çikolata kisti ameliyatı olanlar, ameliyat ve sonrası yaşadıklarını paylaşabilirlermi ?

arsel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
1.485
1.929
Kistim 5 cm geçti ve 7 aydır hiç küçülmedi.Ca125 değerimde yüksek.Ameliyata doğru gidiyorum.Daha önce hiç ameliyat olmadım bununda korkusuyla birlikte, ne yaşayacağımı bilmemek beni korkutuyor.Sizlerden ricam bu ameliyatı olmuş kişilerin ameliyat ve sonraki süreci paylaşması.

Benim de durumum aynı yeni gördüm başlığı sen olmuşsundur diye yazıyorum 9 ay tedavi gördüm ama kist gitmedi bir türlü bugün yine hastaneden geliyorum yarın ultrasona giricem ve ameliyat olup olmayacağıma doktor karar verecek ama olacakmışım gibi konuştu doktor
Yaşadıklarını benimle paylaşabilir misin ameliyat öncesi ya da sonrası Nasıl hissettin yani ağrı sızı hareket kısıtlama olayları yaşadın mı ben çalışıyorum çünkü izin almamı gerektirecek bir durum var mı acaba
Geçmiş olsun şimdiden teşekkürler

ben çikolata kisti oldum arkadaşlar, 2011 eylül ayında 12 cm çikolata kisti alındı. Laporoskopiyle oldu çok şükür sol yumurtalığımı tamamen kaplamasına rağmen yumurtalığım kurtarıldı. adet ağrımda hiç değişiklik olmadı. Ameliyat zor bir süreç tabi laporoskopi olmasına rağmen iyileşmek zor.sonrasında 3 ayda yasmin kullandım dediğim gibi adet ağrılarımda hiçbi azalma olmadı şu an sıkıntım evliyim çocuk istiyorum kist tekrar oluşmadı ama sol yumurtalığımda yapışıklık var bence ameliyatı evliyken ve hamilelik öncesinde olun ardından hamile kalmaya bakın derim

Benim de durumum aynı yeni gördüm başlığı sen olmuşsundur diye yazıyorum 9 ay tedavi gördüm ama kist gitmedi bir türlü bugün yine hastaneden geliyorum yarın ultrasona giricem ve ameliyat olup olmayacağıma doktor karar verecek ama olacakmışım gibi konuştu doktor
Yaşadıklarını benimle paylaşabilir misin ameliyat öncesi ya da sonrası Nasıl hissettin yani ağrı sızı hareket kısıtlama olayları yaşadın mı ben çalışıyorum çünkü izin almamı gerektirecek bir durum var mı acaba
Geçmiş olsun şimdiden teşekkürler
kesinlikle izin alman gerekir hareketlerin fazlasıyla kısıtlanıyor zor yürüyosun ve laporoskopi olduğundan karnım şişirildiğinden şişlik uzun süre geçmedi

kesinlikle izin alman gerekir hareketlerin fazlasıyla kısıtlanıyor zor yürüyosun ve laporoskopi olduğundan karnım şişirildiğinden şişlik uzun süre geçmedi
Doktor o günden sonra son bir kez daha 3 aylık tedaviye aldı beni ilaç tedavisine devam ediyorum.1 ay daha kullanıcam ve sonra kontrolüm var inşallah kurtulurum ameliyat beni geriyor..

Doktor o günden sonra son bir kez daha 3 aylık tedaviye aldı beni ilaç tedavisine devam ediyorum.1 ay daha kullanıcam ve sonra kontrolüm var inşallah kurtulurum ameliyat beni geriyor..
Kistin çok büyük değilse ameliyat olma benim sürekli büyüdüğü için oldum inş tedaviyle atlatırsın

X