benimde kistim vardı.2 tüp bebektede hamile kaldım.hatta ikincide çoğalmıştı.
en başta çok rahat olmalısın aşılama yaptırdıysan sadece farklı olarak yumurta toplama işlemi var onda da zaten hiç bir şey hissetmiyorsun.narkozla uyutuyorlar.yarım saat içerisinde de uyanıyorsun sonrasın da hiç ağrım olmadı benim ama ağrısı olan arkadaşlar olabilyormus ama bence biraz kişinin elinde ağrı hissetmek istemiyorsan ağrın olmuyor.bu düşüncemi ebriyologla paylaşınca çok haklısın demişti:))yumurtalar toplandığı gun eşin de spermini veriyo.sonra heyecanla bekleyiş kaç tane dollendi kaç tanesi kaliteli hergun embriyolog sana bildiriyo.ve kalitesine gore 3 ila 5 gun arası transver gercekleşiyo.kaç tane yerleştireleceğine de dr karar veriyo.durumuna ve yaşına gore....iyi şanslarrrr.
çok ama çok teşekkür canım
inşallah her şey yolunda gidecek ben buna inanıyorum
bebişinde sana gelecek asla aklına farklı bişey getirme
beninde cukulata kıstlerım var tup bebekten once rahmı bolen perde vardı ılk denemem de hamıle kaldım asılama yapılmadı bana 12 gun beklemek çok zor BEN ANANAS YEDIM VE ANANAS SUYU ICTIM BU BEBEKLERIN ANNEYE TUTUNMASINI SAGLIYORMUS suan 15 haftalık ıkızlere hamılyeyım sorun olursa sor yardımcı olmaya calısırım Allah herkese insallah anne olmayı nasıp ederr
ben hiç ameliyat olmadım canım.ilk denemedede hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim.
son denemede yine hamile kaldım bi oğlum var 6 aylık.(darısı başına)
zaten ilk tüp bebek tedavisi sırasında farkedildi kistler.
hiç dokunmadık.yani engel değil hamileliğe.
rahat ol.
nurtencim benimde kistlerim vardı dr um almıycazz deniycezz ve başarıcaz dedi hemde ilk tüp bebek denememdiii vee olduuuuu :))) darısı herkesin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?