- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
evet zaten anca ameliyatta kesin teshis konuyormus dogru. cok gecmis olsun cnmBenim yumurtaliklarda hic bir agri yoktu. Adet dönemlerimde idrar problemim ve ishalim var. Tam teşhis ameliyatta konabildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet zaten anca ameliyatta kesin teshis konuyormus dogru. cok gecmis olsun cnmBenim yumurtaliklarda hic bir agri yoktu. Adet dönemlerimde idrar problemim ve ishalim var. Tam teşhis ameliyatta konabildi.
Benim de ilk denemem kimyasaldi. Tuplerimde sivi vardi ve rahime siziyordu. Benim ara kanamam oluyordu. Rahim filmiyle teyit edip tüplerimi aldilar.benimde 2 tüp bebek denememde kimyasal gebelik oldubi tane de kendiliginden kimyasal gebelik oldu
doktor tüp bebekteki icin cikolata kistinin bi alakasi yok dedi sonucta yumurtalikta olan bisey ama yinede bununla ilgili kesin calismalar yokmuş malese.bazilarinin kistleri tuplerden rahme sıvı sızması filan yapailiyormus hatta bu yuzden tuplerini baglatanlar bile var Allah korusun. ama nasil tespit ediyorlar bilmiyorum
Çok saçma bir doktorun bu tarz konuşması, kendi ne iş yapıyor öyleyse, takılma onlara sen, büyük kisti olup normal yollardan olanlarda var forumda, birazda yememize içmemize dikkat etmemiz gerekiyor bizim, sadece çocuk için değil sürekli..canim beni cok korkmustu dr un bir tanesi bu kistle %99cocuk olmaz olsa da duser diye en azindan bu soylediklerin umit verici
hadi yaaaBenim de ilk denemem kimyasaldi. Tuplerimde sivi vardi ve rahime siziyordu. Benim ara kanamam oluyordu. Rahim filmiyle teyit edip tüplerimi aldilar.
Ultrasonda görülmüştü. Sonra rahim filminde kesinleşti.hadi yaaatuplerde sivi oldugu nasil tespit ediliyor cnm ?
hmmm anladim cnmUltrasonda görülmüştü. Sonra rahim filminde kesinleşti.
Tedavin Hayrli olsn inş herşey güzel olur bu sefer bende senin gbi bi amelyt oldum haziranda şuan kist tekrarladı 1.5 cm bende tekrr tüp bebek yaptırcam dha fazla büyümeden ama opu sırasında kistin içi boşaltılmış ya o ne için cnm embriyonun tutunmasında faydalımi oluyo acaba sordunmu doktradüşüğün, kimyasal gebeliğin sebebi çikolata kisti ile alakası yok...kimyasal gebeliğin sağlıksız yumurta ve spermin sebep olabileceği düşünülüyor...yada bir tanesi olabilir yumurta yada sperm...kimyasal olma sebebi hala araştırılıyor. kan pıhtılaşması bile sebep....o yüzden hemen kistten diyemeyiz....bende çikolata kisti vardı ,hala da var...1 laparoskopi ameliyatım var. 5 cm lik kistim alındı..sonra yeniledi su an 2,7 cm kistim mevcutta duruyor...opu işlemi sırasında içi boşaltıldı su an tüp bebek için transferimi bekliyorum...artık olur mu olmaz mı allah bilir. bu iş zamanla alakalı sanırım. zamanı gelince engel,kist felan tanımıyor... ama tabi vakit kaybetmeden tedavi olup gebe kalmaya çalışmak hem anne olabilmek için hemde kistten kurtulabilmek için gerekli...
Bide senin kist ne kadar sürede tekrarladıdüşüğün, kimyasal gebeliğin sebebi çikolata kisti ile alakası yok...kimyasal gebeliğin sağlıksız yumurta ve spermin sebep olabileceği düşünülüyor...yada bir tanesi olabilir yumurta yada sperm...kimyasal olma sebebi hala araştırılıyor. kan pıhtılaşması bile sebep....o yüzden hemen kistten diyemeyiz....bende çikolata kisti vardı ,hala da var...1 laparoskopi ameliyatım var. 5 cm lik kistim alındı..sonra yeniledi su an 2,7 cm kistim mevcutta duruyor...opu işlemi sırasında içi boşaltıldı su an tüp bebek için transferimi bekliyorum...artık olur mu olmaz mı allah bilir. bu iş zamanla alakalı sanırım. zamanı gelince engel,kist felan tanımıyor... ama tabi vakit kaybetmeden tedavi olup gebe kalmaya çalışmak hem anne olabilmek için hemde kistten kurtulabilmek için gerekli...
Tedavin Hayrli olsn inş herşey güzel olur bu sefer bende senin gbi bi amelyt oldum haziranda şuan kist tekrarladı 1.5 cm bende tekrr tüp bebek yaptırcam dha fazla büyümeden ama opu sırasında kistin içi boşaltılmış ya o ne için cnm embriyonun tutunmasında faydalımi oluyo acaba sordunmu doktra
İşlem yapıldımı cnm inşallah herşey iyi olur. ilk denemende pozitif olur beni menopoza sokmadilar hemn tekrarladı malesf senin gbi oyuzden bnde tedavi olmayı düşünüyorum bir an önceevet canım doktorlar bu konuda kesin birşey söylemiyor kist engel teşkil edebilir de edemeyebilirde... o yüzden içini boşaltmak mantıklı zaten o yüzden öyle birşey yaptı canım...benim kistim 4 ay menopza ( hap ile) girdikten sonra ilk reglimde yoktu 2 . de tekrarladı kuzum malesef
İşlem yapıldımı cnm inşallah herşey iyi olur. ilk denemende pozitif olur beni menopoza sokmadilar hemn tekrarladı malesf senin gbi oyuzden bnde tedavi olmayı düşünüyorum bir an önce
Amin cnm inşallah hayrlsiyla kavuşurz yavrularımza:) bende smdi hastaneye gidiyorum Ocak ayında tedaviye başlamak istediğimi söylucembenim tedavim devam ediyor...transferi bekliyorum...allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla...bencede tedaviye başlamanda fayda var...zaman geçiyor...ben keşke daha önce başlasaymısım diyorum şimdi..
Amin cnm inşallah hayrlsiyla kavuşurz yavrularımza:) bende smdi hastaneye gidiyorum Ocak ayında tedaviye başlamak istediğimi söylucem
Amiin cnm doktor muayene etti amlyttan snra yumurtalk rezervm yükselmiş biraz kendiliğinden olur diye bekliyo ama aralıktada olmazsa bence aşılama yapalm diyo ben tüp bebek istyrm dedm bence kistlerin büyük değil eskisi kadr aşılama yapalım dyo napcam bilmiyorum kararsizimhadi bakalım canım senin için herşeyin en güzelini nasip etsin rabbim....hiçbir aksilik yaşamadan nasip etsin yavrunu sanaaaa.....güzel haberlerle gel inşallah![]()
nın bir ilgisi
Hangi doktora gidiyosun canım? Ne kadar olumlu konuşmuş bak ne güzel, inşallah bu ay olurAmiin cnm doktor muayene etti amlyttan snra yumurtalk rezervm yükselmiş biraz kendiliğinden olur diye bekliyo ama aralıktada olmazsa bence aşılama yapalm diyo ben tüp bebek istyrm dedm bence kistlerin büyük değil eskisi kadr aşılama yapalım dyo napcam bilmiyorum kararsizim
İnşallah olur cnm ya biraz dha beklemek istiyodum aslnda ama kist tekrarladgi icin tedavi olcam gene.Uludağ Üniversitesine gidiyorum bursada oturyrmHangi doktora gidiyosun canım? Ne kadar olumlu konuşmuş bak ne güzel, inşallah bu ay olur
Orda serbulent bey var demi iyi diyorlardı cnm inşallah iyi sonuçlar alırız cnmBende Bursadayım canım, bende Soranus'a başladım