Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti olup aşılama yaptıran var mı? Ve bu kistle hamile kalan?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dlkom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
148
82
98
32
Merhaba benim yasim 26 sag tarafta 3 cm ye yakin cikolata kistim var. 21 aydır hamile kalamadim 2 yil olacak. Esimin ve benim baska hic bir problemimiz yok rahim filmi falan dahil. 3 ay klomen denendi olmadi simdi aradan 3 ay daha gecti. Bu ay adet olursam asilamaya gecmeli miyim artik yoksa bir kac ay daha beklemeli miyim. Bu kistle asilama yaptiranlar nasil sonuc aldi tecrubeliler bilgi verirse cok sevinirim ayrica kistim kuculmeye basladi biraz daha onceye gore. Bi macun kullandim biraz etki etti ama simdi napmaliyim hic bilmiyorum. Bu kistle hamile kalan bana umut olacak birileride yazarsa cok sevinirim. Umudum her gecen gun azaliyo :KK43:

Merhaba benim yasim 26 sag tarafta 3 cm ye yakin cikolata kistim var. 21 aydır hamile kalamadim 2 yil olacak. Esimin ve benim baska hic bir problemimiz yok rahim filmi falan dahil. 3 ay klomen denendi olmadi simdi aradan 3 ay daha gecti. Bu ay adet olursam asilamaya gecmeli miyim artik yoksa bir kac ay daha beklemeli miyim. Bu kistle asilama yaptiranlar nasil sonuc aldi tecrubeliler bilgi verirse cok sevinirim ayrica kistim kuculmeye basladi biraz daha onceye gore. Bi macun kullandim biraz etki etti ama simdi napmaliyim hic bilmiyorum. Bu kistle hamile kalan bana umut olacak birileride yazarsa cok sevinirim. Umudum her gecen gun azaliyo :KK43:
Selam bende de var 1,5 ve 2 cmlik çikolata kisti 14 aydır deniyorum bende olmadı. Dediğin herşeyi bende yaptım ama yok malesef. Aşılamayı bende düşündüm fakat çikolata kisti olanlarda çok başarılı olunmuyormuş. Sanırım en garantisi tüp bebek gerçi o da ihtimal ama bilemiyorum işte. Allah yardımcımız olsun

Merbaba canım Rabbim şifa versin inşallah cümlemize, maalesef bende de çikolata kisti var ve ben ameliyat oldum ama tekrar oluştu :( ve hsg çektirdim sağ tüpüm de kapalı. 15 aylık evliyim ve bizde çocuk sahibi olamıyoruz.. ben şuan clifeballı bitkisel macun kullanmaya başladım . Çok umutluyum ama bakalım, Rabbim hayırlısını versin. En kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım inşallah

Merbaba canım Rabbim şifa versin inşallah cümlemize, maalesef bende de çikolata kisti var ve ben ameliyat oldum ama tekrar oluştu :KK43: ve hsg çektirdim sağ tüpüm de kapalı. 15 aylık evliyim ve bizde çocuk sahibi olamıyoruz.. ben şuan clifeballı bitkisel macun kullanmaya başladım . Çok umutluyum ama bakalım, Rabbim hayırlısını versin. En kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım inşallah
O macunu bende kullandim o zaman bir iki ay sonra küçülttü kistimi simdi yine kullandim 2 ay ara verdim bakalim artik. Benim tüpler acik cikti ama yine de olmadi

O macunu bende kullandim o zaman bir iki ay sonra küçülttü kistimi simdi yine kullandim 2 ay ara verdim bakalim artik. Benim tüpler acik cikti ama yine de olmadi
Anladım canım. Aşılamayla ilgili pek bi bilgim yok benim de. Ama başka probleminiz yoksa kistin o kadar büyük değilmiş benim 7 cmdi ameliyatla alındı. Bende bu macunu kullanıp bakacağjm olmazsa doktor zaten aşılama önermişti tüplerin kapalı olma ihtimaline karşı.. olmazsa onu deneyeceğiz artık.. inşallah kısa zamanda Rabbim kucağımızı doldursun..

Bende de var 3.5 cm iki tarafli. Bu ay asilama deneyecegm. Amh degeriniz kac sizlerin. Dr igne ile asilma deneyelm diyor

Kistin bana zarari yumurta kalitesizligiymis. Belki igneler ise yarar bilmiyorm kismet. Illet nerden geldi buldu bizi

Kızlar merhaba.ben de bu ay doktoruma yumurta takibi yaptırıyorum. Bugün 9. günüm yumurtam 15mm. 12.günde progestan içmeye başlayacağım. bu ay olmazsa ben de önümüzdeki ay bir kez aşılama deneyeceğim. o da olmazsa artık yumurta takibi ve aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum :( tüp bebek tedavisine başlayayım diyorum

Kızlar merhaba.ben de bu ay doktoruma yumurta takibi yaptırıyorum. Bugün 9. günüm yumurtam 15mm. 12.günde progestan içmeye başlayacağım. bu ay olmazsa ben de önümüzdeki ay bir kez aşılama deneyeceğim. o da olmazsa artık yumurta takibi ve aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum :KK43: tüp bebek tedavisine başlayayım diyorum
Insallah gerek kalmaz cnm. Benm bir arkadasm 8 cm kist ile kendiliginden hamile kaldi. Kismetniste

Merhaba kızlar benim de sağ tarafta var kistim. Ben ameliyat oldum ama alamadılar kistimi çünkü yumurtalığıma yapışıkmış. geçen ay 1. aşılamamı oldum tutmadı bu ay 2. ye başladım. :( Allah isteyen kardeşlerimle beraber nasip eder ve tutar inş.

Merhaba kızlar benim de sağ tarafta var kistim. Ben ameliyat oldum ama alamadılar kistimi çünkü yumurtalığıma yapışıkmış. geçen ay 1. aşılamamı oldum tutmadı bu ay 2. ye başladım. :KK43: Allah isteyen kardeşlerimle beraber nasip eder ve tutar inş.
Nezaman ameliyat oldnz

Merbaba canım Rabbim şifa versin inşallah cümlemize, maalesef bende de çikolata kisti var ve ben ameliyat oldum ama tekrar oluştu :KK43: ve hsg çektirdim sağ tüpüm de kapalı. 15 aylık evliyim ve bizde çocuk sahibi olamıyoruz.. ben şuan clifeballı bitkisel macun kullanmaya başladım . Çok umutluyum ama bakalım, Rabbim hayırlısını versin. En kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım inşallah
Sanırım gebe kalmışsınız nasıl oldu anlatır mısınız

Canim bende cikolata kist vardi. Ilk olarak 16yasinda ogrendim cocugumun olmayacagini ve hep kendimi ole sartladim 2016da 29yasinda evlendim iki aysonra hamile kaldim hemde tedavisiz. Benim icin tam bir mucize. Ama oluyor iste rabbim veriyor . Senede bir defa regl olurum oda olursa yani bazi seneler olmadiginida bilirim. Doktorumun soledigine gore cikolata kistler kilo yaparmis fazla kiloda gebeleigi engellermis ben hamile kaldigim donemde zayiflamistim belki ondan olabilir. Ama bence beyni rahat birakmak gerekiyor aakin olmak gerekiyor dedimya 16 yasimda ogrendim kafada cocuk defterini lapatmistim

Back
X