Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldum canım subat 4 dde oldum bnm sol yumurtalıgımı aldılar malesef
dıkısler oldugu ıcınde hemen hamıle kalamıyosun of kafam karısık ne yapacagımı bılmıyorum
oldum canım subat 4 dde oldum bnm sol yumurtalıgımı aldılar malesef
dıkısler oldugu ıcınde hemen hamıle kalamıyosun of kafam karısık ne yapacagımı bılmıyorum
canım menepozun amacı kısterın tekrarlamaması ama yazdıgım gıbı ıkı ay gecsın hemen baslıyıcam calısmalara ınsallah zaten 1 yumurtalıgım var onuda tamamen koreltmek ıstemıyorum acık amelıyat bıraz zor canım amelıyattan zıyade ıyılesme surecı cok zor bak bnm bugun 17 gunum hala ılk gınkı gıbı agrım var ayaga kalkarken otururken felan cok agrım oluyor ıı arastr 4 cm kıst gebelıge engel degıl canım ıı arastr bıtkıselılacları kullan en son caren olsun amelıyat ben 4 cm le hamıle kalmıstım ama aldırdım keskede aldrmasaydım ama malesefçok geçmiş olsun arkadaşım bende dede var bu pis hastalıktan bende 3 sene önce laporoskopi oldum 1.5yıllık evliyim hamile kalamadım geçen aralık ayında tüp bebeğe başladık kistlerle beraber dr ilk başlarda ameliyat istememişti bu şekiklde başlayalım dedi ama iğneelerin beşinci günü tedaviyi iptal etti açık ameliyat olman lazım dedi şimdi beni ameliyat yapacak dr gittim bana 3 aylığına doğum kont.hapı verdi ginera kullanıyorum 1 ay kullandım kistim 4 cm di tüp bebek tedavisinde üğneler büyüttü 7 cm oldu şimdi bir ay kullandım ginera 5 cm olmuş dr iki ay daha kullan dedi ama ameliyat ederse 6 ay menopğoza sokacağını söyledibende anlamadım hangisi doğru ameliyat olmammı bu doğum kont.hapının çikolata kistlerine bir faydası olmaz diye biliyorum kaybolan kistler değil ama şimdi bitkisel bir ilaç adı buldum başka bir siteden bir arkadaş kullabnmış çikolata kistleri kayboluyomuş onu kullanıcam bakalım bu ay istersen sanada özelden ilaç adını göndereyim.artık bilmiyorum bu iki ay sonunda ameliyatmı olurum korkuyorumda yumurtalık rezervim azalır diye bu geçici menopoz ne işe yarıyor acaba biliyormusun allah yardımcımız olsun bende çok çekiyorum bu kistlerden.
[Bchess bencede takrarlamasını saglamak ıcın meneoza sokuyor ama bn dusunmuyorum ıkı ay bekleyıp calısmalara baslıyacagım hayrlısı ]
canım menepozun amacı kısterın tekrarlamaması ama yazdıgım gıbı ıkı ay gecsın hemen baslıyıcam calısmalara ınsallah zaten 1 yumurtalıgım var onuda tamamen koreltmek ıstemıyorum acık amelıyat bıraz zor canım amelıyattan zıyade ıyılesme surecı cok zor bak bnm bugun 17 gunum hala ılk gınkı gıbı agrım var ayaga kalkarken otururken felan cok agrım oluyor ıı arastr 4 cm kıst gebelıge engel degıl canım ıı arastr bıtkıselılacları kullan en son caren olsun amelıyat ben 4 cm le hamıle kalmıstım ama aldırdım keskede aldrmasaydım ama malesef
o yuzden sende en son care olarak gor amelıyatı cok gecmıs olsun canım
bende çikolata kistinden laporoskopi ameliyatı oldum 4 ay önce. 7 aylık evliyim. bu tür şeylerde bence dikkatli olun benım gittiğim bi doktor rahmimin alınabılceğini söyledi. onun üzerine bir prof buldum ki hiç alakası yokmuş hatta açık amelyat bile yapmadı laporoskopi oldum. sadece adet olana kadar cinsel ilişkiye girme dedi. hemen çocuk yapmaya bak dedi. tek ilacı tekrar ürememsi için hamilelik tedavi şeklidir dedi. 4 ay geçti amelyattan. 2 ay daha sürem var. bakalım hamile kalabılcekmıyım. allah isterse her türlü oluyor zaten. rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inş.kisti olanların yeşillkten uzak durması gerekiyormuş bir tv progrmında söylendi. bende en çok tüketenlerdenim.
benimde 7 cm çikolata kistim var.ilk bebek yapmaya karar verdiğimde yani 3,5 yıl önce kontrol için dr gittiğimde faredildi,bana hiç bir rahatsızlık vermiyor.dr hemen amelliyat bdedi,çocuğun olmaz dedi.başka bi dr felaket tellalığı yaptı bana.gittiğim 2 doktorada inanmadım.3.bi doktora gittim diğer ikisi gibi değildi,evet gebeliğe engel bir kişst dedi.amelliyat önermeden önce 1 yıla yakın bebek için uğraşöalısın,eğer olmazsa amelliyat olursun dedi.neyse çalışmalara başladık 7 ay sonra hamile kaldım,sorunsuz bi hamilelik geçirdim.bir oğlum oldu dr sezeryan da almadı kisti riskli olur dedi.laporoskopi yaparız bir kaç ay sonra dedi.
Kist 4 cm olmuştu gebelik küçültmüş kisti,doktor almaya gerek yok,boyutu oldukça küçülmüş takip edelim dedi.3 yıl sonra tekrar hamile kaldım şimdi 7,5 aylık 2.oğluma hamileyim allahıma bin şükür. Ve kist hala benimle. Allah gönlünüze göre versin,tez zamada bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.