- 10 Haziran 2019
- 120
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi seksensekiz
-
Sol yumurtaligimda var boyutu size gire oldukca küçük 3 asilama yaptirdim tutmadi. Daha snra tüp bebek alaninda bir prof a gittim asilamanin gereksiz olduğunu zan kaybetmeden tüp bebeğe başlamak gerektiğini söyledi ilk denememde gebe kaldim 11. Haftada düşük oldu. Simdi tekrar basladim tedaviye. Bence başka bir doktora daha danışın evet cikolata kisti olup hamile kalanlarda var fakat kistleriniz oldukca büyük ve iki tarafli deneyimlerinden yola çıkarak asilamanin zaman kaybı olacağını söyleyebilirim. Benim icin oyle olmustu. hersey gonlunuzce olurmerhabalar. her iki yumurtaligimda cikolata kisti var ve boyutlari 8 ve 10cm boyutlarinda. tup bebekden once aşılama yaptirmam önerildi. cikolata kistleri olup aşılama yaptiran varmi?
24 haziran diyorsun hiç test yaptınmı pekiMerhabalar ben yeni katıldım aranızaBenimde sağ tarafımda çikolata kisti var 4 cm kadar zaman zaman değişiyor büyüklüğü. 24 Haziran’da aşılama yaptırdım. Hala beklemedeki . Çikolata kisti olur aşılaması sonuç veren arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Hayırlı vakitte güzel haberlerle inşallah
Evet Cumartesi idrar testi yaptım negatif ama öğlen yapmıştım pek güvenmedim yada kendimi inandırmak istemedim galiba , bugün kan vericektim cesaret edemedim onada , adet günümü benlicem inşallah Çarşamba günü . Sende mi aşılama yaptırdın24 haziran diyorsun hiç test yaptınmı peki
Evet bende yaptırdım senden 1 gün sonra bugün bir daha kan testi yaptım yarın çıkacak cuma günüde yapmıştım 3.48 çıktı bakalım yarınki yükselmişmiEvet Cumartesi idrar testi yaptım negatif ama öğlen yapmıştım pek güvenmedim yada kendimi inandırmak istemedim galiba , bugün kan vericektim cesaret edemedim onada , adet günümü benlicem inşallah Çarşamba günü . Sende mi aşılama yaptırdın
Hadi inşallah hayırlı haberlerleEvet bende yaptırdım senden 1 gün sonra bugün bir daha kan testi yaptım yarın çıkacak cuma günüde yapmıştım 3.48 çıktı bakalım yarınki yükselmişmi
Aldım sonuçları normalmi bu kadar yükselmesiHadi inşallah hayırlı haberlerle
Bildiğim kadarıyla bir günde kat kat artabiliyor ama sen doktorunu ara inşallahAldım sonuçları normalmi bu kadar yükselmesi
Arıyorum ama cvp yokBildiğim kadarıyla bir günde kat kat artabiliyor ama sen doktorunu ara inşallahrabbim hayırlı haberler verdirsin inşallah
Açarlar bugün içindeArıyorum ama cvp yok
Canım ben , bende de çikolata kisti var bir senedir uğraşıyoruz , diğer herşey bende de normal rahim filmi de çekildim şükür kanallar açık , yaz sonu falan hiç bekleme canım sen bir an önce deneyin inşallahMerhaba hanımlar. Sol yumurtalığımda 4.5cm çikolata kisti var. Tahliller yapıldı, amh-fsh-tsh vb. temiz çıktı. Bebek denemelerine yaz sonu başlayacağız. Benim durumumda olup, tahlilleri temiz çıktığı halde bebek sahibi olmakta zorlanan var mı?
ben mayıs gibi aşılama yaptırmıstım kistlerimde hiç bir değişiklik olmadı gonal f 450 vurmustum 75lik olarak ve hatta bende sagda ve solda cikolata kisti var üzülmee pozitif düşün ben kistlere zarar verdiğini düşünmüyorum simdi eylülde tekrar deneyeceğiz simdiden ilaçları kullanmaya başladım umarım pozitif sonuçlanacakKızlar aşılama sürecinde vurulduğunuz iğneler kisti büyümedi mi bunun korkusunu yaşıyorum şuan ya
Bende bugün tamamladım aşılama mı hayırlısı bakalım inş olur canım heyecanlı bekleyiş başladıben mayıs gibi aşılama yaptırmıstım kistlerimde hiç bir değişiklik olmadı gonal f 450 vurmustum 75lik olarak ve hatta bende sagda ve solda cikolata kisti var üzülmee pozitif düşün ben kistlere zarar verdiğini düşünmüyorum simdi eylülde tekrar deneyeceğiz simdiden ilaçları kullanmaya başladım umarım pozitif sonuçlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?