Merhaba benim de doktora gittiğimde birden öğrendiğim 7 cm bir çikolata kistim vardı bu sitelerden neler neler araştırmadım o an ki psikolojik durum gerçekten çok farklı insan bir anda sanki hiç çocuğu olmayacakmış hissine giriyor.biz öğrendikten sonra hemen korunmayı bıraktık tabiki ama yaklaşık 8 ay boyunca olmadı bir şekilde engelliyor bu bir gerçek ama tamamen umutsuz olmakta yanlış alternatif tıp ürünleri falan denedim soğan kürü İngilizce karbonatlı vs ama inanın bu büyüklükteki kistlere bir çözüm yok bu bir gerçek 1 cm bile küçülme olmadı bunları denediğimde sonrasında kafaya koydum uzun bir süre olmazsa aşılamada değil direkt tüp bebek yaptıracaktım ve öyle de oldu tüp bebeğe karar verdik ve yaptırdık çoook şükür ki ilk denemede olumlu sonuç oldu şuan 5 aylık hamileyim sadece bunu eğer herşey olumlu giderse buraya yazacağım diye şartlandırmıştım kendimi vah tüh etmek inanın hiçbir işe yaramıyor evet pozitif olmak ta zor ama dermansız bir dert değil eğer yumurtlamanız ve çatlaması gerçekleşiyorsa tüplerde bir sıkıntı yoksa ki bunun için rahim filmi gerekli düzenli doktor kontrolünde yumurtlamayı takip etmek gerekiyor bir de amh var tabi benim 1.10 gibi bişeydi çoğu insana göre düşüktü yaşım 32 ama olacak olan inanın bir şekilde oluyor sadece bu zamanlarımızda umutsuz ve mutsuz olmayın 7-8 ay denedikten sonra eğer maddi olarak sıkıntı yoksa tüp bebek deneyin bu kötü bişey ya da anlatıldığı kadar psikolojik yoran birşey değil öyle bir anlatmışlar ki tüp bebeği yok antidepresan ilacı gibi yok hormonlarım şöyle oldu psikolojim bozuldu asla inanmayın böyle şeylere bu bir tedavi süreci bu şekilde düşünün evet iğne yapılıyor ama küçücük birşey evet ilaç veriliyor ama çoğu vitamin bu ilaçların yani demem o ki sadece olacağına inanın eğer olmazsa o zaman oturup üzülün eğer illaki üzülmek gerekiyorsa yani bişeyleri denedikten sonra da olmuyorsa baştan üzülmenin hiçbir anlamı yok Bu mesajı birçok sitede paylaşacağım çünkü bende ilk öğrendiğim günlerde çokça şey araştırdım bu siteden herşeyi denedim hep bana yakın olan birinin hikayesini okumak istedim hep bir olumlu sonuç görmek istedim Ve asla kistlerinizi ameliyat ettirme gibi bir düşünceniz olmasın gittiğim hiçbir doktor bunu önermedi çünkü yumurtalıklara direkt zarar veren bir durum