Çikolata kisti ağrıları

Asla tüketmememiz gereken besinler neler? Ben siteye baktım fakat çok anlayamadım bulamadım yani söylediğinizi bize de yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim 🤗
Makaleler kısmında beslenme ve diyet Pınar Yalçın Bahat yazısını okuyunuz.Mesela buğday , arpa, irmik, kuru fasulye, mısır gibi yiyecekleri hayatımızdan mümkün olduğunca çıkarmalı tahıllarla olan beslenmemizi nohut, mercimek , karabugday, kinoa, pirinç gibi besinlerle devam ettirmeliyiz.Sütü daha az kefiri daha çok tüketmeliyiz. Asitli içecekler fast food tüketmemeliyiz.😊

Makaleler kısmında beslenme ve diyet Pınar Yalçın Bahat yazısını okuyunuz.Mesela buğday , arpa, irmik, kuru fasulye, mısır gibi yiyecekleri hayatımızdan mümkün olduğunca çıkarmalı tahıllarla olan beslenmemizi nohut, mercimek , karabugday, kinoa, pirinç gibi besinlerle devam ettirmeliyiz.Sütü daha az kefiri daha çok tüketmeliyiz. Asitli içecekler fast food tüketmemeliyiz.😊
CEvabınız için çook teşekkür ederim 🙏🏻 ben de kara üzüm çekirdeğinin içindeki resveratrol maddesinin iyi geldiğini duymuştum

Kızlar çikolata kisti olup ağrı çekenler ağrıyı kesmek için neler yaptınız
3 ay oldu geçmedi zatena dette olmadım sanrım büyüdü söktürücü bile fayda etmedi,aşdıracagım başka yolu yok bir an önce trensfer yaptırmam lazım:(

Back
X