Çikolata kisti? Yumurtalık kanseri? Bu hastalıklara sahip olanlar yardım edebilir mi?

Gulsumzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
93
14
88
32
Arkadaşlar bizim hikayemizin kahramanı ablam. Son 2 aydır kendisinde özellikle adetten sonraki 3 gün içinde kasık ve böbrek ağrısı,karın şişliği, bacak ağrısı yaşıyor. 2 kere acillik oldu. 1.sinde hgb yani kani 6 ya düştüğü için karın ağrısıyla ilgilenmeyip sadece kan nakli yaptılar. Tabi o ara ağrısı geçince bizde anlık Allahın işi işte demek kanı bitti ondan sancısı bahane oldu dedik umursamadk. Bu hafta 2.defa regl den sonra aynı şikayetler yasadık. Hemen açile gittik. Bu seferde plt yüksek çıktı. Pıhtılaşma var diyerek onla uğraştılar. Karın ağrısı kim vurduya gitti. Sonra aletler bozukmuş plt si yine ölçüldü iyi diye hastaneden çıkartılar ve yine karın ağrısı kim vurduya gitti. Bende bu her regl sonrası oluyor diye ve bu günde kanaması var diye hemen kadın doğuma randevu aldım. Cuma inşallah göstericez. Araştırmalarım sonucu buna kist diyende var, kanser diyende var, idrar yolu diyende. Kist ve kanser ayak ağrısı yapmaz diyolar. Ama idrar yolu enfeksiyonuda kanama yapmaz diyolar. Cumaya kadar nasıl beklicez bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Kanser okan kisti olan yada idrar yolu enfeksiyonu yasayan kişiler nasıl belirtiler yaşadınız? Mesela ablam ilk 2 gün tuvaletinin geldiğini bile hissetmiyordu ağrıdan. Küçük tuvaletinide kolay kolay edemiyordu. Aklımız çok karıştı.

Merhaba teşhis koyuldu mu. Her ihtimale karşı hpv testi de yaptırmanızı ve rahim ağzı muayenesi olmasını tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…