Çikolata kisti 5 buçuk cm

smyadl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
115
18
28
Merhabalar arkadaşlar 5 buçuk cm çikolata kistim olduğunu öğrendim aranızda bu durumu yaşayıp hayıt macunu veya soğan suyu ile yok olan oldumu yada ne önerirsiniz birşeyler kullanıp faydasını gören oldumu lütfen yardımcı olun..

Doktorunuz size açıklama yapmadı mı kistiniz var diyip yolladı mı
Pazartesi kan tahlili ve MR çekilcek ondan sonra ne söyler bilmiyorum tamda çocuk düşünüyorduk üzdü bu durum beni şuan bitkisel çözümlerlede alternatif bakınıyorum

Pazartesi kan tahlili ve MR çekilcek ondan sonra ne söyler bilmiyorum tamda çocuk düşünüyorduk üzdü bu durum beni şuan bitkisel çözümlerlede alternatif bakınıyorum
Genelde bitkisel şeyler 4 cm den küçük kistler için .semptomlarınızı hafifletebilir ama tamamen yok etmesi nadir bir durum
Balık yağı omega 3 kistin büyümesini yavaşlatır şeker süt ürünleri işlenmiş gıdaları azaltın diyet yapar gibi yani
Zerdeçal kistin buyumesini yavaslatır

Gebelik konusunda tüpleri etkileyebiliyor doktorunuz doğum kontrol hapı önerdi mi bi çok kez okumuştum tavsiye ediyorlar doktorlar die

Pazartesi belli olacak ama şu kafama takılıyor doğum kontrol hapı ile gebelikte elde edemicem ne yapacağımı şasırdım

Pazartesi belli olacak ama şu kafama takılıyor doğum kontrol hapı ile gebelikte elde edemicem ne yapacağımı şasırdım
Kist zaten tam anlamıyla olmasa da engelleyebilir imkansız değil tabii ama tüplerinize falan yapıştıysa yumurtanın rahme ulaşımını engelleyebilir
Yumurta rezerviniz ne durumda bu konuda bilgilendirildiniz mi ?

Bide çocuk istiyorsanız mutlaka reglin ikinci günü gidip hormonlarınıza baktırın kan verip

Kist zaten tam anlamıyla olmasa da engelleyebilir imkansız değil tabii ama tüplerinize falan yapıştıysa yumurtanın rahme ulaşımını engelleyebilir
Yumurta rezerviniz ne durumda bu konuda bilgilendirildiniz mi ?
Ya benim herşeyim mükemmeldi erkek fak. Tüp bebek yapıldı ondan sonra Allak bullak oldum amh fsh ve diğerleri felan çok iyiydi hersey olmasi gerektiği gibi rahim tertemizdi bilmiyorum ya canım çok sıkkın napcam ne ağrıdan durabiliyorum elimi bile vursam ağrıyo demekki yapışmış bir yere uyuyamiyorum 3 senelik evliyim nasip mi degil anlamiyorum

Aşılama yaptırdınız mı genelde aşılama da kullanılan ilaçlar kiste dönüşüyor falan die okuyorum ana

Aşılama yaptırdınız mı genelde aşılama da kullanılan ilaçlar kiste dönüşüyor falan die okuyorum ana
Yaptırdım ondan sonrada normal kist oluşmuştu normal hormonu biranda alt üst yapıyolar o sebeple çikolata kisti oluşuyo. Gögüs ucum pembeyfi hala siyah mesela 6 aydır ne yaptilarsa duzelmedi

Yaptırdım ondan sonrada normal kist oluşmuştu normal hormonu biranda alt üst yapıyolar o sebeple çikolata kisti oluşuyo. Gögüs ucum pembeyfi hala siyah mesela 6 aydır ne yaptilarsa duzelmedi
İşte doktorların talip etmesi ve erken müdahale önemli üzüldüm sizin adınıza

Sogan suyu kürünü dene. Ben kistten kurtuldum hemen. Saraciglu günde iki defa, arastirip bak.
Senede bir defa yaparim sogan kürünü tenizlik acisindan harika bence hanimlar icin.

Sogan suyu kürünü dene. Ben kistten kurtuldum hemen. Saraciglu günde iki defa, arastirip bak.
Senede bir defa yaparim sogan kürünü tenizlik acisindan harika bence hanimlar icin.
Sizinde mi çikolata kistiydi ve kaç cm'di inşallah geçer ya başladım bu sabahtan içmeye bazıları işe yaradı bazıları yaramadı demiş çikolata kisti sıkıntı

Evet soğan suyu etkili 15 gun soğan suyu içip hemen arkasindan ara vermeden civan percemi testere disli aslan pencesini karistirip bir ay boyunca için bana cok dua edersiniz hatta kistiniz tamamen gider tek yapmaniz gereken hamile kalana kadar karbonhidrattan uzak durmak benim dayanilmaz sancilarim bu kurle gitti kistim gitti ama ben dikkat etmedim tekrar geldi saracogluda tatlidan ekmekten paketli gıdadan uzak durulmasi gerektiğini söylüyor yoksa tekrar gelir diyor

Sizinde mi çikolata kistiydi ve kaç cm'di öğrenebilir miyim soğan suyundan sonra diğer karışımları kaç gün kullanıcam günde kaç kere adetliykende kullanmaya devam edicem mi son olarak bu süreçte korunmam gerekiyor mu cevaplarsanız sevinirim

Evet benimki gitti tekrar geldi seninki kadardı cunku ben dikkat etmedim daha dogrusu bilmiyordum yenilmeyecegini cikolata seker gibi seylerin15 gun sogan suyu hemen arkasindan 1 ay testere disli aslan pencesi civan percemiyle karistirip kaynamis bir bucuk su bardagin icine atip 7 dakika kaynatiyorsunagzi kapali en kisik ateste iliyinca iciyorsun sonra tekrar sogan suyu tekrar civanla aslan pencesi ilk basta sancin gider sonrada kistin inşaallah bu sekil ben saracoglundan bizzat dinledim sogan suyu kistin zarini inceltiyormus yoksa diger bitkiler tek fayda etmiyor cocuk dusunuyorsan korunma nasil olsa kimyasal değil

Sizinde mi çikolata kistiydi ve kaç cm'di inşallah geçer ya başladım bu sabahtan içmeye bazıları işe yaradı bazıları yaramadı demiş çikolata kisti sıkıntı
Civanpercemi testere disli aslan pencesini sabah ve ogleden sonra bir ay devam ediyorsun kistin gittikten sonra arkasinda sadece testere disli aslan pencesini ic ve karbonhidrattan uzak dur yoksa tekrar geliyor aslan pencesinin duz dislisine var testere disli olani olacak haberin olsun

10,5 cm kistim patladı iç kanama geçirdim içindeki madde patlamanın etkisiyle hem karın bölgemdeki organlara zarar verdi hem kana karışıp brni zehirledi. az kalsın ölüyordum kızlar yarpuz otu içip çişimi saatlce tuttum bi kaç gün öncesinden de muaynr olmuştm muaynede zorlanmıştı zaten kist üstüne bunları yaptım patlayınca gider sandım meğer ölmek için uğraşmışım ben ameliyata almadılar önce midem yıkandı midemdeki kalan kanlar boşaltıldı çünkğ yarın kova kan kustum çığlıklarımı bir mahalle dinledi. Bi hafta hastanede 1,5 ay evde yattım sadece tuvalete gidebildim ağrıdan doğrulamadım. Tam bu kadar acı örktim ama kurtuldum derken bu ay yine oluşup 7 cm e ulaştığını öğrendim. Kistim aralık 3 te patladı ocakta ayağa yavaş yavaş kalktım derken 4 ayda yine 7 cm lik bi belayla başbaşayım. Demem o ki kafanıza göre ot içip kendi sonunuzu hazırlamayın naçizane tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…