• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cikolata kisti aspire edilip tup bebek yaptiranlar

melekea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
95
41
38
Hanimlar 9 cm boyutunda bir cikolata kistim var ve 33 yasindayim...tup bebek dr lari kistimi aspire edip tup bebek deneyeceklerini soylediler...icinizde bu durumda olan var mi? sizce bu sekilde bebek sahibi olabilir miyim? cok istiyorum anne olmayi... fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var

hmmm evet sanki duymuştum öyle bişey. benimde cikolata kistim var ama küçük 2 cm

gittigim doktorlar hep ilacla tedavisi yok dedi doğum kontrol hapi benzeri haplarla etkisini gecicic olarak azaltabiliyorlarmis. malesef cok lanet bi hastalik ameliyat olsan bile tekrarlama olasiligi cok yuksekmis. o küçücük kistten mi bilmem uzun zamandir saglikli hamilelik elde edemedim bende tüp bebek denememe ragmen :(

Ben de doktoruma önerdim bunu. Tedavi öncesi kisti aspire edelim diye. Ama enfeksiyon gelişirse yumurtaliği kaybedebiliriz dedi.

Ben de doktoruma önerdim bunu. Tedavi öncesi kisti aspire edelim diye. Ama enfeksiyon gelişirse yumurtaliği kaybedebiliriz dedi.
oyle bir şey oldugunu bilmiyordum canim hay Allah ya ameliyat olsam bu sefer amh zaten sinirda:( sen ne durumdasin kistin ne boyutta

Solda 3-4 cm. Ama daha önce laparoskopik olarak boşaltıldı. Sağda da 3 cm. Bu tarafta hem ameliyatla aldilar sonra tekrarladi sonra yine aspire edildi. Bu işlemler ameliyathane şartlarinda yapildi. Sadece aspire etmek için böyle şartlar sağlanmiyor galiba. Benim idrar yollarimda ve bağirsaklarimda yapişikliklar da yapiyor. Böbreğimde ve idrar torbamda da var kistler.

Solda 3-4 cm. Ama daha önce laparoskopik olarak boşaltıldı. Sağda da 3 cm. Bu tarafta hem ameliyatla aldilar sonra tekrarladi sonra yine aspire edildi. Bu işlemler ameliyathane şartlarinda yapildi. Sadece aspire etmek için böyle şartlar sağlanmiyor galiba. Benim idrar yollarimda ve bağirsaklarimda yapişikliklar da yapiyor. Böbreğimde ve idrar torbamda da var kistler.
cok geçmiş olsun canim ne lanet bir şeymis bu kist :(

cok gecmis olsun cnm. idrar torbanda ve bobreginde de olduğu nasil anlasildi? benim sol yumurtalikta var ama benim hep sağ tarafta agrim olur. doktor karin boslugunda da olabilir ama ultrasonla goremeyiz dedi

Hanimlar 9 cm boyutunda bir cikolata kistim var ve 33 yasindayim...tup bebek dr lari kistimi aspire edip tup bebek deneyeceklerini soylediler...icinizde bu durumda olan var mi? sizce bu sekilde bebek sahibi olabilir miyim? cok istiyorum anne olmayi... fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var
cnm ben varım, 7 cm di benimde aspire ettiler öyle tedaviye başladık, ama benim düşük oldu, aspire edilmesi yumurta üretimi için yumurtalığı rahatlattığını söylemişti doktorum.. hangi merkez ve doktor istedi?

19 Mayıs
cnm ben varım, 7 cm di benimde aspire ettiler öyle tedaviye başladık, ama benim düşük oldu, aspire edilmesi yumurta üretimi için yumurtalığı rahatlattığını söylemişti doktorum.. hangi merkez ve doktor istedi?
19 Mayıs Üniversitesi hastanesinde onerdiler canim ben de acaba ise yarar mi diye cok merak etmistim...
peki senin düşük ile çikolata kistinin varlığının bir ilgisi var mi?

19 Mayıs
19 Mayıs Üniversitesi hastanesinde onerdiler canim ben de acaba ise yarar mi diye cok merak etmistim...
benimde 2 tüp bebek denememde kimyasal gebelik oldu :( bi tane de kendiliginden kimyasal gebelik oldu :( doktor tüp bebekteki icin cikolata kistinin bi alakasi yok dedi sonucta yumurtalikta olan bisey ama yinede bununla ilgili kesin calismalar yokmuş malese.bazilarinin kistleri tuplerden rahme sıvı sızması filan yapailiyormus hatta bu yuzden tuplerini baglatanlar bile var Allah korusun. ama nasil tespit ediyorlar bilmiyorum

benimde 2 tüp bebek denememde kimyasal gebelik oldu :KK43: bi tane de kendiliginden kimyasal gebelik oldu :KK43: doktor tüp bebekteki icin cikolata kistinin bi alakasi yok dedi sonucta yumurtalikta olan bisey ama yinede bununla ilgili kesin calismalar yokmuş malese.bazilarinin kistleri tuplerden rahme sıvı sızması filan yapailiyormus hatta bu yuzden tuplerini baglatanlar bile var Allah korusun. ama nasil tespit ediyorlar bilmiyorum
canim benim hayirlisi olsun inşallah en kısa zamanda saglikli hamilelik de yasarsin zor surecler maalesef ama zamani degil belki de ikimiz için de

19 Mayıs
Sanmıyorum, çikolata kisti olup olumlu olan ve devam edende çok kişi var, ngs yaptırcam bu kez bakalım, doktor da sebep gösteremiyor, düşüğün bir çok nedeni olabiliyor.
Aspirasyon bana mantıklı gelmişti yaptırdım, lucrin depot var birde aylık oluyor, onu kullandırıp tedavi yapanlarda var, ama büyük önem taşıyan embriyonun sağlıklı olması..

canim benim hayirlisi olsun inşallah en kısa zamanda saglikli hamilelik de yasarsin zor surecler maalesef ama zamani degil belki de ikimiz için de
evet cnm bencede cikolata kisti filan bahane. henüz zamani gelmedi. cikolata kistini oldugunu doğumda öğrenen insanlar bile oluyor

Sanmıyorum, çikolata kisti olup olumlu olan ve devam edende çok kişi var, ngs yaptırcam bu kez bakalım, doktor da sebep gösteremiyor, düşüğün bir çok nedeni olabiliyor.
Aspirasyon bana mantıklı gelmişti yaptırdım, lucrin depot var birde aylık oluyor, onu kullandırıp tedavi yapanlarda var, ama büyük önem taşıyan embriyonun sağlıklı olması..
canim beni cok korkmustu dr un bir tanesi bu kistle %99cocuk olmaz olsa da duser diye en azindan bu soylediklerin umit verici

cok gecmis olsun cnm. idrar torbanda ve bobreginde de olduğu nasil anlasildi? benim sol yumurtalikta var ama benim hep sağ tarafta agrim olur. doktor karin boslugunda da olabilir ama ultrasonla goremeyiz dedi
Benim yumurtaliklarda hic bir agri yoktu. Adet dönemlerimde idrar problemim ve ishalim var. Tam teşhis ameliyatta konabildi.

Back
X