• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

elif dyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2025
21
1
1
25
Merhaba kızlar :) 1 yıldır evliyim ve karın şişkinliği sebebiyle doktara gittim 4cm çikolata kistim olduğu söylenildi. Soğan suyu içip 1 cm küçülme oldu başka bir doktora gittiğimde klomen ve folbiol verdi önce klomeni kullanıp sonra folbiol içtim tekrar başka farklı doktorlara gittim ve 1 ay içerisinde kistimin 6.5 cm olduğunu öğrendim bu sefer doktor denielle k.doğum hapı verdi aranızda kullanan var mı varsa ne tür etkili oldu yardımcı olabilir misin doktorum 4 aylık kullanımdan sonra bırakınca gebe kalabileceğimi söyledi bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim:)

Merhaba kızlar :) 1 yıldır evliyim ve karın şişkinliği sebebiyle doktara gittim 4cm çikolata kistim olduğu söylenildi. Soğan suyu içip 1 cm küçülme oldu başka bir doktora gittiğimde klomen ve folbiol verdi önce klomeni kullanıp sonra folbiol içtim tekrar başka farklı doktorlara gittim ve 1 ay içerisinde kistimin 6.5 cm olduğunu öğrendim bu sefer doktor denielle k.doğum hapı verdi aranızda kullanan var mı varsa ne tür etkili oldu yardımcı olabilir misin doktorum 4 aylık kullanımdan sonra bırakınca gebe kalabileceğimi söyledi bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim:)
Merhaba, 1 ay sadece dienille kullandım. Sonrasında hep visanne kullandım. Doktorum visannenın diğer ilaca gore daha etkılı oldugunu soylemıstı - ki ben zaten dienille kullanırken agrı cekıyordum. Fakat visanne de oyle degıl. Ben direkt tüp bebek tedavısıne basladım. Klomen vs kullanmadım.

Soğan suyu ictikten sonra testere disli aslan pencesi civanpercemini karistirip bir ay boyunca ic hem sancin hem kistin gider inşaallah doğum kontrol hapindan herkes memnun degil ozellikle visanne kullananlar cok pisman tekrar geliyor kistin gittikten sonra tatlidan çikolata onlardan uzak dur hamile kalana kadar yoksa tekrar geliyor benim oyle oldu

Back
X