Çikolata kisti ameliyatı düşük AMH

Aaa hacamat hiç denemedim.diger her şeyi hala daha yapıyorum.ve kesinlikle faydası var. Ağrım 10 üzeri 10 ise 10 üzeri 8 e düştü. Ama yine de dayanılmaz. Ben şu hacamat da bi deneyeyim ya bismillah diyip herseye saldiriyorum😅🤣
Ben asla inanmazdım hacamata ama inandım ve aşırı işe yaradı :) Thanccs woman diye ilaç kullandım dedim ya o hep ağrılarımı alıyor hemde amh yükseltmişti :) donmuş embryonz varsa ne mutlu size bu arada neden kürtaj oldunuz

Ben asla inanmazdım hacamata ama inandım ve aşırı işe yaradı :) Thanccs woman diye ilaç kullandım dedim ya o hep ağrılarımı alıyor hemde amh yükseltmişti :) donmuş embryonz varsa ne mutlu size bu arada neden kürtaj oldunuz
Ah ah bu hastaliklar insani inanmadigi seylere mecbur birakiyor ama ne guzel bazen boyle ise yarayan seyleri gormus oluyoruz ben de denicem. Bir de bakicam o ilaca. Ya bebisin kalbini duyduk sonra durdu.3aylikken aldılar. Genetikte sorun yok dediler.normal sağlıksız bir gebelik dediler bir şey demediler.

Ah ah bu hastaliklar insani inanmadigi seylere mecbur birakiyor ama ne guzel bazen boyle ise yarayan seyleri gormus oluyoruz ben de denicem. Bir de bakicam o ilaca. Ya bebisin kalbini duyduk sonra durdu.3aylikken aldılar. Genetikte sorun yok dediler.normal sağlıksız bir gebelik dediler bir şey demediler.
Progestan kullanıyor muydunuz gebelikte

Saracoglu soğan suyu kistin zarini inceltiyor diyor zaten tek basinada nadir faydasi oluyor sogan suyundan sonra civan percemi aslan pencesiyle gidiyor sancilariniz tamamen ben bizzat yaşadım
Bu kişiden kişiye göre değişen riskli bir durum. Size iyi gelmiş olması bunu deneyip patlayan insanların olmadığı anlamına gelmiyor. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim ama lütfen kişiden kişiye değişen körler hakkında önerilerde bulunmayın bence vebal almış olursunuz. Size iyi gelmiş olmasına çok sevindim. Ama ben cesaret edemicem sanırım bu konularda biraz fazla tedbirliyim.

0.2 amh. Hiç çocuğum yok.diger değerlerim normal.6 cm cikolata kistim 8cm olmuş.1 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.gebelikte 3cm miyom çıkmış.diger overda da yeni küçük cikolata kisti çıkmış.ben yumurta toplatmistim. 5 embriyo var. Dehşet ağrılarım var artık gözümü karartıp ameliyat olmak istiyorum. 5 embriyo yeter dedi doktor emin değilim ama.ameliyattan sonra tekrarlar mi .ameliyat olanlar tecrübelerini yazabilir mi acaba🤍
Merhabalar bende de kist vardı tüp bebek tedavisine başladığımda kist yüzünden düşük yaparsın denildi üniv Hastanesi'nde on gün sabah akşam sogan kürü yaptım kist kalmamış şimdi baştan tüp Bebek tedavisine başladım deneyin isterseniz

Bu kişiden kişiye göre değişen riskli bir durum. Size iyi gelmiş olması bunu deneyip patlayan insanların olmadığı anlamına gelmiyor. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim ama lütfen kişiden kişiye değişen körler hakkında önerilerde bulunmayın bence vebal almış olursunuz. Size iyi gelmiş olmasına çok sevindim. Ama ben cesaret edemicem sanırım bu konularda biraz fazla tedbirliyim.
Saracoglunun kürü kendim uydurmadim zaten siz bilirsiniz

Merhabalar bende de kist vardı tüp bebek tedavisine başladığımda kist yüzünden düşük yaparsın denildi üniv Hastanesi'nde on gün sabah akşam sogan kürü yaptım kist kalmamış şimdi baştan tüp Bebek tedavisine başladım deneyin isterseniz
Sizin kistiniz kac santimdi

Ben visanne kullandım kistimi küçültmedi adetlerim oldu ama bir gün bile içmezseniz hemen kanama başlıyor. Ameliyattan korkmayın amh kaç bilmiyorum ama geçen ay arkadaşıma bu şekilde transfer yapıldı tuttu doktor çok önemli bu anlar da bu arada çikolata kistinin ağrısını tek geçiren magnezyumlar..
ben visanneye yeni başladım 10 gün felan oluyor bi regl dönemimde lekelenme gibi oldu 5 gün boyunca o bitti 6 gün sonra tekrar kanamam başladı bu sefer kanıyor bir kerede parça geldi kanama olması anormal mi bende

Ara kanama yapar, ilişki konusuna gelirsek enfeksiyon kapma olasılığı var prezervatif kullanın ama bu süreçte gebelik zaten oluşmuyor
kanamalar çok fazla değil lekelenmenin biraz fazlası sadece günlük ped kullanıyorum hijyen açısından saatte değiştiriyorum yoksa gün boyu bir günlük ped gayet yeter

Back
X