Çikolata kisti ne rağmen hamile kalanlar..lütfen umut olun

Merhaba canım, ben yurt dısındayim tr deki hap lar pek bilmiyorum.yasmin korunma hapı değilmi? Reçetesiz alınıyormu? Yan etkileri fazlamı.
yasmin korunma hapı doğum kontrol haplarının içinde en doğala yakını ve yan etki olarak en azı reçetesiz satılıyor burada

yasmin korunma hapı doğum kontrol haplarının içinde en doğala yakını ve yan etki olarak en azı reçetesiz satılıyor burada
Çok sağol canım benim..inşallah gerek klmadan bebisim kapıyı calar..olmazsa artık onuda tr den getirtip deneyecegim

Selam kızlar.endometriose yani cikolata kisti olupta hamile olanlar lütfen yazın. Nasıl hamile kaldınız..ne gibi tedaviler gördünüz,ne kadar sürdü..lütfen umut olun
Merhaba bende uye olmadan burayi cok takip ettim bende de cikolata kisti vardi yaklasik 2.5 buyuklukteydi hemen hamile kalmak istedim evlenince 30 yasimdaydim bir yil ugrastim dr larda uc dr degistiridm bir asilama yaptik olmadi. Bu gercek kafanizdan cikarin yas gunumde hamile oldugumu ogrendim 15 ay sonra hamile kaldim kendiligiMden tam tup benek icin tedaviye baslamayi dusunurken umarim sizde bunu yasarsiniz tupleriniz acikmi ona baktirin dr lar daha iyi yonlendirir gerci

Merhaba bende uye olmadan burayi cok takip ettim bende de cikolata kisti vardi yaklasik 2.5 buyuklukteydi hemen hamile kalmak istedim evlenince 30 yasimdaydim bir yil ugrastim dr larda uc dr degistiridm bir asilama yaptik olmadi. Bu gercek kafanizdan cikarin yas gunumde hamile oldugumu ogrendim 15 ay sonra hamile kaldim kendiligiMden tam tup benek icin tedaviye baslamayi dusunurken umarim sizde bunu yasarsiniz tupleriniz acikmi ona baktirin dr lar daha iyi yonlendirir gerci
Oy ne mutlu peki bişey soracağım kafandan naaıl çıkardın? Benim iki buçuk sene oldu atamıyorum kafamdan bi türlü :KK17: Allah vaktinde sağlıkla kucağına aldırsın inşallah:KK15:

Oy ne mutlu peki bişey soracağım kafandan naaıl çıkardın? Benim iki buçuk sene oldu atamıyorum kafamdan bi türlü :KK17: Allah vaktinde sağlıkla kucağına aldırsın inşallah:KK15:

Kaybettim bebegimi 6 haftalikken yinede tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.. ben nasilsa tup bebek yapicam yaz sonu diye dusunuyodum kendiliginden olmuyor diye dusunurken hamile kaldim suan bende aklimdan cikaramiyorim

Merhaba , hamile kalınca buraya yazacağıma söz vermiştim kendime . Şükürler olsun 10 haftalık hamileyim şu anda . Sağ ve solda 4 er cö çikolata kistim vardı . Ben hamile kalmaya karar vermeden önce kontrol için doktora girmiştim ve orda tespit edildi. Ameliyat olmak istemedim başlarda kendiliğinden olsun olmazsa tüp bebeğe giderim diye düşündüm ama kaçtıkçada kaçtım tedaviden . Bu sürede beslenmemi ve hayat tarzımı tamamen değiştirdim . Tamamen doğal ve mevsimimde şeyler yedim . Fastfood yemeyi kola içmeyi bıraktım . Yumurtayı bile memleketten otobüsle yollattım kümes tavuğundan . 2017 ekimde artık 2 sene geçmişti ve ben hamişe kalamamıştım . Bu sürede doktorada gitmemiştim . Kistlerimin kontrolü için gittiğimde her iki kistimde 1 cm e düşmüştü. Ben artık olmuyor kistim bişe küçülmüş diye nerdeyse umudumu kesmiş nisanda tüp bebeğe gitmeye karar vermiştim . Mart ayında burun ameliyatı oldum nisandada tüp bebek diyordum fakat ameliyattan 1 gün sonra adetimi gördüm bir daha adet görmedim . Göğüslerim şişti bulantım kusmam başlayınca ben arkadaşların ısrarıyla gebelik testi yaptım ve hamileydim şükürler olsun . Bu mesajı ümidini kesmeyin kendinizi depresyona sokmayın , doktorların konuştuğu cümlelerden negatifi seçip kendinizi kısırım diye damgalamayın diye yazıyorum . Çünkü ben hepsini yaptım . Ama kendiliğinden ama ameliyat , ama tüp bebek bir şekilde Allahın bize evlat nasip edeceğine inanın . ..Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️

Back
X