Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti olup aşılama yaptıran var mı? Ve bu kistle hamile kalan?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim yasim 26 sag tarafta 3 cm ye yakin cikolata kistim var. 21 aydır hamile kalamadim 2 yil olacak. Esimin ve benim baska hic bir problemimiz yok rahim filmi falan dahil. 3 ay klomen denendi olmadi simdi aradan 3 ay daha gecti. Bu ay adet olursam asilamaya gecmeli miyim artik yoksa bir kac ay daha beklemeli miyim. Bu kistle asilama yaptiranlar nasil sonuc aldi tecrubeliler bilgi verirse cok sevinirim ayrica kistim kuculmeye basladi biraz daha onceye gore. Bi macun kullandim biraz etki etti ama simdi napmaliyim hic bilmiyorum. Bu kistle hamile kalan bana umut olacak birileride yazarsa cok sevinirim. Umudum her gecen gun azaliyo :KK43:
Ben varım canım 2.5 yaşında kızım var benim de kistin saf tarafta ben kızımı tedavi falan olarak değil doğal yolla kendiliginden hamile kaldım bence aşılamayı da deneyebilirsin ama bejlesende olur bide her bünye farklı oluyor sen kendini nasıl hissedeceksin onu yap stresi at aklından umut istiyorsan bana 2 doktor çocuhun hiç bi zaman olmaz ameliyat ol dediler olmadım hamile de özele tedaviye başladım ama ilaçsız nesiz kendilignden hamile kaldım

Back
X