Aşılama Çikolata kisti (endometriozis)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizinki çikolata kisti değil büyük ihtimal. Çünkü çikolata kistleri adetle atılmıyor. Çocuk düşündüğünüz için de kisti baskılayıcı bir tedavi uygulamak istememiş olabilir. Zaten kistinizin boyutu ameliyat için küçük. Kistlede tedavi mümkün
Olabilir canım. Doktor adetle gidebilir dedi hatta sağ tarafda da vardı 2 cm. O gitmiş ama soldaki duruyor. Bi kaç doktora gittim bitanesi doğum kontrol kullanman gerekiyor bir ay somra başlarız dedi. Diğer doktorum gerek yok dedi ben gerek görmeyenle devam edeceğim tedaviye onun ilgisi daha çok içime sindi nedense

Sağolasın canım benim içimi rahatlattın kimisi çok acıyor demiş korktum açıkçası somra böle düşündüpüö için kendime kızıyorum sonuçta Allah nasip ederse bebeğimizi alacağız kucağımıza.. bende izmir de oturuyorum ama İstanbul’a gideceğiz memorial deneyeceğiz içime orası sindi ama Allah nasip ederse heryerde olur canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur
Evet nasipse heryerde olur. Herkesin aci esigi farkli o yuzden cok dikkate alma sen deneyimleyip goreceksin belkide bana aci veren senin canini hic yakmiycak. Bir de saniyelik acilar bunlar cokta onemi yok Allah beterinden korusun diyelim

merhaba arkadaşlar bende de çift taraflı çikolata kisti var 1 yıldır vısanne kullandım. 6 aydır denememize ragmen olmadı çocuk. sol tüpümün de kapalı olduğunu ögrendim. doktorum direk tüp bebeğe yönlendırdi. ne yapacagımı nerde yaptıracağı mı bende bilemıyorum

merhaba arkadaşlar bende de çift taraflı çikolata kisti var 1 yıldır vısanne kullandım. 6 aydır denememize ragmen olmadı çocuk. sol tüpümün de kapalı olduğunu ögrendim. doktorum direk tüp bebeğe yönlendırdi. ne yapacagımı nerde yaptıracağı mı bende bilemıyorum
Merhaba, Visanne yi bende kullandım 1 yıl. kistlerinizin boyutu nedir. Benim Şuan 2. Aşılamam yapıldı. Yaş, yumurta rezervi, tüpleri durumu etkiliyor tedaviyi. Bence direk tüp bebek daha mantıklı bizim durumunuz için. Ama bu konuda benimde fikrim yok iyi araştırılmalı. Hangi şehirdesiniz

Merhaba, Visanne yi bende kullandım 1 yıl. kistlerinizin boyutu nedir. Benim Şuan 2. Aşılamam yapıldı. Yaş, yumurta rezervi, tüpleri durumu etkiliyor tedaviyi. Bence direk tüp bebek daha mantıklı bizim durumunuz için. Ama bu konuda benimde fikrim yok iyi araştırılmalı. Hangi şehirdesiniz
ben van dayım tüp bebegi ankarada yaptırmayı düşünüyorum ekım ayında gidicez muhtemelen. yaşım 29 amh değerim 2.78 yanı yumurta rezervim

ben van dayım tüp bebegi ankarada yaptırmayı düşünüyorum ekım ayında gidicez muhtemelen. yaşım 29 amh değerim 2.78 yanı yumurta rezervim
İnşallah güzel sonuçlarla dönnersiniz benim de yaşım 29 amh3.77 tüpler tıkalı olmadıgı için bana aşılamayı uygun gördü. Ama bizde kistlerden çok yapışıklıklar sorun. Hayırlısı olsun

İnşallah güzel sonuçlarla dönnersiniz benim de yaşım 29 amh3.77 tüpler tıkalı olmadıgı için bana aşılamayı uygun gördü. Ama bizde kistlerden çok yapışıklıklar sorun. Hayırlısı olsun
EVET CANIM yapışıklık oluyormuş. bana doktorlarım aşılama önermedi ihtimalim düşük diye. senın de amh ın ıyıymiş

Kızlar merhaba
çİkolata kisti olduğunuzu nasıl öğrendiniz ?
Bende adetin 2.günü hormon testleri yaptırdım.
Ca 125 testim 52 çıktı
Doktor seni kontrol altına alıcam birkaç ay dedi.
Ben normalde marttta hamilelik yaşadım.
Ama bebepimi kaybettim.
Ondan sknra olmadı
Vajinal uktrasyonla baktığımızda kist gözükmüyor bende...
ama değer yüksek sizce kist var mıdır.
Bir de belirtileri nelerdir

merhaba arkadaşlar. ben size sürecimden bahsetmek istiyorum. Aralık 2023'te sol yumurtalıkta çikolata kistim olduğunu öğrendim. o dönem çocuk sahibi olmayı planladığımız bir dönem değildi, önemsemedim fakat aklıma takıldı, ve 7 ay kadar sonra çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. 1 yıl kadar ovülasyon dönemini kaçırmayacak şekilde denedik ama gebelik oluşmadı. En sonunda rahim filmim çekildi, sağ taraf şükürler olsun ki temiz fakat sol tüp hafif yapışıklık olmasına rağmen yine de açık. Doktorum infertilite tedavisi yapan bir başka doktora yönlendirdi. Doktorum çikolata kisti nedeniyle doğal yolla gebeliğimin oldukça zor olduğunu, aşılamanın eh işte bir yöntem olduğunu, tüp bebekte başarı şansımızın yüksek olduğunu söyledi. Biz sgk desteğinden faydalanmak istediğimiz için 2 kez aşılama deneyip sonra tüp bebek denemesine geçeceğiz. Doktorum da zaten, sağlıklı iki bireyde gebelik oluşma şansı ne kadarsa, aşılama denemesinde benim şansımın da o kadar olduğunu, tüp bebeğin çok da heveslisi olunacak bir yöntem olmadığını, aşılama imkanımız varken değerlendirmemiz gerektiğini söyledi. ve bizim sürecimiz de bu şekilde başladı. Reglin 2.günü aşılama tedavisine başlamak için gittik doktora, gonal f ile yumurta gelişimi sağlandı, ardından otrivelle, ardından aşılama. sonrası 14 günlük bekleyiş. bugün aşılamadan sonraki 7.gün. Haftaya bugün test sonucumuz çıkmış olur... Ben çikolata kistiyle ilgili net bir bilgiye ulaşamadım. kiminin sürecini inanılmaz olumsuz etkiliyor, kiminin hiç etkilemiyor. Bakalım ben neler yaşayacağım bu süreçte. Allah yardımcımız olsun.

merhaba arkadaşlar. ben size sürecimden bahsetmek istiyorum. Aralık 2023'te sol yumurtalıkta çikolata kistim olduğunu öğrendim. o dönem çocuk sahibi olmayı planladığımız bir dönem değildi, önemsemedim fakat aklıma takıldı, ve 7 ay kadar sonra çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. 1 yıl kadar ovülasyon dönemini kaçırmayacak şekilde denedik ama gebelik oluşmadı. En sonunda rahim filmim çekildi, sağ taraf şükürler olsun ki temiz fakat sol tüp hafif yapışıklık olmasına rağmen yine de açık. Doktorum infertilite tedavisi yapan bir başka doktora yönlendirdi. Doktorum çikolata kisti nedeniyle doğal yolla gebeliğimin oldukça zor olduğunu, aşılamanın eh işte bir yöntem olduğunu, tüp bebekte başarı şansımızın yüksek olduğunu söyledi. Biz sgk desteğinden faydalanmak istediğimiz için 2 kez aşılama deneyip sonra tüp bebek denemesine geçeceğiz. Doktorum da zaten, sağlıklı iki bireyde gebelik oluşma şansı ne kadarsa, aşılama denemesinde benim şansımın da o kadar olduğunu, tüp bebeğin çok da heveslisi olunacak bir yöntem olmadığını, aşılama imkanımız varken değerlendirmemiz gerektiğini söyledi. ve bizim sürecimiz de bu şekilde başladı. Reglin 2.günü aşılama tedavisine başlamak için gittik doktora, gonal f ile yumurta gelişimi sağlandı, ardından otrivelle, ardından aşılama. sonrası 14 günlük bekleyiş. bugün aşılamadan sonraki 7.gün. Haftaya bugün test sonucumuz çıkmış olur... Ben çikolata kistiyle ilgili net bir bilgiye ulaşamadım. kiminin sürecini inanılmaz olumsuz etkiliyor, kiminin hiç etkilemiyor. Bakalım ben neler yaşayacağım bu süreçte. Allah yardımcımız

Back
X