• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata Kisti Olup Tekrar Eden ve Buna Rağmen Gebe Kalan Varmı?

merhaba arkadaslar benımde sagyumurtalıgımda 4.8 capında cukkistım war yaklasık 2yıldır ılacla dusmedı bıtkı kurlerıde uyguladım onlarda sonuc wermedı.2yıldırda hamıle kalamıyorum.en so gıttıgm dr amelıyata karar werdi. aslındakıstım tam sınırda oldugu ıcın bıraz arada kaldı.sınır 5cm mis bunun asasıda olan kıstlerınkendılıgınden yok olabılecegını soledı ama benım kı yok olmuyor.yanı asılamada yapabılırım busekılde sana yada laporoskopıyle alacaz kıstını o sırada tuplerıne de bakarız yapısıklık olupolmadıgına da bakarız tekrar rahım fılmı cektırmek durumunda kalmazssın dedıhemde kıstınden kurtulmus olursun dedı.bızde amelıyata karar werdık. burada bı ozel hastnede drum ama ıstanbuldan gelıor haftada 2gun buraya bızden bıraz amelıyat ıcın yuksek bırakam ıstedı sanırım..amelıyat olan arkadaslar sızın amelıyatınızın malıyetı nekdar oldu.ıstanbuldada hastane arastırması yaptırıyorum.amelıyat son care sanırım.umarım tekrarlamaz.drum sımdıde hamıle kalabılırsındıo keske hamıle kalmıs olsanda sezeryana hem cocugunu hemde kıstını almıs oluruz dıo.aslında bıran once amılyat olmak ıstıorum ama cok ta korkuorum..

bende 1 ay once amelıyat oldum su an hala ıgne tedavısı goruyorum.bu forumuda okuyunca biraz içim rahatladı görebildimki hamile kalanlar varalkisalkisalkis

arkadaslar, bende de endometriosis var. Douglas da 8 mm, ve sürekli bel agrisi ve sag yumurtaligimda agri cekiyorum. o agrilar sag kasigima bile vuruyor ayni agri, sol tarafta da basliyor. ben almanya da yasiyorum. buradaki doktorlar yüzde 40 dan fazla hamile kalmama riski var diyor. endometriossis icin bir forum var almanya avusturya ve isvicreden kadinlar giriyor. simdiye kadar okadar kadindan sadece iki kisi hamile kaldi. burada bu hastaligi olanlar özel doktorlara gidiyorlar. bu carsmba günü bende 400 kilometre araba ile yol gidicem öyle bir doktor icin. kafam cok karisik, türkiyede hamile kalabiliyorsun diyorlar, almanyada zor diyorlar. kadin doktorum hic bir sekilde bir sey demiyor bana. ben hep soruyorum hamileligi ne kadar etkler diye tik yok, kadin diyorki ne diyim, simdi bir sey derim tersi cikar suclu olurum diyor.

gercekten kötü bir hastalik mi bu? ben sonucta evli degilim, bir sevgilim bile yok. vardi bu hastaligi ögrendikten sonra cok baski uygulayip ayrildi benden. artik kolay kolay biriyle tanisamamda, nasil anlatirim bu hastaligi. evlenmeden önce bu hastaligia yakalanip, ssevgilisine yada nisanlisina evlenmeden önce anlatan varmi. nasil anlattiniz?

offf allahim offf. cenabi hakka hergün dua ediyorum. sizler icin de edicem, rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder insaallah.

canım benım bı arkadasım wardı onunda senınkı kadar bı kıstı wardı ewlenmeden once we bekarken amelıyat oldu we kıstını aldılar we suan ewlı 2 cocugu war umudu kaybetmemek gerek allah dılerse hersey olur..dılemezsse hıcbırsey hakkımızda hayırlısı..

Back
X