Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata kahveden boyadan sarı boyaya dönüş?

yagmuryxuxrekli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
11
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar, acilen yardımınıza ihtiyacım var!

Doğal saç rengim küllü kumralken gittim sarı balyaj istedim veb gittiğim kuaför ise berbat etti!
Kuaför de kaliteli, birsürü bayisi olan bir kuaför.. neyse..
Küllü kumral saçımı önce açık kahve rengiye boyadı istemediğim halde, ama bana bırak dedi, bıraktık (!)
onun üzerine ise sarı balyaj yaptı ve sonuç olarak saçım gri oldu..
Moralim çok bozuldu.. Hemen ertesi gün arkadaş tavsiyesi üzerine arkadaşın kuaförüne gittik o da bu kötü saçı kapatabilmek için çikolata kahveye boyayalım dedi, mecbur kabul ettim..
Kumral istedim ama yeşil olur diye yapmadı..
Saçım şuan çok yıprandı, üzerinden 1 gafta geçti sadece ama hergün yoğun bakım kürü uyguluyorum, biraz da olsa saçım toparladı..
Ama ben en başta yaptırmak istediğim sarı balyaj yaptırmak istiyorum olur mu çikolata kahve üzerine? Boya biraz aktı, hergün yıkıyorum çünkü..
Sarı olmazsa küllü kumrala geçebilir miyim?

Tecrübesi olan lütfen yardımcı olsun, çok mutsuzum ((((((

Yipratmaz mi yipratir tabi canim en iyisi sicak su beyaz sabunla yika

şuanki saç rengimden kurtulmanın tek yolu boyayı sildirmek.. çok kötü bir renk oluştu saçımda, akmış kına gibi duruyor saçı kusturduktan sonra nasıl bir renk alır diye düşünüyorum.. 10 gün arayla yaptırsam fayda eder herhalde, daha az yıpranır diye düşünüyorum..

Bende çikolata kahve saç üzerine krepe balyaj istemiştim burdaki en kaliteli kuaföre gittim, önce bi tutamında deneyelim dedi açıcıyı sürdü küçük bi kısmına 5 dk içinde saçım mısır püskülü gibi oldu çünkü yaklaşık 3 ay önce orialle saçım açılmıştı, bende hergün bakım yapıyodum ama demekki hala tam düzelememiş Denetmeden asla yaptırma bence...
Bi yerde daha yazdım ılık zeytinyağının içine yumurta sarısı ekleyip saclarına masaj yapabilirsin ben strecleyip 1-2 saat bekletiyorum, son durulamayı elma sirkeli suyla yapıyorum saçımdan birsürü boya akıyor :) Sende yaza kadar akıtıp sonra küllü kumrala kolayca tutturabilirsin belki :)

tavsiyenin için teşekkür ederim. Bende ilk önce saçımın bi tutamına boya siliciyi denettirecegim önce. söylediğin zeytinyagı kürünü de deneyeceğim, bakalım nasıl olacak.

bundan ders çıkardım: alalade bir kuaföre gitmeyeceğim bi daha

Kesinlikle denemeden hiçbirşey yaptırma saçlarına özellikle de silici açıcı falan asla Ben o saçlarımın halini gördüğümde nerdeyse ağlayacaktım ya tüm saçıma denetmeden sürdürseydim diye :) Ki benim saçlarım belimde, aradaki tutamı omuzlarımda kesmek zorunda kaldılar tararken saçın dolaşır diye :)

yazıklar olsun valla, verilen her kuruş haram zıkkım olsun güzelim saçları mahfediyorlar!
Neyse canım geçmiş ola, dediğim gibi bi daha tövbe..

Bu arada siliciyi kullansam saçım hangi rengi alır biliyor musun? kendi doğal saç rengime geri dönmeyeceği kesin (küllü kumral) ama onun üzerine yapılan çikolata kahve hangi renk alır acaba?

Teşekkür ederim canım, cidden tek kuruşu haketmeyen kuaförler var
Kendi rengine dönmesi imkansiz canım benim kendi saç rengim de küllü kumral ama oryali sürünce siyahın üstüne sapsarı olmuştu, silici de turuncuya kadar akıtabilir belki, zaten siliciden sonra boya yapman şart üzerine...
Umarım istediğin saçlara hemencecik kavuşursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…