Merhabalar.. bugün ziya bey ile muayenem vardı.. kafam çok karısti açıkçası ve bu da beni sinir etti.. sabahtan beri düşünüyorum duruyorum.. bana klomen verdi sabah akşam içmek üzere.. O salı günü bitecek dedi.bu arada benim reglimin 4.günü yarın başla dedi.. bir NOT kağıdına 13 14 17 yazdı bunu yazarken bu günler senin için önemli Günler. Bende o anda sordum mart'in mi dedim evet dedi.. O gün gelirsin dedi bakarız dedi kistinede bakarız bu arada dedi..sonra ödeme yapmak istedim yok 13 ünde geleceksin ya dedi o zaman alırız dedi.tamam dedi eve geldim takvime baktım benim yumurtlama günlerim 7 sinde başlayıp 13 ünde bitiyor.. ama kağıda 13 14 17 yazmış. Haydaaa dedim

ne alaka bu dedim.. içime kuşku girdi aradım ne zaman geleceğim ben dedim orayı kaçırdım ben dedim kağıda yedik ya tarihi dedi.. tamam dedim bende uzatmadan.. burada bakıyorum herkes ilaç bittikten 3 gün sonra gidiyorlar bu neden bana taa o güne gel diyor.. aşırı yoğun bir doktor.. orada zaten kafan karışıyor..allahtan NOT almıştım defterime onları sordum o da cevapladı tek tek ama bu konu kafamı çok karıştırıyor ve canım sıkıldı açıkçası