çikolata kisti -Rahim filmi - korku- stres - heycan- mutluluk

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
Kızlaaar ablalalaaar arkidişleeer :KK25:
Biz minnak kocamla uzun zamandır iyiz çok şükür yarebbim Rabbim hepinizin hepimizin evine yuvasına huzur versin inşallah. Dualarınız kabul olsun mübarek ayda.

Bizim bebeğimiz olmuyor yani illaki Rabbim yazdıysa olcak
Kist var bende Çikolata kisti . hemde birsürüüüü :)
en küçüküğü 5 cm .
Neyse bunu çoktan kabullendim ve aştım .
Gebelik tedevilerine başladık ilk aşama rahim filmi
Pazartesi rahim filmi çekilcek :KK17: korkuyorum .
Çok şeyler duydum yok çok acıyormuş yok çok sancılıymış .
Sizce aneztezili mi yaptırmalıyım aneztezisiz mi ?
belki filmden sonra çocuk olma şansı bi tık artıyormuş onun heycanı bi ayrı tabi :KK37:
Korkuyorummmmmmmmm çektirenler akıl versiiinn ve destek olabilcekler gelin litfeen :KK5:

En küçüğü 5 cm lik çikolata kistinde rahim filminden önce bi Laparoskopi ya da açık ameliyat olmayı düşünsen sanki daha mantikli olurdu gibi.benimki 4 cm ve bir taneydi doktor ameliyat onermisti.

Rahim filmine gelince o bünyeye bağlı.ben anestezisiz oldum sorun yasamadim arkadaşım anestezi aldı kendine zor geldi.

En küçüğü 5 cm lik çikolata kistinde rahim filminden önce bi Laparoskopi ya da açık ameliyat olmayı düşünsen sanki daha mantikli olurdu gibi.benimki 4 cm ve bir taneydi doktor ameliyat onermisti.

Rahim filmine gelince o bünyeye bağlı.ben anestezisiz oldum sorun yasamadim arkadaşım anestezi aldı kendine zor geldi.

çok araştırdılar çook
en son kurul toplandı ve ameliyat kararı çıkmadı .
çünkü ameliyet olursam çocuk sansım baya baya düşermiş .öyle söyledi doktorlar
ilk ameliyat üzerinden gittiler sonra vazgeçtiler
adetliyken muayene etti doktorum ve yumurtalık rezervin iyi dedi ameliyatsız gebelik tedavisine başlayalım dedi
ve rahim filmi istedi.

inşallah doğru yoldayımdır

Bende çikolata kistinden 2 laparaskopi, 1 açık ameliyat oldum.
Film ben arka arkaya 3 defa denediler, düşün 4. deneyecekler di
dr kanalları patlayack dedi
korkulacak birşey yok
anestezi almadan yaptırdım.
Sonuç güzel olsun bunlara takımma tatlım.
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin

Kadesa merhaba ,
sizin çocuğunuz var mı?

Ben rahim filmini agrisiz bir merkezde cektirdim. Sıvıyı verirlerken cooook hafif adet sancisi gibi bir sancim oldu o kadar. Bi de benim de 1 tane cikolata kistim vardi ve bu ay kendiliginden gecmis cok sukur. Ben de anlamadim nasil kayboldu..
Allah isteyen herkese hayirlisini versin..

Ben rahim filmini agrisiz bir merkezde cektirdim. Sıvıyı verirlerken cooook hafif adet sancisi gibi bir sancim oldu o kadar. Bi de benim de 1 tane cikolata kistim vardi ve bu ay kendiliginden gecmis cok sukur. Ben de anlamadim nasil kayboldu..
Allah isteyen herkese hayirlisini versin..

Sevindim senin adına bilgece :)
çnkü lanet biraz bu kist ameliyat olsanda geri geliyor falan .
bende özel hastanede çektircem p.tesi dilerim kiiiii acımaaaaaaaaz :)

Evet var 3 tane.ilki ikiz tüp bebek yöntemiyle oldu diğerine kendiliginden hamile kaldım.

ya kadesaaa tüp bebekten önce ameliyat oldun mu ki ?
benimki istemedi ameliyat yani doktorum dedi çocuk şansını azaltır yumurtalıklarına zarar gelir dedi
benimde aşılamam tutmazsa tüp bebek olcak sanırımmmmmm

ya kadesaaa tüp bebekten önce ameliyat oldun mu ki ?
benimki istemedi ameliyat yani doktorum dedi çocuk şansını azaltır yumurtalıklarına zarar gelir dedi
benimde aşılamam tutmazsa tüp bebek olcak sanırımmmmmm
Yok bende ameliyat olmadım bana da aynı sana soylenenler söylendi.bir aşılama yaptırıp sonra tüp bebeğe geçtik.

Ben üç defa oldum.
O kadar kızıyorum ki
kendime. Yumurta rezervim çok düştü
tüp bebek ihtimalim bile düşük.
Allahım büyük.

Sevindim senin adına bilgece :)
çnkü lanet biraz bu kist ameliyat olsanda geri geliyor falan .
bende özel hastanede çektircem p.tesi dilerim kiiiii acımaaaaaaaaz :)

Hem de ne fena cunku adetken asiri sanci yapiyordu ölümlerden donuyordum ama cok sukur bu ayki adetim sancisiz gecti. Eger istanbuldaysan sana Fındıkzade Radyomari tavsiye ederim. Orasi agrisiz cekiyor. 400 lira ücreti de..

Yok bende ameliyat olmadım bana da aynı sana soylenenler söylendi.bir aşılama yaptırıp sonra tüp bebeğe geçtik.

ve oda tuttu değil mi ?
allahım benimki tüp bebeğe gelene kadar olur inşallah :)
Rabbim hayırlısını versin

Ben üç defa oldum.
O kadar kızıyorum ki
kendime. Yumurta rezervim çok düştü
tüp bebek ihtimalim bile düşük.
Allahım büyük.

Rabbim gerçekten büyüktür , yumurtalıkları olmayan kadın hamıle kalıyor , 1 tane yumurtalığı olan hamile kalıyor .
benim arkadaşımın doğuştan rahmi tersmiş hamile kaldı :KK57:
neler neler var mevlam yazdıysa bize bir canlı doğurmayı , er yada geç gerçekleşir bacım sıkma canını .
kaç yıllık evlisin

Hem de ne fena cunku adetken asiri sanci yapiyordu ölümlerden donuyordum ama cok sukur bu ayki adetim sancisiz gecti. Eger istanbuldaysan sana Fındıkzade Radyomari tavsiye ederim. Orasi agrisiz cekiyor. 400 lira ücreti de..

benimde bekarken öyleydi sedyeyle hastaneye götürüldüğümü bilirim. her ay abim kucağında hastaneye götürürdü yine mi hastasın olum derdi :KK70:
evlenince sanırım cinsellik mi etkili oldu tövbe bilemiycem evlenince sancılar dindi. ama kistler duruyooooo :KK11:
bende avicenna diye bi özel hastane var ordan aldım p.tesiye randevuyu p.tesi günü . çok stresliyim inşallah sancısız geçer 450 lira dedi .
heryer 700 diyordu :KK57:

ve oda tuttu değil mi ?
allahım benimki tüp bebeğe gelene kadar olur inşallah :)
Rabbim hayırlısını versin
Amin canim.asılama tutmadı da tüp bebek ilk denemede oldu.3 yıl sonrada doğal yoldan tekrar hamile kaldım.aslında ilk hamileliğimde doğal yoldan olmuştu ve çikolata kisti vardı yine ancak onda gelişmeyen gebelik tanısiyla kürtaj olmuştum.

Amin canim.asılama tutmadı da tüp bebek ilk denemede oldu.3 yıl sonrada doğal yoldan tekrar hamile kaldım.aslında ilk hamileliğimde doğal yoldan olmuştu ve çikolata kisti vardı yine ancak onda gelişmeyen gebelik tanısiyla kürtaj olmuştum.

Rabbim hayırlısını versin ablacım
Banada dua et lütfen bu mübarek günlerde :))
ailenle birlikte mutlu huzurlu günler dilerim .

X