Çikolata kistleriyle tüp bebeğe düşüşüm :)

Teşekkür ederim olur biter ameliyat hayırlısıyla inşallah işte insan bebek isteyince ve olmama ihtimalini düşününce çok üzülüyor. Siz ameliyattan sonra çocuk düşündünüz mü? Öncesinde embriyo dondurma yaptınız mı?
Evet şimdi çocuk istiyoruz ama amh değerim düşmüş ameliyat öncesi 2.2 iken şimdi 0.94 e düşmüş..Düşük bi rezerv ama ihtimal var gibi tüp bebek denemeden önce çatlatma ve aşılama yaptırmayı düşünüyorum..Doktora tekrar görünücem başka doktorlarında fikrini almayı düşünüyorum..Hepimizin allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻Herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun..

Evet şimdi çocuk istiyoruz ama amh değerim düşmüş ameliyat öncesi 2.2 iken şimdi 0.94 e düşmüş..Düşük bi rezerv ama ihtimal var gibi tüp bebek denemeden önce çatlatma ve aşılama yaptırmayı düşünüyorum..Doktora tekrar görünücem başka doktorlarında fikrini almayı düşünüyorum..Hepimizin allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻Herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun..
Evet ameliyattan sonra ben de ölçtüreceğim ne kadar düşeceğini merak ediyorum. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin tüp bebeğe başlatmadan önce aşılama yaptırıyorlar zaten iki tane benim bildiğim ama amh değeri 1 in altına düşenleri direk tüp bebeğe de başlatıyor olabilirler. Çocuk düşünüyorsanız farklı doktor görüşleri alın bence fazla geciktirmeden. En hayırlısı nasip olsun inşallah herkes için 🙏🏼🌼

Back