Jinekoloji Çikolata kisti problemi yaşayan var mı?

Ben de Lucrin'den 2 tane kullanmıştım. Önümüzdeki aylarda transfer hazırlığı için dediğiniz gibi tekrar kullanacağım muhtemelen. Gerçekten aynı yan etkiler vardı ve 3-4 ayda anca geçti. Sadece kilo almadım sanırım.

zayıftım dıye kilo benı etkılemedi. Kilo almakta zorlanan bırıydım ondan şaşırmıstım. Ve hıcbır ilacın yan etkısını arastırmadım o dönem, cunku bu sürecin maddi manevı cok fazla olumsuz etkısı var zaten. Bı de üstüne zihnimde baska seylerı yük etmek istememıstım. Her seyı fazlasıyla kafaya takıp aglıyordum

Kilo kalıcı oldu mu? Ödem de olabilir ya da iştahınız artmıştır o dönem.
Evet ben de doğrudan ilacın etkilerini araştırmadım. Hangi birine bakalım! Ama duygu değişimleri ani olunca ve sıcak basınca insan sebep arıyor. O zaman ilaçtan olduğunu anladım.

Ben uzunca bı tedavı gordum. Sadece 3 ay vurulmadım. Dönem dönem Bazen visanne kullanıp bazen de 3 ay lucrın vuruldum. Sımdı visanne kullanıyorum. o yuzden o kilo gıtmedi. 2021 yılından berı boyle. O tedavıyle cıkolata kistim 2 bucuk santıme düştü. Sol tarafımdakı 4 bucuk cm di tamamen kayboldu. Sağ tarafımdaki de 9 - 10 cm di. 2 bucuga düştü. ( Nickname değiştirdim aynı kişiyim)

Epey işe yaramış o halde. Benim de 1 taraf 11 cm diğeri 6 cm gibi.

Gelır gelır. Aksatmadan kullanın. Alkol vs boyle seylere dikkat edın. Akdeniz tipi beslenın
Beslenmeme baya dikkat ediyorum.ibs de var bende antiinflamatuar besleniyorum akdeniz tipi besleniyorum. Aşağıda kilo aldığınızı yazmışsınız.salona yazıldım şimdiden 6 ay bakalım ne olacak. Umarım sizde sağlıkla olerlersiniz tesekkurler cevap icin

Bende de çift taraflı 4er cm çapında çikolata kistleri mevcut. Ağrım oluyordu bir dönem düzenli omega 3 takviyesi kullanmıştım o ara ağrılarım azalmıştı. Adet dönemi dışında sürekli ağrı çeken varsa deneyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…