Çikolata kisti alındıktan sonra

negatifbasmap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
25
5
1
32
Merhaba arkadaşlar. Çikolata kisti ameliyatı olduktan sonra regl dönemi ağrılarınız devam etti mi? Tekrarladı mi kistiniz? Tekrarladıysa ne kadar zaman sonra oldu. Ameliyat sonrasında bir daha çıkmaması icin bir seyler yaptınız mı ya da iyi gelen şeyleri biliyor musunuz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim teşekkürler simdiden

Merhaba arkadaşlar. Çikolata kisti ameliyatı olduktan sonra regl dönemi ağrılarınız devam etti mi? Tekrarladı mi kistiniz? Tekrarladıysa ne kadar zaman sonra oldu. Ameliyat sonrasında bir daha çıkmaması icin bir seyler yaptınız mı ya da iyi gelen şeyleri biliyor musunuz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim teşekkürler simdiden
Sende de mi çikolata kisti var :( bende yeni öğrendim yeni oluştu 5 cm kist :( visanne adlı ilacı verdiler kullanmak istemiyorum dedim 3 ayda bir takip edelim dediler. Soğan kürü denicem bende bakalım insallah faydası olur

Tekrarlayan bir kist ameliyat olunsa da iki yıl sonra tekrarladı bende çok sıkıntılı bir kist şuan Bebek sahibi olmama engel tüp bebeğe başladık bu yüzden visanne yada diğer ilaçlar hicbirsekilde fayda etmiyor bilginize adetlerim ağrılı ağlamalı ve yoğun hep

Ben ameliyat oldum ama çocuk istediğim için o denilen ilacı kullanmadım. Üç ay içinde hamile kalamazsam mecbur kullanıcam ama çünkü tekrar etmesi yüksek olasılıklı bir hastalık maalesef ilk ayı boş geçtim nasip diğer aya inşallah

Back
X