuanı da alıcam kesinlikle.. bilmiyodum saolun .. :)Kızıllık çabuk akar malesef.Şampuanınız boyalı saç şampuanı mı? Bu şampuanların renk koruma özellikleri var, daha az akar boyanız.önceki boyanızın renk numarası neydi?
buarada :) kızıl kahve saçlarınızın bir resmini benle paylaşırsanız içim çok rahatlıycak :) kıpkırmızı olmaktan da korktum googleye aratınca kafamız iyice karışıyo her renge kızıl kahve demiş mübarekler :/loreal 5.62 kızıl kahve ben kullandım çok memnun kaldım kalıcılığı da gayet iyiydi akıncada kızıllık kaldı bu rengin üstünede tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?