• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olupta ilk tup deneme de hamile kalan varmı?

benim 7 cm çikolata kistim vardı.dr gittim hiç uğraşma hamile kalamazsın dedi.hemen amelliyat olmalıymışım.
başka bi dr gittim oda aynısını dedi.daha sonra başka bir dr gittim oda evet hemile kalman çok zor ama hemen pess etmemelisin dedi.sana tavsiyem kisti aldırmadan gebe kalmaya çalışman.7 ay sonra hamile kaldım.şimdi dünyalar tatlısı 2,5 yaşında oğlum var.şu anda kistin durumu 4 cm.gözetim altında gebelik küçülttü ama tamamen yok olmadı.umuduğunu kaybetme ben 7 cm kisdtle hamile kalabildiğsem sen çok rahat kalırsın.rabbim en kısa zamanda seni evlat sahibi etsin inşallah.

yani normal yollarlamı gebe kaldın.vallahi bravo.yani inanmak onemli.Allah vakti zamanı geldiğinde oluveriyo.hersey nasip kısmet Allahım sen bize de nasip eyle yarabbim...

canm benimde 2 cm lik çikolata kisim vardı.ama ilk denememde tüp bebekle hamile kaldm çok şükür.tedaviye başlamadan önce doktor kesinlikle kafan takma kisti o orda dursun dedi.doktor öyle dediği anda ben kisti unutmuştum bile..dünyalar tatlıs kızm var şimdi..

benim 7 cm çikolata kistim vardı.dr gittim hiç uğraşma hamile kalamazsın dedi.hemen amelliyat olmalıymışım.
başka bi dr gittim oda aynısını dedi.daha sonra başka bir dr gittim oda evet hemile kalman çok zor ama hemen pess etmemelisin dedi.sana tavsiyem kisti aldırmadan gebe kalmaya çalışman.7 ay sonra hamile kaldım.şimdi dünyalar tatlısı 2,5 yaşında oğlum var.şu anda kistin durumu 4 cm.gözetim altında gebelik küçülttü ama tamamen yok olmadı.umuduğunu kaybetme ben 7 cm kisdtle hamile kalabildiğsem sen çok rahat kalırsın.rabbim en kısa zamanda seni evlat sahibi etsin inşallah.

canım hamile kalabilmek için özel bişey yaptınmı,bu kadar büyük bir kistle hamile kalabilmek için 7 ay çok kısa bir zaman.. darıssı başımıza inşallah.

slm kızlar bende çikolata kisti madurlarındanım.kımsenın umudunu kırmak ıstemem ama 1. tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı. 2 defa alınmıştı. oysa yıne oluştu dr kurtuluş yok dedi bu kıstten.2. demeyede cesaret edemıyorum.hayırlısı .burdakı bır dr soru olarak yazdım. çikolata kisti kısırlık sebebi falan yazmış .ama herkesınkı bır olmuyor demekkı.

Benim bi arkadaşım ilk tüp'te hamile kaldı, ikiz bebekleri var 1 yaşında ...Tüpten önce çikolata kistleri için operasyon geçirdi...

eğer kistler çok büyük değilse operasyon pek önerilmiyor çünkü yumurtalık rezervine zarar veriyor,bir an önce gebelik elde edebilmek gerek bu kistlere karşı..
Allah hepimize ne kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Back
X