CIKOLATA KISTI OLUP KLOMEN KULLANANLAR!!!

Tententen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
2.764
3.874
83
Iyi aksamlar arkadaslar. Size sormak istedigim soru tam anlamiyla. Cikolata kistinde klomen kullaniliyor mu? Sag tarafimda 3.5cm cikolata kisti var. Sol taraf ise temiz. Hap kullaniyorum buyumemesi icin. Hapi biraktigim ay klomen kullanabilir miyim hemen hamile kalmak icin. Lutfen benim gibi olanlar yardim edebilir mi???

Merhaba gördüğüm kadarıyla hamilesiniz öncelikle hayırlı olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin :) Benimde sag tarafta cikolata kistim var ayni boyutta ve sol taraf benimde temiz acaba klomenle mi hamile kaldiniz ben 1 yili gecti kalamadim ve bu ay klomene basliyorum iki gun sonra baska yerlerde görüyorum hamile kalmak zor gibi yazilari ve moralim bozuluyo sizi gorunce cok sevindim nasil ve ne kadar surede hamile kaldiginizi merak ettim

Merhaba canim. Evet suan hamileyim ve dogal oldu. Bi macun kullandim. Ilk ay cikolata kistimi yok etti obur aya da kendiliginden hamile oldugumu ogrendim

Hangi macun acaba clife bitkisel macun mu bende kullaniyorum 3 ay oldu ama benim kiste etki etmedi sizinkini tamemen mi yok etti

Hangi macun acaba clife bitkisel macun mu bende kullaniyorum 3 ay oldu ama benim kiste etki etmedi sizinkini tamemen mi yok etti

Evet onu kullandim. Ilk ayda yok oldu. Ikinci ayda da hamilr oldugumu ogrendim. 2 farkli doktora gittim kist icin. Ilki benim doktorum degildi bana deli muamelesi yapti diyebilirim inanmadi. Sonra kendi doktoruma kese icin gittigimde bakti ve goremedi oda cok sasirdi. Cunku bana ne tedavi uygulayacagini bilmiyordu kistim buyuyodu surekli. Dogal olmasi cok sasirtti

Malesef benim 3. Kavanozum ama daha gitmedi kist ama benimki buyumuyo basta buyudu sonra bu macunu kullanmaya basladiktan sonra hep sabit kaldi insallah bende de ise yarar tesekkur ederim cevabiniz icin bende umutsuzum baya oldu cunku benim 1 yili gecti hamile kalamadim bu ay klomene basliyorum yarin

Umutsuz olmayin inanin en ummadiginiz anda geliyo guzel seyler. Ben hic beklemiyordum. Kist icin kullanmakti amacim bebekte supriz yapti. Kafandan cikardigin an oluyo. Sartlandigin surece olmuyo maalesef

Umutsuz olmayin inanin en ummadiginiz anda geliyo guzel seyler. Ben hic beklemiyordum. Kist icin kullanmakti amacim bebekte supriz yapti. Kafandan cikardigin an oluyo. Sartlandigin surece olmuyo maalesef
Cok tesekkur ederim insallah kafamdan cikartabilirim pek beceremedim 1 yildir ama :)

Merhaba bende 3 senedir korkmuyorum iki taraflı çikolata kistim var kizim 7 yaşindayken korunmayı bıraktım 10 yaşına geldi bir çok doktorada gittim klomende kullandım 4 ay nasip p
Olmadi bu macunu nerden temin edebilirim bana umut oldu

Merhaba canim. Evet suan hamileyim ve dogal oldu. Bi macun kullandim. Ilk ay cikolata kistimi yok etti obur aya da kendiliginden hamile oldugumu ogrendim
Inşallah darısı bize olsun bende kendimi çaresiz hissediyorum.doktora gidiyorum binbir umutla herbiri farklı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…