• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti olan ve tüp bebek süreci yaşayan arkadaşlar sohbet edelim mi

Valla hem yan etkisinden hem iğnenin acisindan oyle korkuyorum ki çarşamba günü hemen gelsin ve olayım bitsin acı açısından yan etki açısından da 28 gün etkileri sürüyor diyorlar öyle okudum o günlerde geçsin hemen transferde disardan hormon alınca rahatlarım inşallah hemen o günler gelsin Allahın izniyle
Rabbim kolaylaştırsın hayırla tamamına erdirsin inşallah güzel sonuçlarınızı da bizimle paylaşırsınız stres çok kötü etkiliyor süreci mümkün oldukça düşünmemeye çalışın

Amin Allah razı olsun Allah yardımız olsun size de Allah tez zamanda en kolay yoldan sağlıkla evladıniza kavuşmayı nasip etsin

Çikolata kistim var 5 yıldır evliyim doğal yollarla hiç hamile kalamadım yıllardır tedavi görüyorum ilk defa bu ay transfer olabildim tek embriyom oluşmuştu o da kimyasal gebelik oldu maddi manevi o kadar kötü durumdayım ki çok bunaldım umut veren hikayeleriniz ya da önereceğiniz iyi doktorlara açığım İstanbul-Edirne-Tekirdağ- Çanakkale gibi illerden
Cartedor Cartedor Canım müsaitsen arkadaşın mesajına bakabilir misin?

Merhaba ben de de cikolata kisti var eylül de transfer olucam zoladex iğne verdi çarşamba günü reglimin 21. Günü ve zoladex olucam sonra regl olup 2. Gün gidicem trasnfer hazırlığına baslicaz bana lucrin vermedi dr muadili zoladex verdi zor bulunuyor diye zoladex te kurdan dan daha kalın iğne aşırı tedirgin oldum lucrin iğne olduğunuzda çok yan etkisi oldu mu zoladexle aynı sanırım

Sakın kendin yapma canım hemşireler yapsın ben acilde yaptırdım yağlı ilaç göbekte iğne yeri minik beze oldu sonra geçti öyle bi yan etkisi olmadı göz kuruluğu dısında bendd

Sakın kendin yapma canım hemşireler yapsın ben acilde yaptırdım yağlı ilaç göbekte iğne yeri minik beze oldu sonra geçti öyle bi yan etkisi olmadı göz kuruluğu dısında bendd
Bir doz mu yaptırdınız yqn etkisi ne kadar sürdü hastanede yapacaklar bana da

Çok acıyor mu yaparken

Transfere hazırlanırken dr hormon verdiğinde rahatladı mi vucudunuz yan etkilerden

Transfere hazırlanırken dr hormon verdiğinde rahatladı mi vucudunuz yan etkilerden
Baslarda iyiydi ama transfer sonrası da artarak devam ettiği için ilaçlar sabahları dudaklarım şiş kalkıyorum zor tabi bide bana alerji yaptı iğneler ama yine de kullanıyorum mecbur

Cartedor Cartedor Canım müsaitsen arkadaşın mesajına bakabilir misin?
Limon01 Limon01 N Neal canimm neal nasilsin nasil gidiyo, cok uzun zaman oldu

Ben 10 sene once cikolata kistinden ameliyat oldum, 7cm bir kistim vardi. 20 yasindaydim o zaman. Sonrasinda dogum kontrol hapi kullandim, evlenip cocuk isteyene kadar. 26 yasinda cocuk sahibi olmak istedik, birazda benim durumumda zor olucagini biliyoduk.
6 ay falan denedik, sonra testleri yaptik, amh 0.6 di, fsh, lh da yuksekti. Hemen tup bebek dediler. Iki kere tup bebek yaptilar, hic yumurta buyumedi. Fransada yasiyorum. Esimle istanbulda denemis olalim diye bi delilik yaptik ve Istanbula tup bebek yapmaya geldik. Dort tane yumurta buyudu 😍. Iki tane aldilar opude, ve bi tanesi dolu cikti. O tek dolu yumurtayla tek embryo oldu, uc gunkukken transfer oldum, ve oglum dunyaya geldi, simdi 3 yasinda, okula baslicak. Darisi senin basina insallah, saglikli bir bebek.

Ben 10 sene once cikolata kistinden ameliyat oldum, 7cm bir kistim vardi. 20 yasindaydim o zaman. Sonrasinda dogum kontrol hapi kullandim, evlenip cocuk isteyene kadar. 26 yasinda cocuk sahibi olmak istedik, birazda benim durumumda zor olucagini biliyoduk.
6 ay falan denedik, sonra testleri yaptik, amh 0.6 di, fsh, lh da yuksekti. Hemen tup bebek dediler. Iki kere tup bebek yaptilar, hic yumurta buyumedi. Fransada yasiyorum. Esimle istanbulda denemis olalim diye bi delilik yaptik ve Istanbula tup bebek yapmaya geldik. Dort tane yumurta buyudu 😍. Iki tane aldilar opude, ve bi tanesi dolu cikti. O tek dolu yumurtayla tek embryo oldu, uc gunkukken transfer oldum, ve oglum dunyaya geldi, simdi 3 yasinda, okula baslicak. Darisi senin basina insallah, saglikli bir bebek.
Allah bağışlasın sağlıklı güzel bir ömrü olsun oğluşunun nerde tedavi oldunuz doktor öneriniz var mı kist ameliyatını nerde oldunuz

Oyy bal oğluşunun geliş hikayesi 😍 Nasıl heyecanla bekledik her aşamasını

İyiyiz biz canım bildiğin gibi işte biraz hastane koşturmacalı hala. Siz nasılsınız? Tam zamanlı mı gidecek okula?

Allah bağışlasın sağlıklı güzel bir ömrü olsun oğluşunun nerde tedavi oldunuz doktor öneriniz var mı kist ameliyatını nerde oldunuz
Amin sagolun, kist ameliyatini fransada oldum. Agrilarim cok fazla oldugu icin oldum ama mecbur kalmadikca önerilmiyor artik, yumurtaliklara zarar veriyor.
Turkiyede istanbulda bir deneme yaptik, sansimiza tuttu, bir dahada denemicektik buyuk ihtimal. Zaten Fransada bir daha denemek istelediler kendi yumurtamla tup bebek.
Bahcecide yaptirdim ben 2021 de, MRA yapmisti

Oyy bal oğluşunun geliş hikayesi 😍 Nasıl heyecanla bekledik her aşamasını

İyiyiz biz canım bildiğin gibi işte biraz hastane koşturmacalı hala. Siz nasılsınız? Tam zamanlı mı gidecek okula?
Allah kolaylik versin canimm, saglik versin. Ben isi biraktim bu sene evdeyim, o yuzden sadece sabah gondericem okula, ogleden sonra benimle olucak 🥰

Merhaba benim de doktora gittiğimde birden öğrendiğim 7 cm bir çikolata kistim vardı bu sitelerden neler neler araştırmadım o an ki psikolojik durum gerçekten çok farklı insan bir anda sanki hiç çocuğu olmayacakmış hissine giriyor.biz öğrendikten sonra hemen korunmayı bıraktık tabiki ama yaklaşık 8 ay boyunca olmadı bir şekilde engelliyor bu bir gerçek ama tamamen umutsuz olmakta yanlış alternatif tıp ürünleri falan denedim soğan kürü İngilizce karbonatlı vs ama inanın bu büyüklükteki kistlere bir çözüm yok bu bir gerçek 1 cm bile küçülme olmadı bunları denediğimde sonrasında kafaya koydum uzun bir süre olmazsa aşılamada değil direkt tüp bebek yaptıracaktım ve öyle de oldu tüp bebeğe karar verdik ve yaptırdık çoook şükür ki ilk denemede olumlu sonuç oldu şuan 5 aylık hamileyim sadece bunu eğer herşey olumlu giderse buraya yazacağım diye şartlandırmıştım kendimi vah tüh etmek inanın hiçbir işe yaramıyor evet pozitif olmak ta zor ama dermansız bir dert değil eğer yumurtlamanız ve çatlaması gerçekleşiyorsa tüplerde bir sıkıntı yoksa ki bunun için rahim filmi gerekli düzenli doktor kontrolünde yumurtlamayı takip etmek gerekiyor bir de amh var tabi benim 1.10 gibi bişeydi çoğu insana göre düşüktü yaşım 32 ama olacak olan inanın bir şekilde oluyor sadece bu zamanlarımızda umutsuz ve mutsuz olmayın 7-8 ay denedikten sonra eğer maddi olarak sıkıntı yoksa tüp bebek deneyin bu kötü bişey ya da anlatıldığı kadar psikolojik yoran birşey değil öyle bir anlatmışlar ki tüp bebeği yok antidepresan ilacı gibi yok hormonlarım şöyle oldu psikolojim bozuldu asla inanmayın böyle şeylere bu bir tedavi süreci bu şekilde düşünün evet iğne yapılıyor ama küçücük birşey evet ilaç veriliyor ama çoğu vitamin bu ilaçların yani demem o ki sadece olacağına inanın eğer olmazsa o zaman oturup üzülün eğer illaki üzülmek gerekiyorsa yani bişeyleri denedikten sonra da olmuyorsa baştan üzülmenin hiçbir anlamı yok Bu mesajı birçok sitede paylaşacağım çünkü bende ilk öğrendiğim günlerde çokça şey araştırdım bu siteden herşeyi denedim hep bana yakın olan birinin hikayesini okumak istedim hep bir olumlu sonuç görmek istedim Ve asla kistlerinizi ameliyat ettirme gibi bir düşünceniz olmasın gittiğim hiçbir doktor bunu önermedi çünkü yumurtalıklara direkt zarar veren bir durum

Merhaba benim de doktora gittiğimde birden öğrendiğim 7 cm bir çikolata kistim vardı bu sitelerden neler neler araştırmadım o an ki psikolojik durum gerçekten çok farklı insan bir anda sanki hiç çocuğu olmayacakmış hissine giriyor.biz öğrendikten sonra hemen korunmayı bıraktık tabiki ama yaklaşık 8 ay boyunca olmadı bir şekilde engelliyor bu bir gerçek ama tamamen umutsuz olmakta yanlış alternatif tıp ürünleri falan denedim soğan kürü İngilizce karbonatlı vs ama inanın bu büyüklükteki kistlere bir çözüm yok bu bir gerçek 1 cm bile küçülme olmadı bunları denediğimde sonrasında kafaya koydum uzun bir süre olmazsa aşılamada değil direkt tüp bebek yaptıracaktım ve öyle de oldu tüp bebeğe karar verdik ve yaptırdık çoook şükür ki ilk denemede olumlu sonuç oldu şuan 5 aylık hamileyim sadece bunu eğer herşey olumlu giderse buraya yazacağım diye şartlandırmıştım kendimi vah tüh etmek inanın hiçbir işe yaramıyor evet pozitif olmak ta zor ama dermansız bir dert değil eğer yumurtlamanız ve çatlaması gerçekleşiyorsa tüplerde bir sıkıntı yoksa ki bunun için rahim filmi gerekli düzenli doktor kontrolünde yumurtlamayı takip etmek gerekiyor bir de amh var tabi benim 1.10 gibi bişeydi çoğu insana göre düşüktü yaşım 32 ama olacak olan inanın bir şekilde oluyor sadece bu zamanlarımızda umutsuz ve mutsuz olmayın 7-8 ay denedikten sonra eğer maddi olarak sıkıntı yoksa tüp bebek deneyin bu kötü bişey ya da anlatıldığı kadar psikolojik yoran birşey değil öyle bir anlatmışlar ki tüp bebeği yok antidepresan ilacı gibi yok hormonlarım şöyle oldu psikolojim bozuldu asla inanmayın böyle şeylere bu bir tedavi süreci bu şekilde düşünün evet iğne yapılıyor ama küçücük birşey evet ilaç veriliyor ama çoğu vitamin bu ilaçların yani demem o ki sadece olacağına inanın eğer olmazsa o zaman oturup üzülün eğer illaki üzülmek gerekiyorsa yani bişeyleri denedikten sonra da olmuyorsa baştan üzülmenin hiçbir anlamı yok Bu mesajı birçok sitede paylaşacağım çünkü bende ilk öğrendiğim günlerde çokça şey araştırdım bu siteden herşeyi denedim hep bana yakın olan birinin hikayesini okumak istedim hep bir olumlu sonuç görmek istedim Ve asla kistlerinizi ameliyat ettirme gibi bir düşünceniz olmasın gittiğim hiçbir doktor bunu önermedi çünkü yumurtalıklara direkt zarar veren bir durum
Tam da bu konu ile ilgili aşırı bir üzüntü halindeyken denk gelmesi.. ❤️‍🩹

Çikolata kistim var 5 yıldır evliyim doğal yollarla hiç hamile kalamadım yıllardır tedavi görüyorum ilk defa bu ay transfer olabildim tek embriyom oluşmuştu o da kimyasal gebelik oldu maddi manevi o kadar kötü durumdayım ki çok bunaldım umut veren hikayeleriniz ya da önereceğiniz iyi doktorlara açığım İstanbul-Edirne-Tekirdağ- Çanakkale gibi illerden
merhaba. 26 yasındayım. 15-16 yaslarımda çikolata kistim oldugunu öğrendim.büyüktü, acık ameliyat oldum.ameliyat yapan doktorum ileride doğal yollarla hamile kalman cok zor demişti. 2022 de evlendim doktor oyle soyledigi için hemen çocuk istedim 6 aylık evliyken muayene olmaya gittim. amh degeri 0.7 cıktı yasıma göre cok düşüktü. 1 aşılama denedim olmadı. sonra tüp gebek tedavisine başladık.gaziantep nova fertil ruşen atmacaya gidiyordum. asla şeker ve tatlı şeyler ve paketli gıdalar tuketme tencere yemeği sebze meyve şeklinde beslenmemi soyledi o süreçte. hafif kilom da fazlaydı. yumurta rezervim cok azdı 3 embriyo oluştu 2 tanesi taze transfer edildi sonuc kimyasal oldu. geriye kalan embriyom da donduruldu o transferim pozitif oldu şimdi 1 kızım var. sizin de ilk transferiniz kimyasal olmuş bu negatif olmasından daha iyi bir şey. demek ki hamile kalabiliyorsunuz. doktorum da bana boyle söylemişti. maddı acıdan biz de cok zorlandık hala o süreçte ettigimiz borcları oduyoruz. ben asla inanmıyordum bana imkansız olaganustu gibi geliyordu hamile olmak bir cocugumun olacak olması ama oluyormuş. çok yıpratıcı bir süreç ama inşallah siz de karşılığını alırsınız bu yasadıklarınızın hepsini unutursunuz. umudunuzu yitirmeyin

Bu iğneyi adet olmadan 10 gün önce vuruldum doğum kontrol hapı yada destekleyici herhangi bir ilaç vermedi adet olmadım hala belirti var ama 3 gün geciktim bı cogu adetliyken vulmus benim gibi olan varmı 1 kerelik bı igneydi bu başka olmadi ne kadar bı gecikme yapar

Back
X