çikolata kisti olanlara ümit

nzilannn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
4
0
16
Adana
merhabalar.bugün bir sevinç yaşadım ve bunu benim gibi çikolata kisti olup bütün umutlarını kaybetmişlere umut olsun diye yazıyorum çünkü her gün çikolata kisti olup gebe kalan var mı diye arıyordum internet sitelerinde.bir yıllık evliyim iki taraflı 5 cm ve 2 cm lik çikolata kistlerim vardı ve tüplerimden biri tıkalıydı gebe kalamıyordum amh değerim 0.5 di tüp bebek denemem oldu olumsuz sonuçlandı.çok doktora gittim kesinlikle ameliyat olmalısın tüp bebek bile şansı yok dediler.ben adet gördükden sonra bu ay ameliyat olmaya karar verdim adetimi beklerken geçikdi test yaptım ve şuan hamileyim Rabbimin bir mucizesi diyorum.çikolata kisti olanlar doğal yollarla gebe kalabiliyormuş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllaaaaaaaaaahhhh

merhabalar.bugün bir sevinç yaşadım ve bunu benim gibi çikolata kisti olup bütün umutlarını kaybetmişlere umut olsun diye yazıyorum çünkü her gün çikolata kisti olup gebe kalan var mı diye arıyordum internet sitelerinde.bir yıllık evliyim iki taraflı 5 cm ve 2 cm lik çikolata kistlerim vardı ve tüplerimden biri tıkalıydı gebe kalamıyordum amh değerim 0.5 di tüp bebek denemem oldu olumsuz sonuçlandı.çok doktora gittim kesinlikle ameliyat olmalısın tüp bebek bile şansı yok dediler.ben adet gördükden sonra bu ay ameliyat olmaya karar verdim adetimi beklerken geçikdi test yaptım ve şuan hamileyim Rabbimin bir mucizesi diyorum.çikolata kisti olanlar doğal yollarla gebe kalabiliyormuş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllaaaaaaaaaahhhh

Tebrikler..çok sevindim senin adına..darısı, bizim gibi çikolata kistinden muzdarip olanların başına inşallah..

merhabalar.bugün bir sevinç yaşadım ve bunu benim gibi çikolata kisti olup bütün umutlarını kaybetmişlere umut olsun diye yazıyorum çünkü her gün çikolata kisti olup gebe kalan var mı diye arıyordum internet sitelerinde.bir yıllık evliyim iki taraflı 5 cm ve 2 cm lik çikolata kistlerim vardı ve tüplerimden biri tıkalıydı gebe kalamıyordum amh değerim 0.5 di tüp bebek denemem oldu olumsuz sonuçlandı.çok doktora gittim kesinlikle ameliyat olmalısın tüp bebek bile şansı yok dediler.ben adet gördükden sonra bu ay ameliyat olmaya karar verdim adetimi beklerken geçikdi test yaptım ve şuan hamileyim Rabbimin bir mucizesi diyorum.çikolata kisti olanlar doğal yollarla gebe kalabiliyormuş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllaaaaaaaaaahhhh[/QUO

Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin canım. Evet benim de tanıdığım bir kaç kişi bu kistlerle hamile kaldı inşallah Rabbim evladı olmayan herkese ve ben aciz kuluna da nasip eder. Allah analı babalı büyütsün. Bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olur.

merhabalar.bugün bir sevinç yaşadım ve bunu benim gibi çikolata kisti olup bütün umutlarını kaybetmişlere umut olsun diye yazıyorum çünkü her gün çikolata kisti olup gebe kalan var mı diye arıyordum internet sitelerinde.bir yıllık evliyim iki taraflı 5 cm ve 2 cm lik çikolata kistlerim vardı ve tüplerimden biri tıkalıydı gebe kalamıyordum amh değerim 0.5 di tüp bebek denemem oldu olumsuz sonuçlandı.çok doktora gittim kesinlikle ameliyat olmalısın tüp bebek bile şansı yok dediler.ben adet gördükden sonra bu ay ameliyat olmaya karar verdim adetimi beklerken geçikdi test yaptım ve şuan hamileyim Rabbimin bir mucizesi diyorum.çikolata kisti olanlar doğal yollarla gebe kalabiliyormuş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllaaaaaaaaaahhhh[/QUO

Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin canım. Evet benim de tanıdığım bir kaç kişi bu kistlerle hamile kaldı inşallah Rabbim evladı olmayan herkese ve ben aciz kuluna da nasip eder. Allah analı babalı büyütsün. Bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olur.

Allah razı olsun canım rabimm istesen herkese nasip etsin sizlerede inşallahhh.dualarım sizlerle.

Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Eşimle Ankara'nın yollarına düştük. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM

ayyy ne kadar güzel bir haber.darısı bizlere inş. :)

Allah sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin..

Allah tamamına erdirsin..çokk sevindim senin adına..

Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Eşimle Ankara'nın yollarına düştük. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM

tebrik ederim... Allah sağ salim tamamına erdirip bebeklerinize sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin... her ikiniz de bizlerin umudunuz umut kattınız... darısı en kısa bizlerin başına hayırlısıyla... sevgiyle kalın...

arkadaşlar burdan yazıyorum bu şifayı haykırmak istiyorum .
bu dertten muzdarip olanlar çikolata kistinin kesin çözümü.

KARBONAT.

BEN HEPSİNDEN KURTULDUM. bugün raporumuda aldım detaylı ultrason baktırdm radyolojide. ve kist yokkk. ve bu alkali muhabbetinin hikaye olmadığını vucudu nasıl hastalıklardan arındırdığının canlı şahidi oldum. sankın oymuş buymuş amelişyatmış macunmuş vs denemeyin geçmezzz. geçiren tek şey karbonat.

ve sakın ha sakın ameliyat olmayın. yumurta rezerviniz azalır. bazen doğanın mucizesi tıpta gelinen noktayı solluyor. belkide sırf birileri para kazansın diye bu mucizeyi dile getirmiyorlar. bu kadar ucuz ve kolay bir şey nasıl 8 günde hepsini yok ediyor. yanlız bu illetten bu yazıyıo okuyup kurtuldugunuzda lütfen bana da dua edin. birinin hayır duasını alabiliyorsam ne mutlu bana

arkadaşlar burdan yazıyorum bu şifayı haykırmak istiyorum .
bu dertten muzdarip olanlar çikolata kistinin kesin çözümü.

KARBONAT.

BEN HEPSİNDEN KURTULDUM. bugün raporumuda aldım detaylı ultrason baktırdm radyolojide. ve kist yokkk. ve bu alkali muhabbetinin hikaye olmadığını vucudu nasıl hastalıklardan arındırdığının canlı şahidi oldum. sankın oymuş buymuş amelişyatmış macunmuş vs denemeyin geçmezzz. geçiren tek şey karbonat.

ve sakın ha sakın ameliyat olmayın. yumurta rezerviniz azalır. bazen doğanın mucizesi tıpta gelinen noktayı solluyor. belkide sırf birileri para kazansın diye bu mucizeyi dile getirmiyorlar. bu kadar ucuz ve kolay bir şey nasıl 8 günde hepsini yok ediyor. yanlız bu illetten bu yazıyıo okuyup kurtuldugunuzda lütfen bana da dua edin. birinin hayır duasını alabiliyorsam ne mutlu bana

MRB BENIM DE IKI TARAFLI CIKOLATA KISTIM VAR BIRI 3 CM BIRI 2 CM E YAKIN DI SOGAN KURU YAPMISTIM BIR TANESI GITTI AMA DIGERI BIR TURLU GITMIYOR HAMILE KALAMIYORUM FSH DEGERIM DUSMESINE RAGMEN OLMUYOR BU KARBONAT NASIL UYGULADINIZ NEREDEN ALDINIZ

karbonat bir su bardağı klorsuz suya yani çeşme suyu olmayacak bir çay kaşığı karbonat atıp karıştırıyorsunuz ve içiyorsunuz yemeklerden önce aç karnına günde 2 kere. hepsi bu çok basit.

Karbonati nasil kullandiniz peki
karbonat bir su bardağı klorsuz suya yani çeşme suyu olmayacak bir çay kaşığı karbonat atıp karıştırıyorsunuz ve içiyorsunuz yemeklerden önce aç karnına günde 2 kere. hepsi bu çok basit

Tesekkurler keyra.. Yaklasik Bi haftadir bir cay kasigi karbonati 750 ml.siseye koyarak kullandim kistim 2 cm.di bugun dr.dan donuyrm hatta 18.3 ml cikti belki alet farkliligidir ama umutlandim yani :)

Maşallah..inşallah Bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır

Tesekkurler keyra.. Yaklasik Bi haftadir bir cay kasigi karbonati 750 ml.siseye koyarak kullandim kistim 2 cm.di bugun dr.dan donuyrm hatta 18.3 ml cikti belki alet farkliligidir ama umutlandim yani :)
H hira571 bu konuyu çikolata kisti için karbonat adlı başlıkta aktif olarak konuşuyoruz oradan takip et istersen. Bu arada kistlerin ne durumda inşallah tamamen erimiştir.

Basligi arattim ama bulamadim. Buara biraz sekteye ugradi karbonat. Bidaha da doktora gidemedim insallah erimistir.. Tüpe baslayacaktim aslinda buay ama kararsizlikgan kacirdim buayi bu sene iş hayati yogun izin alma vs sknti oluyo bu sefer ben strese giriyorum bu yil calismamaliydim birakamam da maalesef baslayamiyrm :((( cooook moralim bozuk o yuzden

Basligi arattim ama bulamadim. Buara biraz sekteye ugradi karbonat. Bidaha da doktora gidemedim insallah erimistir.. Tüpe baslayacaktim aslinda buay ama kararsizlikgan kacirdim buayi bu sene iş hayati yogun izin alma vs sknti oluyo bu sefer ben strese giriyorum bu yil calismamaliydim birakamam da maalesef baslayamiyrm :KK43:(( cooook moralim bozuk o yuzden

Merhaba moralinizi bozmayın ben evlendikten 2 yıl sonra bu illetle karşılaştım. 30 yaşımda evlenmiştim 36 yaşımda bir kızım oldu hemde tüplerin tıkalı normal yoldan olmaz diyen doktora rağmen. 2 aşılama 1 laporoskopi ve bir başarısız tüp bebeğin ardından tam ara vermişken hamile olduğumu öğrendim. Çocuk istiyorum sitesinde o yıllarda hikayemi de paylaşmıştım. 39 yaşımda da bir dış gebelik yaşadım. Şimdi 51 yaşımdayım menapozu bekliyorum ama hala endometriosis beni yoruyor. Appranax ı kim geliştirmişse ona duacıyım. Bebek olayını kapattıktan sonra yıllarca Yasmin kullandım ve çok rahattım endometriosisi unutmuştum. Ateş basmalar başlayınca menapoz başlıyor mu diye FSH baktırdım 43 çıkınca doktorum artık Yasmini bırakmamı söyledi. Geçen yıl 5 mayısta bıraktım. Bu sefer hormonal saç dökülmelerim başladı. Saç dökülmesine karşı Priorin denen hapı 4-5 ay boyunca içtim saçlarıma faydası oldu. İçeriğinde östrojenle ilgili bir bilgi yok ama sanıyorum östrojen oluşumuna pozitif bir etki yapıyor östrojen artınca da endometriosis hız kazanıyor. Maalesef hala adet oluyorum ve ağrılarım geri geldi. Adet tarihlerimi incelediğimde 83 günde 78 günde 38 günde 36 günde, 23 günde adet olmuşum ve Priorini bıraktım bu sefer 32 günde adet oldum ama beyağı ağrım oluyor. <<<<<<doktorum sen kızkardeşim olsan seni yarın ameliyat eder herşeyi alırım diyor. Ben yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken ameliyat olmak istiyorum. O yüzden internette aranmalara başladım. Diyetimi değiştirmeyi düşünüyorum. Size de uygun bir diyetin faydalı olacağını düşünüyorum.

Yaşadıklarımı yazdım ki benim durumumda olan birine belki fikir verir faydası olur diye düşündüm. Paylaşmak güzel. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Back
X