Cikolata kisti ameliyati olanlar buraya

Almadım bu ay menogon iğnesine başladım şuan yarıladık yumurta büyütme ve çatlatma yapıcaz inşallah, yan etkisi olmasından korktuğumdan başka bişey kullanmiyim dedim, evet benim de ayaklarım buz keser adet öncesi, bademcik olmuyo ama ayaklarım donar, yaz günü bile çorap giyiyorum o dönemler ama adete yordun onu kistle alakasımı var ki sizce

Benim kistin çok büyüdüğü zamanlarda böyleydi ,ayaklar buz ve düşen bağışıklık sistemi bu son renglimde mide bulanısı da çıktı ,işin tuhafı ca testim ocak ayında 3 ,haziranda 12 yani yüksek değil ,doktora gittim fallop tüpe benzer 6 cmlik kistik yapı dedi ,salı günü beni amelyat eden doktor ve ekibinin olduğu hastaneye gideceğim ,sinirlerim harap yani meraktan ölüyorum bu kist hortladı mı ?geçen gittiğim doktor fallop tüpün şişmiş iltihaplı da olabilir kistin nüksetmiş de olabilir ileri tetkik dedi yani sinir bozucu

Allah yardımcımız olsun ya bu kistten malesef kurtuluş yokmuş gebe kalmakla yok olabiliyomuş bi ihtimal, ama bu şekilde gebe kalan bi sürü insan var dert etme canım Allah daha kötülerinden korusun, sen iğne vs denemişmiydin

İğneyi bana amelyattan sonra geçici menepozz için uyguladırar.tam 9 ay menepozdaydım .

İğneyi bana amelyattan sonra geçici menepozz için uyguladırar.tam 9 ay menepozdaydım .
Hımm anladım canım ben bugün kontrol oldum 3 yum olmuş ikisi sağlıklı, az değilmi dedim doktor normal dedi düşük doz yaptık dedi ama bakalım

Rabbim cocuk isteyen herkese nasip eder insallah bana da tabiki cok zor bir surec hic bukadar zorlancagimi tahmin etmemistim cocuk sahibi olmak icin ama iste hersey insanlar icin Allah kismet etmeyince maalesef olmuyor elden de bisey gelmiyor

Bende ameliyat olmuştum 9 sene bitti. Sağ yumurtalık yok sol yumurtalıkla idare ediyoruz hamile kalmayi bekliyorum insallh hepimize nasip olur kızlar .

gecmis olsun cok olmus ameliyat olali o zamandan bu zamana hic tup bebek falan denemediniz mi
Denemedim canım daha evleneli 1 sene oldu. 2. Ayda hamile kaldım. Ama kaybettim . 9 aydır hamile kalamadim doktorlar bir sorun yok diyorlar sabırla bekliyorum. 27 yaşındayım . Ameliyatı 18 yaşında olmuştum

Merhaba ben ortalama 25 gün önce endometriosis ameliyatı oldum kistim 18 cm di çok büyük olması beni korkutmuştu ama Doç.Dr.Murat Bozkurt hocam laparoskopik cerrahi ile ameliyatımı gerçekleştirdi 5 10 gün içerisinde toparladım benimde üreterlerime yapışıklık var diye hatırlıyorum laparoskopik cerrahi kesinlikle açık ameliyata göre çok daha iyi kistektomi yöntemi ile yapıldı ve yumurta rezervim korundu çok başarılı bir ameliyat geçirdim bu yüzden sizede endometriosis çikolata kisti ameliyatlarında laparoskopik cerrahi yöntemini tavsiye ediyorum ekibine ve kendisine çok güvendiğim Doç.Dr.Murat Bozkurt hocamın alanında uzman ve çok başarılı olduğunu söylemeden geçemem ve dikiş izleride kalmıyor neredeyse ve küçük küçük delikler açılarak yapılan bir ameliyat açık Ameliyatta dikiş izleri kalıyor ama laparoskopide aynı şeyi söylemem kesinlikle laparoskopik cerrahi ameliyatları açık ameliyatlara göre çok daha iyi .

Bende laparoskopi oldum cok rahat oldu ameliyatim simdi hamile kalmaya calisiorum

merhaba,
ben 18 eylülde ameliyat oldum, henüz çok yeni olduğu için birşey diyemiyorum. sen ne zaman ameliyat oldun? varmı gebelik?
Merhaba geçmiş olsun . Ben de ameliyat olucam da yumurta rezervi açısından bir etkisi oldu mu sizde? Ameliyattan sonra Amh baktırdınız mı?

Merhaba geçmiş olsun . Ben de ameliyat olucam da yumurta rezervi açısından bir etkisi oldu mu sizde? Ameliyattan sonra Amh baktırdınız mı?
amh değerim 3,59 du. dr um azalacağını söylemişti. 2 küsürlere düşmüştür dedi, tekrar test yaptırmadım. bu da yeterli olur dedi dr um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…