- 28 Temmuz 2020
- 73
- 48
- 8
- 24
- Konu Sahibi mmmaaavvviii
Çikolata kisti olup aşılama yaptıranlar ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptirdim 2 defa ama tutmadi sonra tup denedik tuttu kalbi durdu 9.haftada sonra dogal gebelik yasadim onunda 8. Haftada kalbi durdu suan tekrar tupe basliycam. Tup bebek icin gittigim prof. sen asilama hastasi degildin bosuna asilama yaptirdin demisti. Hatta ayni seyi bir de docent soylemisti. Ah ne soylenmistim o asilamada 3. yide deneyelim diyen doktora.Çikolata kisti olup aşılama yaptıranlar ??
Benim de 2. Aşılamam yapıldı bugün ama doktor tüpler açık olduğu için aşılamayı uygun gördü. Kistleriniz boyutu nedir?Ben yaptirdim 2 defa ama tutmadi sonra tup denedik tuttu kalbi durdu 9.haftada sonra dogal gebelik yasadim onunda 8. Haftada kalbi durdu suan tekrar tupe basliycam. Tup bebek icin gittigim prof. sen asilama hastasi degildin bosuna asilama yaptirdin demisti. Hatta ayni seyi bir de docent soylemisti. Ah ne soylenmistim o asilamada 3. yide deneyelim diyen doktora.
Kist 3-4 mm. Benimde tupler acikti ama es faktorunude degerlendiriyorlar. Gebelik icin gerekli olan ileri hareketli sperm bizde 0 dı. O yuzden asilamada hic sansimiz yokmus. Tup bebekten once esim islem gecirdi 0 olan degerimiz yukseldi cok sukurBenim de 2. Aşılamam yapıldı bugün ama doktor tüpler açık olduğu için aşılamayı uygun gördü. Kistleriniz boyutu nedir?
İnşallah olur.. Çok yıpratan bir süreç gerçekten.Kist 3-4 mm. Benimde tupler acikti ama es faktorunude degerlendiriyorlar. Gebelik icin gerekli olan ileri hareketli sperm bizde 0 dı. O yuzden asilamada hic sansimiz yokmus. Tup bebekten once esim islem gecirdi 0 olan degerimiz yukseldi cok sukur
Merhabal.. Ağustos sonunda hasta olacağım ve ilk kez tüp bebek denemesi yapacağız. Çok tedirginim. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi
[/QUO
Maalesef bilgim olmayan bir konu yardımcı olamayacağım.. inşallah hayırlı haberler alırısınız başarılı olur.. çikolata kistiniz var mı?Merhabal.. Ağustos sonunda hasta olacağım ve ilk kez tüp bebek denemesi yapacağız. Çok tedirginim. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi
Merhaba muhtemelen bende agustosun sob haftasi basliycam. Eger kisa protokol uygulanacaksa adetin ikinci veya ucuncu gunu gideceksin hormon testlerin yapilacak muayene olacaksin ve ilaclarin belirlenecek. İgne kullanimina basliycaksin veya igneler bu kisiye gore degisiyor. İgnelere basladiktan 4-5 gun sonra tekrar kontrole cagirip yumurta buyumesini kontrol ederler ve bundan sonra iki gunde bir yumurta takibi icin muayeneye gideceksin igne sureci 12-14 gun surecektir. Sonra sana soylenen saatte catlatma ignesini yapacaksin bu igneden sonra 24-36 saat araliginda yumurta toplama islemine alinacaksin ayni gun esinde sperm verecek. Yumurta toplama anestezi ile yapilan kisa bir islem sonrasinda gunluk yasama aynen donuyoraun bi sikinti olmuyor. Eger taze transfer ise bir kac gun icinde merkez arayip sukadar yumurta dollendi sukadari saglikla ilerledi diye bilgi verecek ve tranafer gununi soyleyecek. Transfer surecide hatirladigim kadariyla idrara sıkısık bir halde vajinal muayene seklindeyken yapilan kisacik bir islem sonrasinda 2 saat dinlenip cikmistim merkezden(diblenme sureci merkeze ve doktora gore degisiyor)Merhabal.. Ağustos sonunda hasta olacağım ve ilk kez tüp bebek denemesi yapacağız. Çok tedirginim. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi
Hangi şehirdesiniz?Bende aşılama yaptırdım iki taraflı kistim var, tutmadı, tüp bebek tuttu, aşılama en gereksiz tedavilerden biri haberiniz olsun
Sol tarafta 3 cm bi kistim var doktor adetle gider dedi ama 3 aydır gitmedi. Tüp bebeğe engel değil dedi doktor bir ilaç vermediMaalesef bilgim olmayan bir konu yardımcı olamayacağım.. inşallah hayırlı haberler alırısınız başarılı olur.. çikolata kistiniz var mı?
İğneler çok can yakıyor mu biraz korkuyorum. Siz nerde tedavi olacaksınız benim de Ağustos’un sonu gibi olacak Allah nasip ederseMerhaba muhtemelen bende agustosun sob haftasi basliycam. Eger kisa protokol uygulanacaksa adetin ikinci veya ucuncu gunu gideceksin hormon testlerin yapilacak muayene olacaksin ve ilaclarin belirlenecek. İgne kullanimina basliycaksin veya igneler bu kisiye gore degisiyor. İgnelere basladiktan 4-5 gun sonra tekrar kontrole cagirip yumurta buyumesini kontrol ederler ve bundan sonra iki gunde bir yumurta takibi icin muayeneye gideceksin igne sureci 12-14 gun surecektir. Sonra sana soylenen saatte catlatma ignesini yapacaksin bu igneden sonra 24-36 saat araliginda yumurta toplama islemine alinacaksin ayni gun esinde sperm verecek. Yumurta toplama anestezi ile yapilan kisa bir islem sonrasinda gunluk yasama aynen donuyoraun bi sikinti olmuyor. Eger taze transfer ise bir kac gun icinde merkez arayip sukadar yumurta dollendi sukadari saglikla ilerledi diye bilgi verecek ve tranafer gununi soyleyecek. Transfer surecide hatirladigim kadariyla idrara sıkısık bir halde vajinal muayene seklindeyken yapilan kisacik bir islem sonrasinda 2 saat dinlenip cikmistim merkezden(diblenme sureci merkeze ve doktora gore degisiyor)
Diyarbakırda yaptırdık biz tüpüHangi şehirdesiniz?
Trabzonda tedaviye basliycam. İstanbula gidecektim salgindan dolayi vazgectim yasasigim yerde bir kez daha deneme karari aldik. İgnelere gelince az bisey acitiyor ama kalcadan yapilan ignelerle kiyaslama sakin okadar degil cok daha minik bir aci hatta bazen yaparken hic acimadigida oluyordu. Sanirim yaparken igneyi birden batirmak gerekiyordu ben tecrube ettigim kadariyla yavasca batirmaya calisinca daha cok canim yaniyordu birden batirinca daha iyi. Sende bir kac kez yaptiktan sonra cozeceksin merak etme gozundede buyutme canimİğneler çok can yakıyor mu biraz korkuyorum. Siz nerde tedavi olacaksınız benim de Ağustos’un sonu gibi olacak Allah nasip ederse
Kisiye gore degisiyor iste canim akraba cevremden tanidigim 3 kisi var asilama ile bebegi olan. Benimde 2 asilamam negatifti tup tutmustu. Dogru doktor dogru teshis ve tedavi okadar onemli ki. Asilama uygun olmayan hastaya en azindan deneyelim ne olacakki mantigiyla bakanlarda var maalesefBende aşılama yaptırdım iki taraflı kistim var, tutmadı, tüp bebek tuttu, aşılama en gereksiz tedavilerden biri haberiniz olsun
Sizinki çikolata kisti değil büyük ihtimal. Çünkü çikolata kistleri adetle atılmıyor. Çocuk düşündüğünüz için de kisti baskılayıcı bir tedavi uygulamak istememiş olabilir. Zaten kistinizin boyutu ameliyat için küçük. Kistlede tedavi mümkünSol tarafta 3 cm bi kistim var doktor adetle gider dedi ama 3 aydır gitmedi. Tüp bebeğe engel değil dedi doktor bir ilaç vermedi
Sağolasın canım benim içimi rahatlattın kimisi çok acıyor demiş korktum açıkçası somra böle düşündüpüö için kendime kızıyorum sonuçta Allah nasip ederse bebeğimizi alacağız kucağımıza.. bende izmir de oturuyorum ama İstanbul’a gideceğiz memorial deneyeceğiz içime orası sindi ama Allah nasip ederse heryerde olur canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip olurTrabzonda tedaviye basliycam. İstanbula gidecektim salgindan dolayi vazgectim yasasigim yerde bir kez daha deneme karari aldik. İgnelere gelince az bisey acitiyor ama kalcadan yapilan ignelerle kiyaslama sakin okadar degil cok daha minik bir aci hatta bazen yaparken hic acimadigida oluyordu. Sanirim yaparken igneyi birden batirmak gerekiyordu ben tecrube ettigim kadariyla yavasca batirmaya calisinca daha cok canim yaniyordu birden batirinca daha iyi. Sende bir kac kez yaptiktan sonra cozeceksin merak etme gozundede buyutme canim