- Konu Sahibi xsxeker pembe
merhaba arkadaslar benımde sagyumurtalıgımda 4.8 capında cukkistım war yaklasık 2yıldır ılacla dusmedı bıtkı kurlerıde uyguladım onlarda sonuc wermedı.2yıldırda hamıle kalamıyorum.en so gıttıgm dr amelıyata karar werdi. aslındakıstım tam sınırda oldugu ıcın bıraz arada kaldı.sınır 5cm mis bunun asasıda olan kıstlerınkendılıgınden yok olabılecegını soledı ama benım kı yok olmuyor.yanı asılamada yapabılırım busekılde sana yada laporoskopıyle alacaz kıstını o sırada tuplerıne de bakarız yapısıklık olupolmadıgına da bakarız tekrar rahım fılmı cektırmek durumunda kalmazssın dedıhemde kıstınden kurtulmus olursun dedı.bızde amelıyata karar werdık. burada bı ozel hastnede drum ama ıstanbuldan gelıor haftada 2gun buraya bızden bıraz amelıyat ıcın yuksek bırakam ıstedı sanırım..amelıyat olan arkadaslar sızın amelıyatınızın malıyetı nekdar oldu.ıstanbuldada hastane arastırması yaptırıyorum.amelıyat son care sanırım.umarım tekrarlamaz.drum sımdıde hamıle kalabılırsındıo keske hamıle kalmıs olsanda sezeryana hem cocugunu hemde kıstını almıs oluruz dıo.aslında bıran once amılyat olmak ıstıorum ama cok ta korkuorum..