• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Çikolata Kaselerde Bitter Çikolatalı & File Fındıklı Mousse....( Moova Süt Sponsorum)

yalnız içinin tatlısından çok dışının kasesine bayıldım
açık konuşmak gerekirse çokta emek verdiğini düşünüyorum
ne maharetli hatunlar var ya kk da
elline sağlık başarılar dilerim yarışmada ki çok ta ihtiyacın olmayacak kanımca
Canım çok teşekkür ederim onure oldum:16:
evet epey uğraştım gerçekten,kaseler zaten süper zevkli..
hem yapması hem yemesi:)
bide şöyle bi durum var,kaşıktan başka bulaşık derdi yok,kaseyide yiyoruz ayol:52:

Canım çok teşekkür ederim onure oldum:16:
evet epey uğraştım gerçekten,kaseler zaten süper zevkli..
hem yapması hem yemesi:)
bide şöyle bi durum var,kaşıktan başka bulaşık derdi yok,kaseyide yiyoruz ayol:52:

ilahi canım ya bak bulaşık yok dedin ya hassas noktama dokundun
eline sağlık tekrardan

Teşekkür ederim canım:)
Sanıyorum benim huyum bu,farklı şeyler seviyorum:16:

Canım buyur gel komşum ol başım üstüne:)
çok teşekkür ederim beğenmenize mutlu oldum:16:

Canımmmmmmmmm:1:
çok teşekkür ederimmm:))
ben o balonlardan daha neler neler yaparım bi bilsennn:16:

teşekkür ederim canım,tarifin özelliği bu öyle yoğun yoğun hissetmiyorsun zaten çikolata tadını,ama kaseye gelince iş,bak ona bişey diyemem,bir içim su :52::16:

icine bu cikolatali sos yerine baska birseyde konabilir herhalde dondurma muhallebi vs. cikolatayi severim ama bu kadar cok geldi tabi benim fikrim :)

ilahi canım ya bak bulaşık yok dedin ya hassas noktama dokundun
eline sağlık tekrardan

eheheh:)
sağol canım benim teşekkür ederim:16:

icine bu cikolatali sos yerine baska birseyde konabilir herhalde dondurma muhallebi vs. cikolatayi severim ama bu kadar cok geldi tabi benim fikrim :)

öyle tabikii istediğin herşeyle doldurabilirsin tamamen zevk meselesi:34:

Senden böyle bir tarif ve sunum gelmesine şaşırmadım.
Çok iyi biliyordum ki yine harika birşey çıkacak ortaya ki sonuç ortada.
Ellerine emeğine sağlık canımmmm bayıldımmmm.
O kaseler bitirdi beni :) :56::56::56:

ben kaselere bayıldımmm:1::1:
çok güzel olmuşlar ellerine sağlık ablacım:16::16::16:

Allah'ım suanda krize girdim :) o kaseler elimde olsa keşke :)

Harika görünüyor, ellerine sağlık

ellerine sağlık elossa cım..
çikolata kasesi benim çok kullandığım bir sunum şekli hiç üşenmeyip yapıyorum hatta başka şekilde de yapıyorum kase olanından değil başka sunum şeklimde var...çikolata başlı başına harika birşey zaten bir de şekil verip sunumu onunla yapmak daha da güzel oluyor.cidden uğraştıcı bir tercih yapmışsın tekrar ellerine sağlık:16:

Senden böyle bir tarif ve sunum gelmesine şaşırmadım.
Çok iyi biliyordum ki yine harika birşey çıkacak ortaya ki sonuç ortada.
Ellerine emeğine sağlık canımmmm bayıldımmmm.
O kaseler bitirdi beni :) :56::56::56:
Canımsın güzel arkadaşım benim:16:
Beğenmene çok ama çok mutlu oldum inan,Seni Çok Seviyorum:16:

ben kaselere bayıldımmm:1::1:
çok güzel olmuşlar ellerine sağlık ablacım:16::16::16:
oyy fıstığım teşekkür ederimm:16:

Allah'ım suanda krize girdim :) o kaseler elimde olsa keşke :)

Harika görünüyor, ellerine sağlık

ehehe:))
teşekkürler canım beğenmene sevindim,bende çikolata delisiyim hayatta dayanamam,gel sana da yaparım:)

ellerine sağlık elossa cım..
çikolata kasesi benim çok kullandığım bir sunum şekli hiç üşenmeyip yapıyorum hatta başka şekilde de yapıyorum kase olanından değil başka sunum şeklimde var...çikolata başlı başına harika birşey zaten bir de şekil verip sunumu onunla yapmak daha da güzel oluyor.cidden uğraştıcı bir tercih yapmışsın tekrar ellerine sağlık:16:
Teşekkür ederim canım :16:
nasıl hazırladığını tahmin ettim sanki az bucuk:)
folyo kullanarak olanı diyorsan,onu bende yapıyorum inanılmaz güzel oluyor..
çok sağol canımm:16:

Ahh elossa ahhh... İnsanın canını böyle bol kalorili ve nefis şeylerden çektirmen hiç etik değil. Mahvedicem seni :9: Başarılar canım :54:

Ahh elossa ahhh... İnsanın canını böyle bol kalorili ve nefis şeylerden çektirmen hiç etik değil. Mahvedicem seni :9: Başarılar canım :54:

canım benimmm:)))
çok teşekkür ederim,Yakında bendesin biliyorsunn:)):16:

Sen yaparsın da beğenmez miyim bayıldım hatta :)
Bende seni çok seviyorum canımmm :69::69::69:

bitanesin amaaaa:16:

hep yapmak istediğim ama erinip yapmadığım bir tatlı yapmışsın:56::56::56: şahane oolmuş bayıldımm Elossacımm:46::46::46::46::54::54:..oyum senin :71::71::71::66::66::80::80:bayram temziliğne başladım arada acıkınca gelip oy veriyimm dedimm..Yarışmada başarılar bu arada:16::16::16:

hep yapmak istediğim ama erinip yapmadığım bir tatlı yapmışsın:56::56::56: şahane oolmuş bayıldımm Elossacımm:46::46::46::46::54::54:..oyum senin :71::71::71::66::66::80::80:bayram temziliğne başladım arada acıkınca gelip oy veriyimm dedimm..Yarışmada başarılar bu arada:16::16::16:

Canımsınn çok teşekkür ederimm hayatımm:16:
Ahh bende daha ne numaralar varda,yetişemiyorum işten güçten...Birde ev taşıdık onun yerleşmesiyle uğraşıyoruz çok fenayım vallahi:)
Oyun için sana en koamanından mmuuaaaahhhh:16::16::16:

Canımsınn çok teşekkür ederimm hayatımm:16:
Ahh bende daha ne numaralar varda,yetişemiyorum işten güçten...Birde ev taşıdık onun yerleşmesiyle uğraşıyoruz çok fenayım vallahi:)
Oyun için sana en koamanından mmuuaaaahhhh:16::16::16:

ben de yaklaşık 1.5 ay önce taşındımm hala tam yerleşemedimm..bir de taşındığım hafta tatile giidnceee hep uzadı..tatlı yarışmasına katılayım dedim ama daha mutfağım istediğim gibi düzenlenmedi..ev sıfır mutfağı nasıl yapmışlarsa bulaşık makinesinin yerine normal dolap koymuşlar tadilat işlerim uzun sürdü haliylee...yavaş yavaş toparlanırken şimdi de bayram temziliği girdi arayaa...hayırlı olsun canım yeni evinn yeni heyecanlara gebe olsun inşaallah:16::16::16::16:..helal olsun vallaa hem taşınıp hem de yarışmaya sunum hazırlmak :46::46::46::46::46:şapka çıkarıyorumm :42::42::42::42::42:ablamsınn:54::54::9::9:

ben de yaklaşık 1.5 ay önce taşındımm hala tam yerleşemedimm..bir de taşındığım hafta tatile giidnceee hep uzadı..tatlı yarışmasına katılayım dedim ama daha mutfağım istediğim gibi düzenlenmedi..ev sıfır mutfağı nasıl yapmışlarsa bulaşık makinesinin yerine normal dolap koymuşlar tadilat işlerim uzun sürdü haliylee...yavaş yavaş toparlanırken şimdi de bayram temziliği girdi arayaa...hayırlı olsun canım yeni evinn yeni heyecanlara gebe olsun inşaallah:16::16::16::16:..helal olsun vallaa hem taşınıp hem de yarışmaya sunum hazırlmak :46::46::46::46::46:şapka çıkarıyorumm :42::42::42::42::42:ablamsınn:54::54::9::9:

Canım sende iyi günlerinde otur inşallahhh:16:
Evet yerleşmek çok zor,düzenle düzenle bitmiyor...5. yıla yeni girdik ama bu kadar çok eşyayı ne akla hizmet almışız bilmiyorum..:)
ben diğer evimde yaptım sunumumu canım,kafaya koydum çünkü onu yapmayı,yapamazsam aklımda kalacaktı:)
Seviyorum seni ve çoookk öpüyorum hayatımm:16::16::16:

Canım sende iyi günlerinde otur inşallahhh:16:
Evet yerleşmek çok zor,düzenle düzenle bitmiyor...5. yıla yeni girdik ama bu kadar çok eşyayı ne akla hizmet almışız bilmiyorum..:)
ben diğer evimde yaptım sunumumu canım,kafaya koydum çünkü onu yapmayı,yapamazsam aklımda kalacaktı:)
Seviyorum seni ve çoookk öpüyorum hayatımm:16::16::16:

aynı yıl evlenmişiz demekbiz de 5.yıla gireceğiz önümüzdeki ay nikah tarihim..düğünden 4 ay öncesi....:34::34::54::54::54:öpüücüklerine teşekkür ben de öpüyorumm:54::54::54::16::16::16:

Back
X