doğru 15 cm..acil bi şekilde hastanede açık ameliyatla alındı en büyüğü bu boyuttaydı 7 cm civarınnda 2 ad. daha vardı.2 si solda biri sağda.yumurta rezervimde düşüklük.çocuğum yok tüp bebeğe başladık şu anda istenilen tahlillerı yaptırıyoruz fakat aynı zamanda aşılam bölümünede gidiyorum daha önce dedim ya tüplerim açık bi de 2. ameliyatımdan sonra çıkan kistlerim kendiliğinden erimiş 2 aydır klomen kullanıyorum.3 gün önce yumurta çoğaltması için incir kürüne başladım ilaçla beraber etki etsin diye.çarşamba yumurta kontrolüm var eğer oluşursa aşılama olacak .olmazsa
tüp bebek
seninde çocuğun yok galiba kaç yaşındasın eğer kistler erimiyorsa büyümeden tüp bebeğe başla..
başla demesi kolay ama son günlerde sinir olduğum başka konuda tüp bebek şartaları 3 yıllık evli olmadığım için devlet karşılamıyor ve masraf en az 5000tl.az kaldı zaten onun için ilk önce aşılama sonra tüp bebek diye düşündüm umarım doğru düşünmüşümdür
bi de sana tavsiyem soğan kürü yap ben yapmadım ama çok araştırdım.eğer ameliyattan sonra çıkan kistlerim erimeseydi soğan kürü yapıp sonra incir kürüne başlıycaktım ama doktor erimiş diyince direk incire başladım.nette bir araştır.zararı yok ki ne kaybedersin