- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
- Konu Sahibi Toprak6560
Çikolata kistiyle Umuttepe araştırtma Emek Bey e tüp bebek yaptıran var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm kist yoktu onda. Tmm canm insallah unutmazsam yazarim ilk gözlemlerimi. Ama olumsuz bir yorum okumadim arastirdigim kadariyla.Ay ne güzel ikiz gebelik Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.çikolata kisti mi vardı onda da.
benim de ayın 10 unda emek bey e randevum.
Yarın gidince yorumlarını yazar mısın burdan?
Yok cnm kist yoktu onda. Tmm canm insallah unutmazsam yazarim ilk gözlemlerimi. Ama olumsuz bir yorum okumadim arastirdigim kadariyla.
Canim ben gittim guzel ilgileniyor doktor. Ben suana kdr ozele gitmistim hep ama bunun gibi detayli ilgilenmedi onlara iyi diyodm ama bu daha iyimis. Bana asilama yapalim dedi. Detayli bi kan tahlili istedi ozelde bu kdr istememislerdi sasirdim. Tahlillerimi toplayip rapor cikarttiricam asilama oluck allahin izniyle. Insallah sende hayirlisiyla begenirsin doktoruSabırsızlığa bekliyorum ilk izlenimini![]()
Canim ben gittim guzel ilgileniyor doktor. Ben suana kdr ozele gitmistim hep ama bunun gibi detayli ilgilenmedi onlara iyi diyodm ama bu daha iyimis. Bana asilama yapalim dedi. Detayli bi kan tahlili istedi ozelde bu kdr istememislerdi sasirdim. Tahlillerimi toplayip rapor cikarttiricam asilama oluck allahin izniyle. Insallah sende hayirlisiyla begenirsin doktoru
Hayr canm bi sorun gozukmuyor bizimİnşallah cnm. Sen de çikolata kisti mi vardı
Canim ben gittim guzel ilgileniyor doktor. Ben suana kdr ozele gitmistim hep ama bunun gibi detayli ilgilenmedi onlara iyi diyodm ama bu daha iyimis. Bana asilama yapalim dedi. Detayli bi kan tahlili istedi ozelde bu kdr istememislerdi sasirdim. Tahlillerimi toplayip rapor cikarttiricam asilama oluck allahin izniyle. Insallah sende hayirlisiyla begenirsin doktoru
Evet canm oldum beklemedeyim suan benmde 15inde olduSelam kızlar Emek hocanın hastasıyım bende :) Aşılama oldun mu acaba? Benim 2. aşılamam 10 Ocakta yapıldı beklemedeyim. Senin gibi bende de bir problem yok deniliyor.
Hayirli olsun insallahBen de başladım Emek hoca da. İlk iğnemi oldum bugün.
Hayırlı olsun öncelikle. Benimde çikolata kistim var. K.dogum hastanesine gidiyorum ama islemler cok yavas ilerliyor. Kistlerimden baska neyim var bilgim yok. öncesinde denediniz mi nasıl bir yol izleyerek tup bebeğe karar verdiniz?Ben de başladım Emek hoca da. İlk iğnemi oldum bugün.
Hayırlı olsun öncelikle. Benimde çikolata kistim var. K.dogum hastanesine gidiyorum ama islemler cok yavas ilerliyor. Kistlerimden baska neyim var bilgim yok. öncesinde denediniz mi nasıl bir yol izleyerek tup bebeğe karar verdiniz?
Bazen çok umut doluyorum bazen de korku sarıyor içimi. Ilk öğrendiğimde bekardım doktor yasmin vermişti bende sogan suyu ictim ve bir an önce evlen hamile kalmaya çalış olmazsa ameliyat olman gerek demişti ankarada özel bir hastane. Tabi o zaman evlenmeme 1 sene vardi. Evlendim 1 sene dusunmedik. Simdi istiyoruz normal yolla olmasi icin deniyoruz umutlaniyorum ama cikolata kisti konulari okudukca umutsuzluk giriyor icime. Benim sağda 4.5 solda 3.9 cm iki tane endo var. Hormon testine de Doktor normal sınırlarda dedi. 6 şubat ta transvajinal ultrasonografim vaR. Doktora artık diycem yani zaten gidiyoruz her ay bir ışlem için gitmek sinir bozucu geliyor her testi istese zaten verilen tarihler bir ay sonra. Hemen neyim var ve ne yapmam gerek kismina gecmek istiyorum. Bir mucize olsa hiç bir şeye gerek kalmasaTeşekkür ederim.
Ben de ilk defa yaptırıyorum.
Benim işlerim hızlı ilerledi şimdiye kadar. Ama sonrası nasıl ilerler bilgim yok.
Beni sadece kalabalık yordu.
Salak gibi oluyroum hastaneye gittiğim gün![]()
Bazen çok umut doluyorum bazen de korku sarıyor içimi. Ilk öğrendiğimde bekardım doktor yasmin vermişti bende sogan suyu ictim ve bir an önce evlen hamile kalmaya çalış olmazsa ameliyat olman gerek demişti ankarada özel bir hastane. Tabi o zaman evlenmeme 1 sene vardi. Evlendim 1 sene dusunmedik. Simdi istiyoruz normal yolla olmasi icin deniyoruz umutlaniyorum ama cikolata kisti konulari okudukca umutsuzluk giriyor icime. Benim sağda 4.5 solda 3.9 cm iki tane endo var. Hormon testine de Doktor normal sınırlarda dedi. 6 şubat ta transvajinal ultrasonografim vaR. Doktora artık diycem yani zaten gidiyoruz her ay bir ışlem için gitmek sinir bozucu geliyor her testi istese zaten verilen tarihler bir ay sonra. Hemen neyim var ve ne yapmam gerek kismina gecmek istiyorum. Bir mucize olsa hiç bir şeye gerek kalmasa![]()
Nerde yaptırdınız peki testlerinizi ?Bana hemen tüp bebek dedi. İlk 10 aralıkta gittim ben muayene oldum. Rapor çıkarıp İlaçları aldım ve regl olmayı bekledim.
bugün de ultrason da baktı asistanı ve iğnelere başladım.
ama ben rahim filmi hormon testleri hepsini yaptırıp gitmiştim hazırdı benim hepsi.
Nerde yaptırdınız peki testlerinizi ?
Kocaelidesiniz sanmistim. Emek bey 'in yorumları oldukça iyi olduğunu biliyorum da bir ay daha deneyeyim diye düşünüyorum. Doktor arastirmasi onemli gercekten. Endoyla kendiliginden hamile kalanlar oldukça az ama veren Allah ol der ve olur inşallahBursa darahim filmini çekildim medicabil di sanırım Zeynep varlıbaş die bi dr a. Anestezisiz hiç ağrı sızı acı olmadı çok şükür.
Hormonları d özel hastanede yaptırdım.