çikolata kisti olup da hamile kalan varmı ?

konu sahibiyle ayni durumdayim sol yumurtalikta 5 cm kist doktor 4 ay dene olmazsa gel dedi ve ben 4. aydayim olmadi😔

Arkadaslar bende sizler gibi cikolata kistim olduğunu öğrendigimden beri bütün forumları okuyup sürekli kendime ümit arar durumdaydım, ve her zaman hamile kalırsam kesinlikle hemen bilgilerimi paylasacagım diye söz vermistim. Hikayeme gelecek olursak; 23 yasındayım bundan 8 ay önce evlendim dügünüme 1 bucuk ay kala korunmak icin doktora gittigimde sağ yumurtalıgımda 4-4,5 cm arası büyüklükte bir adet cikolata kistim olduğunu ögrendim dünyam basıma yıkıldı internette girdigim her yerde kısırlık nedeni olarak geciyor ve cocuk sahibi olması zor deniyordu. Öncelikle sunu söylemeliyim doktoruma inanılmaz güvendin profesördü daha önce gittigim doktorlar tedavi yok dedi doktorum bana visanne verdi cikolata kisti her adet döneminde kanama yaparak adet oldukca büyüyen bir kist rahmini dinlendiricez bu ilac adet olmanı engelleyecek ve bu sürecte kist kücülecektir dedi adet olmamak önce beni biraz korkutsada doktoruma güvendim ve hergün hic aksatmadan 7 ay boyunca ictim 3 ayda bir kontrole gittim ilk kontrolde 3.5 cm e düsmüstü ve bir de sol yumurtalıgımda basit kist olusmutu allahım dedim her doktora gittigimde bir sey cıkıyo neyse doktora cocuk istedigimi söyledim 3 ay daha kullanmalısın biraz daha kücülsün dedi kullandım tekrar gittigimde 3 cm e düsmüstü yani aslına bakarsanız 1 cm kücülmüstü sadece ama doktorum ilacı bırakabilirsin dedi folik asit verdi ve 6 ay icinde gebelik beklicez dedi. İlacı bıraktım malum ilacı icerken hic adet olmadım ovulasyon testi aldım hemen cocugum olmamasından cok korkutugum icin daha ilk adetimi beklemeden yumurtlamam ne zaman olacak diye takip ettim ilacı bıraktıktan tam 2 hafta sonra yumurtladım o günler iliski oldu sonra beklemeye basladım ve 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ilk denemede. Arkadaslar bu ben cok sağlıklı oldugun icin mucize olmadı cikolata kistiniz varsa dogru takipleri yaptırın sık sık doktora gidin bu ciddi bir rahatsızlık inanın doğum kontrol haplarından cekinmeyin o kistler büyüdükce yumurta atılması güclesiyor bırakın haplarla kücülsün sonra baska bir sorununuz yoksa allahın izniyle gebe kalırsınız. Ben bu 2 haftada sürekli salavat getirdim, yasin okudum, ve yusuf peygamberin duasını okudum cok dua edin bu kisttende korkmayın cikolata kistim var cocugum olmuyo yazıyor herkes ama belki esinde sorun belki kendisinde baska bir sey var yada söyle düsünün hic sorunu olmayan insanlarında cocugu olmayabiliyor. İcinizi ferah tutun iyi bir hekimin gözetimiyle tedavi olun sonrası Allah kerim ❤️

Karışımı bende sipariş verdim ama nasıl kullanıldıklarını tam bilemedim siz nasıl kullandınız acaba kürleri

Merhaba. 29 yaşındayım.Benimde sol yumurtalıkta 3 cm çikolata kistim var. 6 ay denedikten sonra şuan 6,5 haftalık hamileyim.
Kistim Kasık ağrısı vs de yapıyordu. İnternette okuduklarımdan ben de bebeğim olmayacağına tüp bebek tedavisi göreceğime kendimi inandırmıştım. Oysaki kendiliğinden oldu.
İnsan internette umut verecek şeyler duymak istiyor. Genelse herkes sıkıntısını yaZıyor sonrasında unutuyor..
doktor bana “birçok kadın bu kistle yaşıyor hatta farkında bile değil, doğuma engel diyemeyiz” demişti.
Rabbim herkese en hayırlı zamanda naaip etsin anneliği🙏🏻

Arkadaşlar gitmedigimiz doktor kalmadı hepsi bizi tüp bebek tedavisi yada aşılama ya yönlendirdi doğal olarak hamilelik bu sayılarla çok zor bir ihtimal dediler.sina baharat Recep abiyi bir arkadasim önerdi 8 yıldır çocukları olmuyordu. ilk başta gerçekten acaba dedim eşim aradı verdiklerini kullandı.3 ay kullanip bıraktık ve 3 aylık hamileyim .Allah herkese nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar gitmedigimiz doktor kalmadı hepsi bizi tüp bebek tedavisi yada aşılama ya yönlendirdi doğal olarak hamilelik bu sayılarla çok zor bir ihtimal dediler.sina baharat Recep abiyi bir arkadasim önerdi 8 yıldır çocukları olmuyordu. ilk başta gerçekten acaba dedim eşim aradı verdiklerini kullandı.3 ay kullanip bıraktık ve 3 aylık hamileyim .Allah herkese nasip etsin inşallah.
İnsanların umutlarıyla oynamayın 2 bucuk ay o gönderdiği caylari ve iksir dediği karışımı içtim hic bi faydasi olmadi

Merhaba,
Çukulata kistin 2 tedavi yöntemi varmış.Doktorumuzun bilgilendirmesi ile bu rahatsızlığımızı tanımaya başladık.
1.uygulama geçici süre yalancı menapoz yaşatan hap ( visanne) ile tedavis.Dr.önerisi ile ilacı kullandığınız dönemlerde regl olunmuyor.Yine Dr.bilgilendirmesine bağlı olarak ruhsal hassasiyet yada vücutta kilo alımı ,tüyle gibi olumsuzlukların ihtimal dahilinde imiş.Diğer uygulama kistin oluştuğu yumurtalıkların ameliyat ile temizlenmesi.her iki uygulamada kistin tekrarlanması yüksek ihtimal.Kızımda aynı rahatsızlık olduğu için alternatif tıp araştırması ile Konya da bitkisel karışımlar hazırlıyan Recep bey'e ulaşdım.
Kürün kullanılma sürecinde özellikle her çeşit peynir,pekmez dahil şeker,marul ve soğuk sıvı,katı gıdalardan kesinlikle uzak durulmasını önerdiler.
Regl dönemlerimiz çok ağır sancılı geçiriyorduk.Kürün kullanımı ile sancılarımız yok denecek kadar hafifledi.
Regl yoğunluğumuz azaldı diyebilirim.
Bugün 3.uygulama için talepde bulundum recep Beyden.Doktor kontrolümüzü eylül ayında yapacağımız döneme kadar kürü kullanmaya devam edeceğiz.
Herkese şifa diliyorum.

Back
X