Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 asilama negatif sonuçlandı ilk tüp bebek tuttu 11. Haftada kalbi durdu. Cikolata kisti sol yumurtaligimda sanirim 3 mm civarindaselam arkadaşlar çikolata kistinden dolayı bebek olmayıp tüp bebek yaptıran var mı ? ilk denemede tuttu mu aşılama yapıldı mı bu süreçte neler yaşadınız yardımcı olur musunuz.
çok geçmiş olsun canım inşallah bi dahakine tutar ne kadar masrafın gitti3 asilama negatif sonuçlandı ilk tüp bebek tuttu 11. Haftada kalbi durdu. Cikolata kisti sol yumurtaligimda sanirim 3 mm civarinda
Amin canim.. 2 sene once ozelde asilamalara 1000 tl verdim. Tüp bebek devlette raporlu 6 bine geldi. Fakat 3 bin kusuru doktora verdik hocaydi cunkuçok geçmiş olsun canım inşallah bi dahakine tutar ne kadar masrafın gitti
İlk deneme de genelde tutmuyor tabii Allah ın izniyle olmayacak birşey yok.Ben 2.aşılamada hamile kaldım.Doktor olarak da en büyük desteğim Esra çabuk cömert'ti Ankara daysan görüş araştır ben ihtimal vermiyordum ama aşılamada hamile kaldım şükür darısı başına.Kist etkiliyor ama kilo gibi etkenlerde var.Eğer kilon varsa zayıfla aşılama döneminde asitli içecek yiyeceklerden uzak dur .selam arkadaşlar çikolata kistinden dolayı bebek olmayıp tüp bebek yaptıran var mı ? ilk denemede tuttu mu aşılama yapıldı mı bu süreçte neler yaşadınız yardımcı olur musunuz.
Bana doktorum ameliyat diyo sizce napayım? Yaza kadar bekleyip tüp bebek istiyoruz ama ya kist var diye tutmazsa diye endişeleniyorumİlk deneme de genelde tutmuyor tabii Allah ın izniyle olmayacak birşey yok.Ben 2.aşılamada hamile kaldım.Doktor olarak da en büyük desteğim Esra çabuk cömert'ti Ankara daysan görüş araştır ben ihtimal vermiyordum ama aşılamada hamile kaldım şükür darısı başına.Kist etkiliyor ama kilo gibi etkenlerde var.Eğer kilon varsa zayıfla aşılama döneminde asitli içecek yiyeceklerden uzak dur .
yani 49 kiloyum amh değerin kaçtı biliyor musun bide mersindeyimİlk deneme de genelde tutmuyor tabii Allah ın izniyle olmayacak birşey yok.Ben 2.aşılamada hamile kaldım.Doktor olarak da en büyük desteğim Esra çabuk cömert'ti Ankara daysan görüş araştır ben ihtimal vermiyordum ama aşılamada hamile kaldım şükür darısı başına.Kist etkiliyor ama kilo gibi etkenlerde var.Eğer kilon varsa zayıfla aşılama döneminde asitli içecek yiyeceklerden uzak dur .
ameliyatı hemen düşünmeyin bir kaç doktora sorun derim ben çünkü bende bir kez ameliyat oldum şu anda tekrar olamıyorumBana doktorum ameliyat diyo sizce napayım? Yaza kadar bekleyip tüp bebek istiyoruz ama ya kist var diye tutmazsa diye endişeleniyorum
amh değerin kaçtı biliyor musun canım3 asilama negatif sonuçlandı ilk tüp bebek tuttu 11. Haftada kalbi durdu. Cikolata kisti sol yumurtaligimda sanirim 3 mm civarinda
Tekrarladı mı peki kistameliyatı hemen düşünmeyin bir kaç doktora sorun derim ben çünkü bende bir kez ameliyat oldum şu anda tekrar olamıyorum
evet tekrarladı üstelik 7 cm e kadar büyüdüTekrarladı mı peki kist
O zaman mantıksız ameliyat olmak. Peki zarar verdi mi yumurtalıklarına yada rahmineevet tekrarladı üstelik 7 cm e kadar büyüdü
evet yumurtalıklara zarar vermiş bir de ben açık ameliyat olduğum için daha kötü olmuş şu anda bebek sahibi olmayı düşünüyoruz gittiğim her doktor aynı şeyi söyledi artık doktorlar ameliyatı çok önermiyor en az 2 veya 3 farklı doktora görünün ben şu anda tek doktorla kalıp direk ameliyat olduğum için çok pişmanımO zaman mantıksız ameliyat olmak. Peki zarar verdi mi yumurtalıklarına yada rahmine
Ben olmak istemiyorum yaza kadar deneyip yazın tüp bebek istiyoruz ama kistim olduğu için tutmazsa diye de korkuyorumevet yumurtalıklara zarar vermiş bir de ben açık ameliyat olduğum için daha kötü olmuş şu anda bebek sahibi olmayı düşünüyoruz gittiğim her doktor aynı şeyi söyledi artık doktorlar ameliyatı çok önermiyor en az 2 veya 3 farklı doktora görünün ben şu anda tek doktorla kalıp direk ameliyat olduğum için çok pişmanım
AMH testi falan yaptırdınız mı kist kaç cm şu andaBen olmak istemiyorum yaza kadar deneyip yazın tüp bebek istiyoruz ama kistim olduğu için tutmazsa diye de korkuyorum
Kistim 4 buçuk 5 cm civarı. Amh 1.48AMH testi falan yaptırdınız mı kist kaç cm şu anda
her ameliyat yumurtalık rezervine az da olsa zarar veriyormuş bence kesinlikle başka doktorlara gitmeden ameliyat olmayınKistim 4 buçuk 5 cm civarı. Amh 1.48
3.14 tu canim onda bi sikinti yoktuamh değerin kaçtı biliyor musun canım
Cnm olmak istemiyorum zaten ya sonuçta hiç bebeğim yok olsa hadi ikinci için olayım sonra nolursa olsun rezerv diyeyim.. Bazı doktorlar ameliyatı savunuyor bazıları direk tüp bebek diyor bakalım hayırlısıher ameliyat yumurtalık rezervine az da olsa zarar veriyormuş bence kesinlikle başka doktorlara gitmeden ameliyat olmayın
aynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah doktor çok önemli bu konuda vallaCnm olmak istemiyorum zaten ya sonuçta hiç bebeğim yok olsa hadi ikinci için olayım sonra nolursa olsun rezerv diyeyim.. Bazı doktorlar ameliyatı savunuyor bazıları direk tüp bebek diyor bakalım hayırlısı