cikolata kisti ve Rahmi küçük olanlar :(

SonnurLiva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
21
1
1
36
Ben yeni evlendim daha 5 ay oldu ama çocuk için zaman geçmesini istiyordum.
birkaç gün önce ilk kez kadın doğuma gittim çünkü çok korkuyordum o koltuktan. Uzun zamandır sol yunurtaligimdaki ağrıyı hissetmeme rağmen utancimdan doktor kapısından döndüm malesef. En son adetim çok azalınca adetten kesilirsin çocuğun olmaz dediler o korku daha ağır geldi çünkü hayatta aileden başka isteğim yoktu çocukluğumdan beri. Ve çikolata kistim olduğunu öğrendim. Kistim 3 cm. Fazlasıyla iltihap varmış. Ve rahmim normalden kucukmus. Bemim yasinda 7 8 cm olmasi gereirken 6 cm. Zatrn bebekken çatim cok dar ilerde dogum zor olur demisler 6 ay falan kalipla yurumusum. Hepsi hamileliği zorlastiran şeyler. Bu yüzden çok üzüldüm. Adetimin 3. Gününde başka bir doktora gitmem gerek. Kiste o zaman bakılacak. Bir sürü şey yazdi bunlara baksın dedi. Daha hormonlarda vs bi sorun çıkacak mı bilmiyorum. İltihap için iki antibiyotik ve fitil yazdı.

Bu durumu yaşayanların tecrübelerini merak ettim hamile kalabildiniz mi

Canım bnm kistim çikolata kisti 7 cm di soğan kürü ile 5 cm sonra visanne içtim 2.8 düştü ve sonra hamile kaldım bir buçuk yıl olmadı. Korkma Rabbim büyük olur canımm

Canım bnm kistim çikolata kisti 7 cm di soğan kürü ile 5 cm sonra visanne içtim 2.8 düştü ve sonra hamile kaldım bir buçuk yıl olmadı. Korkma Rabbim büyük olur canımm
Allah razı olsun ben de yeni başladım inşallah güzel haberleri veririm

Sohan kuru nu ne kadar uyguladiniz acaba bana da doktor visanne ilaci verdi ama almadim icmek istemiyorum sogan kurune oncelik vermek istedim visanneyi ne kadar kulladiniz peki

Sohan kuru nu ne kadar uyguladiniz acaba bana da doktor visanne ilaci verdi ama almadim icmek istemiyorum sogan kurune oncelik vermek istedim visanneyi ne kadar kulladiniz peki
Soğan kurun ü uzun süre içtim canım. Doktor visanne verdi normalde 6 ay içmek gerekiyordu bn 4 ay içtim sebebi eşimde Varikosel vardı doktorum bunu öğrenince ilacı bırak dedi iki ay dene dedi denediğimiz ilk ay hamile kaldım bu ilacı içince adet görmedim

Bir yan etkisi oldumu senin icin visannenin cok sevindim senin cok saol cvp yazdigin icinde ayrica Allah razi olsun adina bende 2.5 cm cikolata kisti var dusuk yaprsin tutunmaz dedi pat die visanne yazdi baska doktora daha gidicem adet donemim gelince son care artik ilaclar

Canım bnm 2.8 e düşmüştü kist varken hamile oldum hatta şöyle deyim kan sonucunda hamile olduğumu öğrenince bir hafta sonra kese görmek için gittik doktora kistim 4.5 cm olmuştu. Tekrar büyümüş tü hamileliğim boyunca hiç kistim gözükmedi doktor ya kayboldu ya da rahmin arkasında dedi diğer ay gideceğim doktora bakalım ne olmuş

Anldm canim hadi hayirlisi Allahim bir an once kucagina almayi nasip etsin saglikli hayirli bir evlat ins darisi her isteyenin basina

İnşallah olur aklında olmasın. Başka şeylerle ilgilen korkma canım rabbim isterse olur. Hiçbir şey de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…