çikolata kisti olupta ilk tup deneme de hamile kalan varmı?

nurten34

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
304
3
316
43
İstanbul
benim 3 cm lik kistim var.doktorlar ameliyat olmadan once gebelik için ilk once aşılama deneyelim dedi 2 negatif aşılama oldu.1 kez daha deneyim dediler.hayır dedim tup denemek istiyorum.cunku hem maddi hem manevi olarak yıpranıyosunuz.tabiki tup bebek te kesin sonuç değil ama şans daha fazla.aslında sadece vesile rabbim verecekse nasip oluyor.transferim oldu pazartesi sonuç bekliyorum.kisti olan arkadaşlar başarı hikayelerinizi paylaşırmısınız.

canım inşallah bebişin sana gelir
keşke yardımcı olabilseydim ama bende çok yeni başladım
bende 2 defa negatifle sonuçlanan aşılamam var şimdi tüp deneyelim dedi regleliyken dr gittim ama kist var dedi küçün bi operasyon geçirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum regle olunca tekrar gideceğim rabbim hepimizin yanında olsun

çok geçmiş olsun cnm.inşallah tutunmuşlardır annelerine.ben kaç tane doktora gittiysem ameliyattan once tup yaptırmalısın dediler.hatta tedaviye baslamadan once kist 1.5cm olçulmustu.2 yıldır da 3cm den buyuk diyen doktor olmadı.anlamıyorum yani bişey hem bu kist her adet doneminde buyur diyo doktorlar nasıl olduysa beninki kuculmuş.

canım ben daha tüp tedavisine başlamadım regle olunca gideceğim şuan doğum kontrol kullanıyorum
mayıs 20 den sonra sanırım tedaviye başlayabileceğim

en başta çok rahat olmalısın aşılama yaptırdıysan sadece farklı olarak yumurta toplama işlemi var onda da zaten hiç bir şey hissetmiyorsun.narkozla uyutuyorlar.yarım saat içerisinde de uyanıyorsun sonrasın da hiç ağrım olmadı benim ama ağrısı olan arkadaşlar olabilyormus ama bence biraz kişinin elinde ağrı hissetmek istemiyorsan ağrın olmuyor.bu düşüncemi ebriyologla paylaşınca çok haklısın demişti:))yumurtalar toplandığı gun eşin de spermini veriyo.sonra heyecanla bekleyiş kaç tane dollendi kaç tanesi kaliteli hergun embriyolog sana bildiriyo.ve kalitesine gore 3 ila 5 gun arası transver gercekleşiyo.kaç tane yerleştireleceğine de dr karar veriyo.durumuna ve yaşına gore....iyi şanslarrrr.

tebrik ederim çok moral oldun.allah kucağına da nasip almayı nasip eder inşallah.bugun benim transferin 7.gunu ve çok karmaşık duygular içerisideyim kendimi hamile gibi hissetmek istiyorum fakat adet sancısı gibi ara ara sancılarım olyor.ve her adet doneminde çıkan sivilcelerim oldu.onlar neden oldu yoksa hamile değilmiyim diye dusunuyorum.

çok ama çok teşekkür canım
inşallah her şey yolunda gidecek ben buna inanıyorum
bebişinde sana gelecek asla aklına farklı bişey getirme

beninde cukulata kıstlerım var tup bebekten once rahmı bolen perde vardı ılk denemem de hamıle kaldım asılama yapılmadı bana 12 gun beklemek çok zor BEN ANANAS YEDIM VE ANANAS SUYU ICTIM BU BEBEKLERIN ANNEYE TUTUNMASINI SAGLIYORMUS suan 15 haftalık ıkızlere hamılyeyım sorun olursa sor yardımcı olmaya calısırım Allah herkese insallah anne olmayı nasıp ederr

ben hiç ameliyat olmadım canım.ilk denemedede hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim.
son denemede yine hamile kaldım bi oğlum var 6 aylık.(darısı başına)
zaten ilk tüp bebek tedavisi sırasında farkedildi kistler.
hiç dokunmadık.yani engel değil hamileliğe.
rahat ol.

çok teşekkur ederim.anannası bilmiyordum.bilseydim sabah oglen aksam yerdim:))) suan cok garip.hastalanacak gibiyim.çok sık idrara gidiyorum.ve suratım sivilcelendi adet zamanında oldugu gibi.ve arada sırada rahimim agrıyoo bazende yumurtalıklarım.sen de boyle olmusmuydu??

Allah bağışlasın darısı benim ve tüm isteyenlere...peki adet kanaması gelecek gibi hissetinmi?yada kanama geldimi?

nurtencim benimde kistlerim vardı dr um almıycazz deniycezz ve başarıcaz dedi hemde ilk tüp bebek denememdiii vee olduuuuu :))) darısı herkesin başına..

nurtencim benimde kistlerim vardı dr um almıycazz deniycezz ve başarıcaz dedi hemde ilk tüp bebek denememdiii vee olduuuuu :))) darısı herkesin başına..

Amin inşallah canım ya.bu kistle ilgili çok olumsuz şeyler duydum.ama ben de başarıcam inşallah.ama suan edet sancısı gibi sancılarım oluyo.seninde olmuşmuydu.

canım bende çikolata kistinden ameliyat oldum.sonrasında 2 negatif aşılama ve 1 ay öncede tüp bebek tedavisi negatif sonuçlandı. yani kist var diye kafana takma bende kist olmamasına rağmen olmadı hemde başından sonuna kadar tüm tedavi çok iyi olmasına rağmen ve 5. gün transferi yapılmıştı. herşey nasip kısmet hakkında hayırlı ne ise o olur inşallah sadece rahat ol ve stres yapma bunları yapabilmek çok zor biliyorum ama sürekli düşünmekde çok yıpracıtı.

benim 7 cm çikolata kistim vardı.dr gittim hiç uğraşma hamile kalamazsın dedi.hemen amelliyat olmalıymışım.
başka bi dr gittim oda aynısını dedi.daha sonra başka bir dr gittim oda evet hemile kalman çok zor ama hemen pess etmemelisin dedi.sana tavsiyem kisti aldırmadan gebe kalmaya çalışman.7 ay sonra hamile kaldım.şimdi dünyalar tatlısı 2,5 yaşında oğlum var.şu anda kistin durumu 4 cm.gözetim altında gebelik küçülttü ama tamamen yok olmadı.umuduğunu kaybetme ben 7 cm kisdtle hamile kalabildiğsem sen çok rahat kalırsın.rabbim en kısa zamanda seni evlat sahibi etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…