Aşılama Çikolata kisti olup aşılamayla hamile kalan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba nehira senin daha çok yeni galiba ama yaşım var diyorsun doktor ne diyorsa onu yap canım.bende bir yıldır uğraşıyorum aynı senin gbi çalışyorum sürekli bu yumurta takibinde izin almak o kadar zor oluyorki seni anlayabiliyorum. Bn artık söylemek zorunda kaldım tedavi goruyorum diye ama bu seferde çocuğu olmuyor diye konuşmalara başladılar.umrumda bile değil artık.bn 2 ay sonra tüp bebeğe geçiyorum cnki geçen ayki aşılamam da tutmadı doktor artık zaman kayıp etmeyelim desi benm yaşında 29 oldu cnki tüp bebekte yaş faktörü çok önemli yumurta rezervlerini artık kistler zayıflatmaya başlamış dedi.o kadar zor ki bu süreç rabbim herkeze sabır versin

Ayyy hikayemiz benziyor :) ayyy beni bu çocuk yapma sürecinden çok işyeri geriyor :( dün sabah erkenden hastaneye gittim, işim erken bitsin de çok geç gitmeyeyeim işe diye, ne yapsan da öğlen oldu, okadar kasmışımki kendimi başım ağrıdı allahtan migrenim tutmadı. Ya müdürüne söylüyon iznini alıyon dimi, yok olmaz işe döndüğünde iş arkadaşlarına da açıklama yapman gerekiyor sanki, çalışanların meraklı bakışları , yüzlerindeki değişik ifade insanlar çok densiz çok patavatsız . Sanki özel hayatımdaki şeyleri anlatmak zorundayım gibi, ben kimseye bişey sormam kişi kendiliğinden anlatmadığı sürece. Geçen ay ilk defa doktora muayene ve tahlil yaptırmaya gittğimde kist olduğunu öğrendim, psikolojikmen zaten çöktüm, narkozla rahim filmi çekildi, 2-3 gün ağrın olur dedi doktor. Bende izin aldım. İşe döndüğümde densizin biri geldi düşük müşük mü yaptın dedi. Oha dedim oha. Şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım, düşük olması için hamile olmak gerekir ben hamile miyim o nerden çımtı dedim sinirden. Gerizekalı. Ben hamile de olabilirdim düşük de yapmış olabilirdim allah korusun, bunu bana rahatlıkla nasıl söylüyorsun. Normal bişey mi bu langır lungur sorulacak. Bir iki kişiyi dövecem o olacak :)

Bn 1 yıldır iş yerinden bu dertten çekiyorum sonuçta yeni ewlisin her doktora gittiğimde hamilesin diolar.asilama yaptirdim inan binbir türlü yalan söylemek zorunda kaldım iş yerine ama yumurta takibi yapıldığında doktor 2 günde bir cagirdi biraz anlamaya başladılar hatta çocuğun mu olmuo dediler o yüzden seni cok iyi anliyorum.bir bucuk ay.sinra tüp bebek yapilcak ne dicem blmiom ya da derim artık iş yerine ayıp degil günah degil napalim. Ama insan gene de çekiniyor.bn de rahim filmi cekindim 2 ay önce ama hemen ise gttim yatmadım bile düşün mr çekincem dedim işyerine neler neler düşün.arkdaslarimda meraklı sürekli soruyorlar bana bnde artuk kist tedavisi goruyorum dedim kist cıktı nabim.bu sürecimiz çok zor inan rabbim yardımcımiz olsun

Bn 1 yıldır iş yerinden bu dertten çekiyorum sonuçta yeni ewlisin her doktora gittiğimde hamilesin diolar.asilama yaptirdim inan binbir türlü yalan söylemek zorunda kaldım iş yerine ama yumurta takibi yapıldığında doktor 2 günde bir cagirdi biraz anlamaya başladılar hatta çocuğun mu olmuo dediler o yüzden seni cok iyi anliyorum.bir bucuk ay.sinra tüp bebek yapilcak ne dicem blmiom ya da derim artık iş yerine ayıp degil günah degil napalim. Ama insan gene de çekiniyor.bn de rahim filmi cekindim 2 ay önce ama hemen ise gttim yatmadım bile düşün mr çekincem dedim işyerine neler neler düşün.arkdaslarimda meraklı sürekli soruyorlar bana bnde artuk kist tedavisi goruyorum dedim kist cıktı nabim.bu sürecimiz çok zor inan rabbim yardımcımiz olsun
Ayyy inanmıyorum allahım aynı durum :))) bnde bu hafta yumurta takibinden 2 kere gittim ya insanlar şuan bana ya hamiledir bu yada düşük yaptı ondan izin alıyor düşüncesindeler . Sanki hayatımdaki bütün gelişmelerden işyerindekileri haberdar etmek zorundayım çok garip. Ve ben kimseye gidip böyle özel şeyler soran biri değilimdir o yüzden aşırı garip geliyor npcan. Tüp bebek yapılacağı zaman yıllık izin kullan gitsin, ben o aşamaya gelmem inşallah diye dua ediyorum ama gelirsem yıllık izin kullanırım. İşyerini mi çekecem.

Vala canım yıllık izn kullanmam da 5 gün rapor alirim cnki çok önemli benim için tüp bebek dönemi fazla yatmakta çok iyi değilmiş öyle diolar. Ama sürekli düşünüyorum napcam diye millet arkamdan sürekli bu kiz ne yaptırdı acaba hamilemiki rapor aldı dicekler veya çocuğu olmuyordu kesin dicekler çok kötü bir durum.aslinda tup bebek gayet normal ama bunu insanlara anlatmak zor

Vala canım yıllık izn kullanmam da 5 gün rapor alirim cnki çok önemli benim için tüp bebek dönemi fazla yatmakta çok iyi değilmiş öyle diolar. Ama sürekli düşünüyorum napcam diye millet arkamdan sürekli bu kiz ne yaptırdı acaba hamilemiki rapor aldı dicekler veya çocuğu olmuyordu kesin dicekler çok kötü bir durum.aslinda tup bebek gayet normal ama bunu insanlara anlatmak zor
İnsanlar sadece konuşmayı bilir, özel hayatmış mahrem alanmış bilmezler. Kendileri ile ilgili olunca bilinmesini istemezler, ama başkasının hayatını bilmek isterler, empati yoksunu insanlar. Valla ben bu gidişle birini tersleyecem o olacak :) anca ondan anlarlar :)

Aynen öyle canım çok zor vala bakalim bn napcam bide bnim çalıştığım yerde 20 kişilik hemen herşey duyuluyor müdürlerimiz erkek paso böyle arkamdan konuşurlar her hastaneye gittiğimde artık umrumda değil vala birisi birşey dese cvp ver3cem artik

Selamlar .ben ilk defa kullandım klomeni, 5 gün sabah akşam. Bugün kontrole gittim, 3 yumurta gelişmiş ama sadece 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış dedi doktor. Bu gece 12 de iğne yaptırcam cumartesi sabahı aşılama yapacak. Aşılamadan sonra, gerekenleri söyler büyük ihtimal o gün ama cumartesi narkoz altında mı yapar aşılamayı ağrı çeker miyim, pazartesi işe gitmemin bi sakıncası olur mu. Bu ilk iğnem ilk aşılamam. Aşılamadan sonra kanama olur mu, kaç gün sonra eğer tutmadıysa adet olurum? Bi sürü soru oldu ama tecrübeleri olan yazabilir mi lütfen :)

Canım aşılama çok kolay bn iki kere oldum tutmadı ıste.5 dk da yapilio bi yarim saat doktor seni yatırıyor.tabi o gün biraz dikkat etmeye bak bn isten beri gitmiştim aşılama yaptırmaya saat ikide yapılmıştı ama sonra gtmedim ise mr cekindim dedimertesi gün gttim ama ise. Hafif bi kanama oluyor ama geçiyor bide adet ağrısı gbi ağrı başka bişey yok yani hiç korkma.rahim filmi bile daha zor düşün ki bn onu narkozlu çekinmistim

Canım aşılama çok kolay bn iki kere oldum tutmadı ıste.5 dk da yapilio bi yarim saat doktor seni yatırıyor.tabi o gün biraz dikkat etmeye bak bn isten beri gitmiştim aşılama yaptırmaya saat ikide yapılmıştı ama sonra gtmedim ise mr cekindim dedimertesi gün gttim ama ise. Hafif bi kanama oluyor ama geçiyor bide adet ağrısı gbi ağrı başka bişey yok yani hiç korkma.rahim filmi bile daha zor düşün ki bn onu narkozlu çekinmistim
Ayyy çok sağoll ❤️❤️❤️ Rahim filmini bende narkozlu çekindim :) ozaman cumartesi eve gelir pazartesiye kadar dinlenirim rahat rahat. Sen aşılama olduğundan kaç gün sonra anladın tutmadığını yani kaç gün sonra adet oldun.

Bide şimdi benim normal düzenimde 3 ocak yummurtamın çatlama günüydü.17 ocak adet bşlama günümdü. Şimdi bugün (4 ocak) bana çatlatma iğnesi yapılacak yani çatlama dönemim 1-2 gün uzamış gibi bişey olacak. Ozaman eğer aşılama olmazsa adet olmam gereken tarih 18-19 ocak gibi mi olur yani 1-2 gün kymış gibi :))) ayy çok karışık oldu anlatabildim mi :)))

Yani bir bucuk gün dinlencen bak sen bem onu bile yapamadım ertesi gün gttim.canim onu sama doktor söyler ama genelde aşılamadan 12 yada 14 gün test yap dicek sana doktorun tabi bu kişiden kişiye gore değişir tutma olasılığı. Bn dayanamayıp 9 gün yapmıştım baktım silik çizgi cıktı umutlandım megersem catlatma ignesinde bta hgc hormonu olduğu icin çıkmış. En garanti 12 ile 14 gün arası zaten adet olursan olmucak.adetin gecikmesini bekle dedigim gibi doktorun sana söyler bunları hep sor bn bazen unutuyordum doktora söylemeyi .internetten bakıyordum ;)

Yani bir bucuk gün dinlencen bak sen bem onu bile yapamadım ertesi gün gttim.canim onu sama doktor söyler ama genelde aşılamadan 12 yada 14 gün test yap dicek sana doktorun tabi bu kişiden kişiye gore değişir tutma olasılığı. Bn dayanamayıp 9 gün yapmıştım baktım silik çizgi cıktı umutlandım megersem catlatma ignesinde bta hgc hormonu olduğu icin çıkmış. En garanti 12 ile 14 gün arası zaten adet olursan olmucak.adetin gecikmesini bekle dedigim gibi doktorun sana söyler bunları hep sor bn bazen unutuyordum doktora söylemeyi .internetten bakıyordum :KK66:
Ay bugün bana çok faydalı bilgiler verdin çok sağol :) bak ben de kesin dayanamayıp erken yapardım testi , iyiki söyledin hayal kırıklığı yaşardım sonra, 9 gün sonra silik çıktığına göre acaba daha erken yapsan daha koyu mu çıkacak çok ilginç ,allahım cumartesiden sonra koskoca 2 hafta nasıl geçer neyle oyalancam dikkatimi nereye versem aboooooo

Benimde geçmemişti gunler8m meraktan erken yaptim ıste hayal kırıklığına uğradım
Ama ıns senin aşılama tutar rabbim hayal.kirikligina uğratmaz.bnm iki aşılama da olmadi artık tüp bebeğe geçtik bnde bir bucuk ay sonra yaptrcam bakalim ikimizinde ıns yüzü güler:)

slm kızlar son durumlarınız nedir ? Benim de 3. evre kistim var ve bu ay aşılama yapıyoruz. İğneleri vurmaya başlayalı 5 gün oldu ama zaman geçmiyor. Kafam da deli sorular. ??????

Bendede cikilota kisti var canım her iki yumurtalıkta 3 cm boyutlarında. Bn 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım hepsi başarısızlıkla sonuçlandı.bu ay son tüp bebeğime baslicam bakalim son bir tane embriyom kaldı . Bakalim nasıl bu da olmazsa oluruna birakcam artık allah ne zaman nasip ettiyse.ama inan çok zor evreler bunlar 2 yıldır uğraşıyorum neredeyse .bu kistler gebeliğe engel değil diyorlar fakat olmuyorda .inşallah senin aşılaman tutar .rabbin yardımcın olsun

Back
X