Çikolata kisti, Endometriozis, Tek yumurtalık ve gebe kalma hikayem

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi tüp bebek ile hamile kaldınız mı durumumuz benziyor ben de yeni başlayacağım.
Evet cok sukur ilk denemede gebe kaldim tedaviyle, sayfamdan bakabilirsiniz actigim basliklarda surecimi anlattim

Hamişler bize de dua edin ,bizlerin yuvaları da sağlıkli afiyetli bebek mutluluk sesleriyle şenlensin

Öncelikle merhaba, aradan çokta zaman geçmiş yanıt alabilir miyim sizden bilmiyorum ama hikayeniz gerçekten umut verici. Bende 2 buçuk senelik evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz önce 3-4 ay denedik sonra bi kontrole gidelim diyerek eşimle hastaneye başvurduk eşim semen analizi verdi banada normal ultrason muayenesi yapıldı ve sol tarafta bi şişlik olduğunu söyledi doktor MR istedi çektirdim Hidrosalpenks şüphesi vardı MR da emin olamadılar Hsg istediler onuda çektirdim tüplerden geçiyordu sıvı ama biyerde göllenme yapıyordu sol tarafta bunun üzerine laparoskopi yapmak istediler onada tamam diyerek yaptırdım anlaşıldı ki Hidrosalpenks değil ama sol tüp yumurtalığa yapışıkmış müdahale edilip tüp serbestleştirilmiş iç yapısı hasarlı biraz sanırım verilen sıvıda geçiş minimal olmuş sap tüp tamamen açık ama anatomik yapısı gereği kıvrımlıymış birde Endometriozis odakları gözlemlendi yazıyor ameliyat raporumda hafif düzeyde sanırım doktorum 6 ay normal denemeye başlayın dedi 4 ay oldu halâ bi gebelik oluşmadı ne yapmam gerek bilmiyorum

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Tüp bebek yaptırmayı düşünmüyor musunuz? Amh bakıldı mı?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Tüp bebek yaptırmayı düşünmüyor musunuz? Amh bakıldı mı?
Merhaba, evet gerekli bütün tahliller yapıldı amh değerim 1,31 çıktı en son 2 ay önce özel bi hastanede doçent bir doktora gittim bütün sonuçlarım ameliyat raporumla birlikte tüp bebek mi düşünmeliyim diye sordum doktorda oda bi seçenek ama sen şuan oralarda değilsin bikaç ay daha denemeni tavsiye ederim eğer hala olmadıysa en az 4-5 kez aşılama düşünürüm ben sende dedi bilmiyorum strese bağlıyorlar sanırım

`