31 e birşeyler dedi ama o an oraya odaklanamadım bana şu kadarmış diye bişey de demedi sonradan sadece yumurtlamışsın ama çatlamamış dedikaç cm çıktı canımm
Ya of nasıl geçecek buÇiko kadınlar kulübüne hoşgeldin
ultrason açıklamanda yazar canım kaç mm oldugu e nabızdan bak bı olmadı31 e birşeyler dedi ama o an oraya odaklanamadım bana şu kadarmış diye bişey de demedi sonradan sadece yumurtlamışsın ama çatlamamış dedi
3 cm falan o zaman 31 mm dediyse çikolata kisti maalesef engel olabiliyor ama yüzde yüz hamile kalamazsın gibi bir şey değil kesinlikle benimki büyük olduğu için ben haftaya ameliyat olacağım. Basit bir test var amh testi diye sadece kandan bakabiliyorlar yumurtalık rezervlerini öğreniyorsun. Bu testi yaptırmanı öneriyorum kesinlikle bence geç olmadan gidip öğrenin ben ameliyattan önce tüp bebeğe yönlendirildim. Embriyo dondurduk. Sizinki zannettiğimiz gibiyse ufak visenne diye bir hap var o aslında tedavisi ama doğum kontrol hapı olduğu için de gebeliği engelliyor kısacası iki ucu değnek misali bir şey bu çikolata kistiYa of nasıl geçecek buve hamile kalabilecek miyim...
3 cm falan o zaman 31 mm dediyse çikolata kisti maalesef engel olabiliyor ama yüzde yüz hamile kalamazsın gibi bir şey değil kesinlikle benimki büyük olduğu için ben haftaya ameliyat olacağım. Basit bir test var amh testi diye sadece kandan bakabiliyorlar yumurtalık rezervlerini öğreniyorsun. Bu testi yaptırmanı öneriyorum kesinlikle bence geç olmadan gidip öğrenin ben ameliyattan önce tüp bebeğe yönlendirildim. Embriyo dondurduk. Sizinki zannettiğimiz gibiyse ufak visenne diye bir hap var o aslında tedavisi ama doğum kontrol hapı olduğu için de gebeliği engelliyor kısacası iki ucu değnek misali bir şey bu çikolata kisti
Sol tarafında ki çikolata kisti ile 2 sene sonra hamile kaldım hemde pcosda vardı ümidini asla kaybetme sakınOoof offf çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Çikolata kisti ca değerlerini yükseltiyor benim geçen ay çok iyiydi 35 bu ay 59,1 uçuruyor1 ağızdan 2 fitil olan antibiyotik yazdı. Bunlar biter bitmez gideyim mi kontrole bir de bana smear testi yapacak ondan yazdı çok kötüymüşüm.. Çalışıyorum nasıl izin alacağım bilmiyorumHormonlar için de adetliyken gel bakalım dedi.
Bugünkü kanda da CA 125 diye bişeye baktı 36 küsür gelmiş normalin bir tık üstü bunu bileniniz var mı?
İnşallah canım eğer kistinin boyu küçükse korunma hiç bebekte düşünüyorsanHımmm anladım çok teşekkür ederimBiran önce biter bu süreç inşallah sağlıkla kucağımıza alırız en doğru zamanda en güzel haliyle ...
1 senedir korumasız ilişki var canım. Soğan kürüne bi daha mı başlasam bilemedimİnşallah canım eğer kistinin boyu küçükse korunma hiç bebekte düşünüyorsan
3 cm küçük canım ya allahtan yumurta niye çatlamıyor acaba hayıt otu suyu falan içsen sogan suyu içme patlatıyormuş kisti Allah korusun iç kanama geçirirsin1 senedir korumasız ilişki var canım. Soğan kürüne bi daha mı başlasam bilemedimKistim sanırım 3 cm civarı rahmin arkasında. Yumurtama da çatlayamıyor dedi
Ben bu ay bir konu gördüm çikolata kisti için sabahları karbonat içtiler suyla karıştırıp eczaneden aldım onu deneyecegım küçülenler olmuş baya onu deneyecegım paketli gıda çikolata tatlı asitli gıda bunlardan uzak dur bunlar büyütüyor benim 8,5 cm oldu kilo aldım oda almışAllah korusun işte ben de duyduğumu deniyorumHayıt otunu da deneyeyim inşallah iyi gelir. Civanperçemi var ondan içsem nasıl olur sizce
Ben bu ay bir konu gördüm çikolata kisti için sabahları karbonat içtiler suyla karıştırıp eczaneden aldım onu deneyecegım küçülenler olmuş baya onu deneyecegım paketli gıda çikolata tatlı asitli gıda bunlardan uzak dur bunlar büyütüyor benim 8,5 cm oldu kilo aldım oda almışAllahım ezanlar okunuyor şu ezanın yüzü hürmetine kim nerde hasta varsa hepsine şifa dağıtsın
Kocaman âminİnşallah sizinki de benimki de küçülür gider
Amiiiiiin
Benim 12 cm di ameliyat oldum , çikolata kisti engel oluyor herşeye valla çok büyümeden ilaç tedavisine başlaKızlar bugün çikolata kistimin olduğunu öğrendim. 3 aydır vardı geçmemişti kist. Yumurtam olgunlaşıp çatlayamıyormuş...
Çok streslisin dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?