Çikolata kisti

Allah yardim.etsin kusura bakma moralim bozuktu cevap yazamadım canım hakkını helal et ya acaba bu çikolata kisti tedavisi var mi
Rica ederim ne demek helal olsun ama takılan derim.kücük olduğundan ameliyat bile demiyorlar bana da demediler bak,yıllardır var bende. Tamamen geçmiyor diye biliyorum ameliyat olup tekrarlayan da var tekrar etmeyen de doğum kontrol hapıyla baskılıyorlar işte bildiğim kadarı ile. Gene doktorlar daha iyi bilir tabi. Kişiden kişiye değişiyor ya sen güzel bir doktora git içinden geçenleri sor iyice içini rahatlat bak bende 18 yaşından beri var yani bu suan 25 yaşındayım

Ha tamam canım inşallah inşallah iyi eder Rabbim

Allah yardımcınız olsun siz o zaman bu konuya bakmissinizdir ya rica etsem birsey sirucam tahmini ne kadar maliyeti olur
yumurta toplama toplama işlemi maliyet aldım fiyat yani sadece o işlem 35.500 tl dediler bilgin olsun. Her yer bir değildir tabi benim hastane bu şekilde

yumurta toplama toplama işlemi maliyet aldım fiyat yani sadece o işlem 35.500 tl dediler bilgin olsun. Her yer bir değildir tabi benim hastane bu şekilde
Canım Allah yardımcımız olsun Rabbım nasil istiyorsa rızası nasılsa öyle olsun peki sen neden devlete gitmedin direk özle gittin ora daha mı iyi

Canım Allah yardımcımız olsun Rabbım nasil istiyorsa rızası nasılsa öyle olsun peki sen neden devlete gitmedin direk özle gittin ora daha mı iyi
amin çok teşekkür ederim Süreç daha hızlı gitsin istedik daha garanti başarısı olsun diye izmirde adı duyulmuş yerlerden biriydi çünkü başarı olarak.her tahlil vb daha hızlı çıkıyor işlerimiz daha hızlı ilerliyor daha iyi ilgileniyorlar sıra bekleme olayı bile nadiren oluyor.

Ha doğru ve haklısınız ya Allah razı olsun canım peki yunurtala toplanacak ya hastanede kac gün yatacaksın

Ha doğru ve haklısınız ya Allah razı olsun canım peki yunurtala toplanacak ya hastanede kac gün yatacaksın
Hastane de yatılmıyor diye biliyorum ben 1-2 saat maksimum dinlenip çıkılıyor. Keşke yatsam valla biraz insanlardan uzak iyi olurdu insana bunu bile dedirtiyorlar

Hastane de yatılmıyor diye biliyorum ben 1-2 saat maksimum dinlenip çıkılıyor. Keşke yatsam valla biraz insanlardan uzak iyi olurdu insana bunu bile dedirtiyorlar
Bosver insanları düşünme artık anne olucqz insanlar hep aynı başkasının hatası yüzünden kendini üzme cezalandırma inan ne kadar desemde bende düşünüyorum ama.yapmayalim

Bosver insanları düşünme artık anne olucqz insanlar hep aynı başkasının hatası yüzünden kendini üzme cezalandırma inan ne kadar desemde bende düşünüyorum ama.yapmayalim
Aynen elde olmuyor ama haklısın.umarım güzel haberler veririz buraya bu günleri gülerek hatırlarız ya

Merhaba, geçmiş olsun hepimize. Geçen sene gonalf kullanarak aşılama tedavisi yaptık negatif oldu. Ondan sonra sağ yumurtalığımda 17 mm çapında bir kist oluştu ve bu kist o zamandan beri duruyor gitmiyor. Muayene olduğum doktorlar hiç bu çikolata kisti demedi. Tüp bebek için tedaviye başlayacaktım doktor doğum kontrol hapı verdi ama onlarla geçmedi tam tersine adet düzenimi bozdu. Doktor değiştirdim. Kistim duruyor. Bu doktor da kistim çikolata kisti falan demedi ama ben anlamadım basit kist olsa adetle gitmez miydi? Çikolata kistinin tanısı nasıl konulur? Ultrasonda belli olur mu ? Bu konuda bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız

Amin Allah şifa versin bize canım.ben haziranda gittim doktora bana femara verdi ikinci qy başka 2 doktora da gittim hiçbiri bendeki cikolata kisti ni göremedi bende brn açıkçası adetimi bekliyorum başka doktora gitmeyi düşünüyorum ama çikolata kisti olağan birseymis sonradan olan değilmiş

Çikolata kisti şüphesi ultrasonda vajinal muayene de çıkıyor ilk,sonra detaylı ultrason ve bazı kan testleri ile doğruluyor şüphesini doktor eğer tahmini doğruysa.

Ne yaptın sen durum nedir

Merhaba a
Ne yaptın sen durum nedir
Hala bebeğimin olmasını bekliyorum vallah hsg çektirdim sen ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…