Çikolata kisti olanlar bakabilir mi

Mavisaclikadin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
4.123
5.389
158
Çikolata kisti olanlar tedavinizde nasıl bir süreç izlendi birbirimize yardımcı olabilir miyiz? Tedavide yardımcı olacak bitkisel faydalı ürünleri vitaminleri vs araştırıyorum burada bilgilerimizi birbirimizle paylaşırsak hepimizin faydasına olur diye düşündüm. Kendi deneyiminizi faydasını gördüğünüz vitamin veya bitkisel kürleri anlatabilir misiniz

Çikolata kisti olanlar tedavinizde nasıl bir süreç izlendi birbirimize yardımcı olabilir miyiz? Tedavide yardımcı olacak bitkisel faydalı ürünleri vitaminleri vs araştırıyorum burada bilgilerimizi birbirimizle paylaşırsak hepimizin faydasına olur diye düşündüm. Kendi deneyiminizi faydasını gördüğünüz vitamin veya bitkisel kürleri anlatabilir misiniz
Ben senelerdir endometrosiz hastasıyım hıcbır sey ıse yaramadı bende sogan kürü dogum kontroller vb.😞😞😞

Gercekten basa bela, öldürmüyor surunduruyor maalesef. Sizin kac cm, bana kanser diyen bile oldu, hem psikolojik hem fizyolojik cok zor bir hastalik
Kistiniz büyükse ameliyat düşünmüyor musunuz, riskli gorurlerse kapali yöntemle aliyorlar diye biliyorum

Ben senelerdir endometrosiz hastasıyım hıcbır sey ıse yaramadı bende sogan kürü dogum kontroller vb.😞😞😞
Ben sogan kürü yaparken kistim patladi o yüzden tekrar denemeye korkarım açıkçası, benim teshisim yeni konuldu kist ortaya çıkınca ama düşünüyorum senelerdir hep regl dönemi sancı cekerdim. Belkide hep vardı ama anlamadilar bilemiyorum kadin dogum muayenemi de aksatmazdim oysa. Endometriozis zaten kist olmadikca teshisi kolay konabilen bir hastalik degil malesef. Bende kist varken bile anlaşılmadı patoloji sonucu ile anladım böyle bir hastaligim olduğunu. Ameliyat oldum ama yinede doktorlar tekrarlama riskinin hep altını ciziyorlar malesef kesin bir tedavisi de yok

Back
X