- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Merhabalar. sol yumurtaligimda iki adet cikolata kistim var biri 1cm digeri 2 cm. Gittigim bazi doktorlar bunlarin cikolata kisti olmadığını bile söylüyor o yüzden emin olamiyorum. başka hic bi sorun yok. rahim filmi normal, spermiyogram sonuclari normal, hormonlar normal. adetlerim düzenli. yumurtlama sorunum yok. yaşım genc (27). rahim kalınlığı hep normal oluyor. eşimle genetik testlerimiz normal. kan pihtilasmam cikmadi.Ama 2buçuk yildir hamile kalamadim.
Tarnsfer edilen embriyolarim 1. kalite 5. gün embriyosu olmalarina ragmen iki tüp bebek denememde de kimyasal gebelik oldu. bunun nedeni cikolata kisti olabilir mi?
yaptirmadigim tek tetkik histeroskopi kaldi onu da yaptirmali miyim? (doktorlarim hep hersey cok iyi histeroskopiye gerek yok demislerdi).
Simdiden teşekkürler
Tarnsfer edilen embriyolarim 1. kalite 5. gün embriyosu olmalarina ragmen iki tüp bebek denememde de kimyasal gebelik oldu. bunun nedeni cikolata kisti olabilir mi?
yaptirmadigim tek tetkik histeroskopi kaldi onu da yaptirmali miyim? (doktorlarim hep hersey cok iyi histeroskopiye gerek yok demislerdi).
Simdiden teşekkürler